בוקר אור, יום שני. שרשור לבוש

mgirl

New member
אני, מאתמול

אני מתלבשת כל יום רק בצהריים אז נראה לי שכל יום אני אציג את הלבוש של אתמול
זה מה שאני לובשת (משום מה כבר שבוע יוצא לי ללבוש אדום כמעט כל יום... מוזר!) חולצת בסיס אדומה טוניקה של מאמז עם צווארון כזה אפור חצאית שכבות של תמנון גרביונים אדומות מהסופר ומעליהן גרביונים בדוגמת תחרה של טוונטיפורסבן מגפיים של סקצ'רז

newKiticat

New member
גם אני בדרך כלל

מתלבשת בצהריים.. (כי אני מתחילה לעבוד הכי מוקדם בדרך כלל ב-11...) וואי, זה קטע, אני מסתכלת ומסתכלת על התמונה ומנסה להבין למה היא משדרת לי ורבירציות דתיות- ואז אני מבינה שזה השרוול שלושת רבעי הזה!!

mgirl

New member
חחחחח

והקטע הכי מצחיק הוא שלא תראי בחורות עם שרוול קצר עכשיו בכל מקרה! אולי זה הקטע של חולצה-מתחת-לחולצה, זה באמת קטע דוסי כזה.

יטבת22

New member
דווקא שרוולי שלושת רבעי

(בניגוד, למשל, לחצאיות ארוכות מדי שמנמיכות או חולצות מתחת לשמלת סטרפלס) זה מהדברים שחבל שאנשים מתרחקים מהם בגלל המראה ה"דוסי", זה אורך נהדר בעיני. אלגנטי, בתנאי שהחולצה במידה הנכונה ולא גדולה מדי

newKiticat

New member
אני נורא אוהבת את האורך

הזה, גם הרבה פעמים מייצרים אותו מבד נעים ונושם שמתאים גם לקיץ. הבעיה עם שרוולים קצרים- ברוב המקרים, שהם פשוט קצרים לי מדי..

mgirl

New member
כן, גם אני אוהבת

ובחורף אני בדרך כלל מקפלת את החולצות הארוכות שלי קצת ככה שהן תמיד שלושת-רבעי. אני חושבת שלמי שיש לה פרקי ידיים יחסית דקים זה יוצר אורך מחמיא, וזה גם מאפשר לענוד צמידים (אני שונאת לענוד אותם מעל החולצה).

mgirl

New member
ועדכון-חצי כזה

הבחור התקבל ללימודים בבן גוריון אז משנה הבאה אנחנו באר-שבעים
אני עדיין חוששת (יש בכלל עבודה בבאר שבע?) אבל נקווה שיהיה טוב! בכל מקרה, כתבתי את זה כי נוכחתי שיש יחסית הרבה בנות מהאיזור, אז חשבתי ששווה לספר

שלום שכנה!!

עניין העבודה פה מורכב ומאד תלוי- לקח לי הרבה זמן למצוא וגם זה דרך מישהי מבפנים (אבל אני סטודנטית לתואר שני שחיפשה עבודה שלא קשורה לראשון במשרה חלקית ביותר). איזו סוג עבודה את מחפשת? מהי ההשכלה שרכשת? עבודות בחינוך לדוגמא מאד קל למצוא פה. אם בא לך שלחי מסר.

mgirl

New member
אני מסיימת עכשיו תואר ראשון בתקשורת

אז באופן טבעי זה הדבר הראשון שאני אחפש. אבל בתכל׳ס, מה הסיכוי למצוא עבודה בתקשורת בפריפריה? (גם בעפולה, איפה שאני עכשיו, אין כלום). אז אני מחפשת כל מה שקשור איכשהו לתחום, או לעיצוב גרפי, או לצילום וכדו׳. הקטע הכי מצחיק הוא, שכל שנה אני מבטיחה לעצמי שהשנה אני לא אכנס שוב לחינוך, כי זה קשה ומתיש ולא מתגמל, ותמיד אני חוזרת לזה בסוף כי זו באמת העבודה הכי נפוצה ועם הרקע שלי, גם זו שהכי קל לי להשיג. אז רצוי לא חינוך
אבל אם אני אהיה מספיק נואשת בסוף אני אקח כל מה שיתנו לי. אלו היו 20 שניות על הניסיון התעסוקתי שלי

