בוקר אור, יום שני. שרשור לבוש

flutter girl

New member
זה באמת מה שכיף בחו"ל

המראה הוא לא מראה דוסי כשאף אחד לא חושב על זה ברחוב.
יפה!

newKiticat

New member
שלא לדבר על כובעים

אצלי בגלל שאני בדרך כלל עם חצאית, גם אם לא הכי דוסית- ברגע שאת מצוותת לזה כובע- מיד שואלים אותי- "מתי התחתנת"? (עזבו שאין לי כוונה לחבוש כיסוי ראש ביום מן הימים גם ככה...)

kaij

New member
לגמרי נכון ../images/Emo13.gif

הבעיה היא שאני ממשיכה להתלבש כך גם בישראל ואז מקבלת הערות מוזרות

kaij

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני עדיין לא יודעת, אבל בעוד שלושה שבועות אני בטוחה שאכנס גם לקסטרו ואדע
(למרות שלא ממש מתכננת לעשות יותר מדי קניות בנסיעה הזו)

אני מאוד אוהבת את הלוק הצנוע.

דוסי זו סתם המצאה של הישראלים לכל בחורה שמתלבשת צנוע... זה מקסים, אלגנטי וקלאסי!

ממצו

New member
מפציעה עם תמונה של ג'ינס קסטרו המדובר

התמונה לא מוצלחת במיוחד אבל זה מה יש... אז ביום שישי נלבש לבר תל אביבי השילוב הנ"ל: ג'ינס קסטרו דנים כהה עם מותן גבוהה חולצה מכופתרת בצבע אוף וייט עם נקודות שחורות עם צווארון גבוהה מוכנסת פנימה נעלי בובה על עקב שחורות שרשרת מוזהבת (loket chain) וטבעת וינטג' אני יותר מאשמח לקבל הערות

ממצו

New member
את שואלת אם יש בזה לייקרה?

לדעתי לא, אבל מבטיחה לבדוק בבית ולענות לך תשובה מדוייקת.

@יעל@

New member
מה כ"כ טוב באלסטנים......

יש ג'ינסים שמחזיקים אותם ומרגישים שזה לא זה. יותר מידיי סטרצ'י.

לי וולף

New member
לך זה כמעט לא רלוונטי

כי את נטולת קימורים ולכן האלסטיות של הבד פחות משמעותית. לנשים עם ישבן או בטן, או פשוט קימורים... זה משמעותי כי האלסטיות מאפשרת התאמה טובה יותר. תחשבי על זה שהאגן שלך הוא מידה 40 והמותן מידה 38 (סתם דוגמא...)- האלסטיות תאפשר לאותו זוג מכנסיים לשבת כמו שצריך גם על המותן וגם סביב הישבן (כמובן שזה לא מספיק... צריך גזרה טובה ולא יותר מידי אלסטיות...)

אהבתי הכל - חוץ מאת הג'ינס...

משהו באיזור המפשעה לא מסתדר לי. אולי זה רק הפוזה, אבל זה נראה כאילו כל החלק של הריצ'רצ' והתפרים יושב גבוה מדי, וזה עושה פרופורציה מוזרה (אני יודעת שהקטע של ג'ינס גבוה זה להזיז קצת את קו המותן, אבל נראה לי שבמקרה הזה - או שזה לא עשוי טוב או שזו באמת זווית הצילום, כי זה לא אמור להיות ככה).

למעלה