בוקר אור, יום שני. שרשור לבוש

ממצו

New member
תודה על הביקורת

כמו שכתבתי לשאפולי, חבל שהתמונה לא מעבירה כמה הג'ינס הזה חתיכי. אולי אני אצרף בהזדמנות תמונות מזוית אחרת.

שאפולי

New member
אהבתי מאוד את הפריטים

ואת השילוב אבל יש כמה דברים שמציקים לי בעין מבינ ת הגינס, הוא נראה כאילו את צריכה למשוך אותו טיפה למעלה? אולי זה הצילום.. ולמה את חייבת לעשות מקפלת לטעמי! הכיווץ למה מקצר לך את הרגל וחבל!

ממצו

New member
את צודקת

התלבטתי לגבי המכפלת... בגלל שהוא חדש ועוד לא כיבסתי אותו אז עדיין לא קיצרתי אותו. לגבי למשוך את הג'ינס למעלה - אז זה נראה לי זווית הצילום. חבל שהתמונה לא מעבירה כמה הג'ינס הזה יפה וחתיכי על הגוף.

שאפולי

New member
רואים שהוא מהמם

אבל שוב- משהו בתמונה יצא מוזר אולי זה הצילום שמשחית כל חלקה טובה!

ממצו

New member
../images/Emo13.gif בעלי צילם

ביקשתי שיצלם את כל הגוף, אז אני עמדתי והוא צילם מלמטה. נראה לי שזה גרם לזה שהצילום מעוות.

עם שלט ../images/Emo6.gif

אני מניחה את המצלמה על חצי קיר אווילי שיש בדירה האווילית שלי (האדריכל ללא ספק למד בחינוך המיוחד. מעולם לא ראיתי דירה כל כך עקומה ולא הגיונית), ומכוונת את המצלמה לצילום עם שלט רחוק
זה סיפור של כמה שקלים. הכי קריטי זה באמת שהמצלמה תהיה בערך בגובה העיניים שלך, ושהפלאש יהיה מכוון למקום שממנו הוא יחזיר אור אבל לא יסנוור.

רואים שזו התמונה אשמה

חברה היה מצלם אותי ככה- קצת מלטה וזה היה גורם לאותו אפקט לא מאוד מחמיא... בכל מקרה אהבתי את הפריטים ואת השילוב וזה למרות שאני לא אוהבת נקודות.

m i c h m i c h

New member
שני טיפים

1- לדעתי חסרה חגורה. 2-לגבי המכפלת, לי יש גם ג'ינס ארוך שאני לא עושה לו מכפלת אלא מקפלת אותו פנימה ואז לא רואים שהוא ארוך ואפשר לשחק עם האורך שלו לפי הנעל. זה עובד עם ג'ינסים כמו שלך שלא מתרחבים למטה.

הג'ינס מאוד יפה

אבל הוא לא קשור לחולצה. החולצה מגיעה מסט אחר לגמרי. עמשהו עם חצאית לא כבדה מדי מצמר דק כמו שיש בזארה בגזרה גבוהה. לגינס הזה שיש לו ומותן גבוהה כדאי לצרף חולצה שגם היא צמודה במותן כדי להדגיש אותו. זה ייצור מראה יותר דק לגוף וגם משהו יותר כהה, אולי אפור, או צבע אחר שהוא לא שחור יכול להיות פה טוב. השילוב הזה של הכההו והבהיר לא מתאים לדעתי לערב. כל פריט בנפרד יהיה מותנח עלייך נפלא. בנוסף, את חייבת לקצר את הג'ינס כדי שהוא יתאים לך לגמרי.

ממצו

New member
יש משהו במה שאת אומרת...

אני מסכימה איתך שזה ערבוב של סגנונות שונים, אבל משום מה אני אוהבת את השילוב הזה. לגבי שילוב הג'ינס עם חולצה צמודה - אני אנסה לבדוק בבית אם יש לי משהו רלוונטי. יש לך אולי תמונה לדוגמא לשילוב כזה עם ג'ינס גבוה? לגבי אורך הג'ינס - מסכימה לגמרי.

מקווה שזה מסביר קצת

בתמונה המצורפת סקרלט ג'והנסון (בתמונה מימין) היא לובשת ג'ינס גבוה וחולצה צמודה בפנים, מה שמדגיש לה את המותן. לא ממליצה בהכרח על חולצה כזאת, אבל משהו צמוד וכהה יכול לבוא טוב עם הג'ינס שלך.

לי וולף

New member
זוית באמת קצת מטעה...

אבל- אהבתי בגדול. אני אוהבת שהלוק נקי ונראה חדש .... המכנסיים מעט ארוכים מידי ולכן יוצרים למטה 'כובד' בזמן שהן אמורות מאוד להאריך אותך (בגלל הגזרה הגבוהה והצבע הכהה, וזה שהם צרים למטה). נראה לי שקיפול פנימה ממש בקו התפר יפתור את הבעיה. לא חושבת שיש טעם לתקן... יתכן (ואולי זו רק הזוית של המצלמה) שהחזיה לא מספיק תומכת?... במיוחד כשלובשים גזרה גבוהה כדאי לשים לב שהחזה עומד גבוה מספיק כדי שלא יהיה קרוב מידי לקו המותן (ושוב, יתכן שזה בגלל שצולמת מזוית נמוכה) קיפול קל של השרוול יתן מראה יותר טוב. תנסי....

ממצו

New member
תודה על הפידבק

לגבי החזיה - מעליה יש גופיה שאולי קצת מנמיכה את החזה כלפי מטה, אבל אני אהיה יותר ערנית לזה. לגבי הקיפול של הג'ינס - אחרי כמה זמן זה יוצר פסים בהירים, אז בד"כ אני מעדיפה לקצר. אם כבר מדברים על נושא המכפלות, אז מה את עושה עם ג'ינסים שיש להם בסוף ריצ'רץ והם צריכים קיצור? יש לי כמה זוגות כאלה ונמנעתי מלקצר ואחרי התגובות כאן על נושא המכפלת, אני אולי טועה. יש לך טיפים? ושוב תודה...

לי וולף

New member
(בד"כ משאירה בחנות ../images/Emo6.gif) אבל אפשר לתקן

זה יעלה יותר ממכפלת רגילה כמובן וכדאי לקחת לתופר/ת שאת מכירה ויודעת שיוכלו לעשות זאת מבלי להרוס את המכנסיים מוציאים את הרוכסן ומחזירים אותו. לא תמיד זה מתאפשר... לגבי הקיפול- אם אלו העקבים הגבוהים ביותר שלך- בוודאי שיש מקום לתקן חשבתי שאם את נועלת גם עקבים גבוהים יותר, אז עם הנעליים האלו קיפול יספיק...

ממצו

New member
לא נועלת עקבים יותר גבוהים מאלו...

לא רואים בתמונה, אבל אלו סטילטו של 12 ס"מ

למעלה