אני מניחה שיש פה הרבה בוגרי תקשורת באיזור

בגלל מכללת ספיר, אז אם יש היצע יש גם ביקוש גדול. הזכרתי את עניין החינוך כי גם הניסיון התעסוקתי שלי עד כה היה בהוראה והדרכה, והשנה החלטתי שאני לא מחפשת בזה יותר עבודה (למרות שקל פה למצוא). וואו, מעבר מעפולה לנגב... חתיכת שינוי.

mgirl

New member
לגמרי!

אם כי אני מניחה שזה פחות קשה מלעבור מתל אביב לנגב, למשל. המנטליות בטח די דומה
ממעבר קצר על מודעות דרושים אני לא חושבת שיש כל כך הרבה עבודה, אבל מה שאמרת דווקא נתן לי רעיון - לחפש עבודות שמפרסמים לסטודנטים של ספיר
תודה!

newKiticat

New member
דווקא רוב בוגרי ספיר

מתחפפים למרכז. מה גם ש-70% מהם מגיעים מהצפון והמרכז.לא מהדרום. (מדברת בתור בוגרת תקשורת בספיר...)

Capelli Neri

New member
אולי זה הזמן הזה בחודש ../images/Emo8.gif

אהבתי את המראה, אל תתביישי ללבוש אדום! הלוואי עלי.

iditush forever

New member
והיום-

לבושה ככה: שמלה שחורה שנקנתה באניק, בקניון רמת אביב, בעלת שרוולים ארוכה, עם מחשוף סירה רחב, בעלת אורך עד מעל הברך טיפה, מבד ארוג איכותי כזה, שמתי חגורה שחורה מבריקה דקה במותן שיתן צורה לשמלה. גרביונים בצבע ירוק כהה, כמו ירוק של בקבוקים, מגפיים שחורות גבוהות עד הברך עם עקבים, של המעצב סטויארט וייצמן. הוספתי צעיף בצבע של הגרביונים, וכמובן מעיל טראנץ' שחור איכותי שנקנה בחו"ל באחת הנסיעות. שיער מפוזר, איפור נקי - מייקאפ, פודרה, סומק, צללית מבריקה על עצם הגבה, ותיחום עדין של העין בפלואידליין שחור של מ.א.ק., מסקרה שחורה ושפתון ניוד של המותג ILL MASCA תכשיטים - שרשרת זהב של ה. שטרן מהקולק' של דיאן פון פורסטנברג ועגילי אמרלד יום נעים לכולם

עד עכשיו בפיג'מה חמימה וחלוק, עכשיו יוצאת לי

לשוק הפשפשים עם חברה לצוד לי רהיטים לשיפוץ וצריכה למצוא קצת תכשיטים להפקה גם כן :) אז עוברת לביגוד חורפי נעים שכולל מגפיים מעמנואל, טייטס אטום אטום קצת מבריק ומעליו טוניקה גדולה ומחממת בהדפס שיני כלב. מעל הכל מעיל גדול :) כובע וצעיף. האמת, יכלתי להשאר בפיג'מה ופשוט לשים מעיל ומגפייםD-:

kaij

New member
במראה דוסי משהו - יוצאת לסידורים

אבל זו קונוטציה ישראלית בלבד
חצאית ג'ינס ממקימי מהביקור הקודם לישראל (מקבלת עליה המון מחמאות) חולצת בייסיק לבנה מקסטרו מלפני קרוב לעשור קרדיגן לא זוכרת מאיפה אבל עתיק גרביונים בתורכיז כהה שרכשתי אתמול אחד הסרטים שהכנתי אתמול וטרנץ' כמובן סליחה על הבלאגן

למעלה