בוקר-טוב

amet

New member
../images/Emo20.gifבוקר-טוב../images/Emo20.gif

בוקר טוב
היי אנשים מה שלומכם על הבוקר, אני מקווה שכולכם קמתם כמובן עם
על הבוקר ועם ברכת תודה ליום הנפלא שיבוא עלינו לטובה
כבר שתיתם את ה-
או ה-
החם......
אז מה יש לנו היום על הבוקר בזמן שאתם ישנתם, אמט, עשה עבודת בילוש נהדרת ונחשו מה מצאתי יניבוש שלנו וכריסטופר החמוד שלו יודעים איך לנצל את ה-
איי שם בארץ רחוקה אז הנה צירפתי לכם תמונה, למה שלא כולנו נהנה מכישוריו של כריסטו, יניבוש זה היה בלתי נמנע.
ומה עוד על הבוקר, היום אני צריך ללכת לחתום אבטלה..
ולידידנו כנראה מאוד קשה בלי מאיי, והוא החליט, שמאחר ואני אולי מובטל אז אני יהיה המזכירה שלו
אני דורש להחזיר את מאי במהירות לארץ!!! טוב לפני שהאסרטיבי והרודון כפי ששמענו מסומסום יגיע, אני הולך להנות לי מ-
שאני מכין לעצמי על הבוקר
שיהיה לכולנו יום נעים, קליל, מלא הפתעות, והרבה הרבה שמחה בלב

../images/Emo20.gifבוקר טוב../images/Emo20.gif וגנוב ../images/Emo8.gif

לפי הכרטיס האישי, היום יומולדת לאמט! ומאחר ואין לכך תיעוד ברשימת ימי ההולדת, עוגי ייקח את זה כאמת ויגיד:
מזל טוב amet
הבחור שעושה לכולנו את הבקרים הרבה יותר עליזים! הלוואי ותמיד תהיה שמח כל כך, ואופטימי כל כך! רק אושר ועושר (נו, זה אף פעם לא מזיק)

../images/Emo9.gif

טוב, אז בניגוד למה שהכרטיס האישי אומר... מסתבר שהיומולדת זה מחר... אז ננסה מחר שוב
ובכל זאת שיהיה יום נפלא! (עוגי הולך לקבור את עצמו - עוד נושא לתלונה בפורום "תפוז משוב")

amet

New member
עוגי- רוצה עוגיה

אז נכון אני מחר חוגג יום הולדת 29 אביבי0, אבל תמיד טוב לקבל ברכות יום לפני
וזה לא פוטר אותך מלכתוב מחר שוב יום עוגי וכמובן לכוווווווווווווווווווווולם

לכבוד היומולדת...

(הממשמש ובא) רק תגידו מתי אתם באים (אמט וגיא) ועוגי יכין לכם עוגיות טעימות

Liroy25

New member
תכין עוגיות רק לאמט וגיא....

לא, זה בסדר...אנחנו נשב לנו לבד בחושך הקר ונאכל צנימים מלפני חודש...

לירוי כפרה ../images/Emo127.gif

"נאכל צנימים מלפני חודש". איך נהיית פולני מצטיין מאז הכרת אותי !! כל הכבוד !! מה היו אומרים על זה בצנעא ?

xanadu

New member
סליחה שנייה ../images/Emo46.gif

מאז שהוא מכיר אותך? פלגיאטור אחד, כל קמצוץ של התנהגות פולנית, אני לימדתי אותו, על ברכיי התחנך הנער ותראה מה יצא. הגולם עלה על יוצרו.

amet

New member
סליחה שאני מתערב

אבל משהו פה מתלונן ולא נראה הדבר סומסום נראה לי שאני ואתה צריכים להקים מליאה לאור המצב הנוכחי פעם אסרטיבי, פעם מתלונן, פעם צועק אין קפה מה קורה פה? משהו צריך חינוך מיוחד ולירוי מה יש אם יפנקו אותי וחוץ מזה צנימים לפני חודש זה בריא הם דליי קלוריות אז בתאבון ותגיד תודה
)

Liroy25

New member
סליחה שניה!

אם כבר תלונות, על זה שלא טרחו להזמין אותנו אני בכלל לא רוצה לדבר! זה לא שנפגענו או משהו! לא, באמת, זה בסדר! |פורץ בבכי קורע לב| חינוך מיוחד ללירוי?! ווו...קינקי!!

טוב - לפני משבר...

לירוי - אתה גם מוזמן. כמובן שגם סומסום. ולפני שהם קופצים - גם עודד א ואנאבל האחת והיחידה. ולא לשכוח את חתן בר המצווה אמט ובן זוגו. מי עוד? ואיזה עוגיות רוצים?
(עוגי בניסוין למנוע תקרית בינלאומית)

ח מ צ י ץ

New member
בוקר טוף! ../images/Emo9.gif

בוקר טוב אנשים יקרים קמתי הבוקר כולי זורח
וקורן
, הודות לבעלי שיחיה שעשה אותי כל כך מאושר.
אמט, היום או מחר, שיהיה המון המון
! וזהו, בינתיים, בוקר טובבבבבבבבב לכולם!!!

Yaniv-DC

New member
../images/Emo12.gif

אני יושב לי כאן עם הכריסטו שלי, חמש ועשרים בבוקר, אני מקריא לו דברים מהפורום, ואני מספר לו מה התמונה מסמלת... הכריסטופר הפרטי שלי היה קצת בשוק, אבל אמר "לפחות עכשיו יודעים שיש לי גדול, יפה וחתוך"
בוקר טוב מותק

חומד,כפי הנראה

יצירת האומנות הפולטת כדורי שלג עגולים,נאים וסימטריים, היא העתק מוגדל של איבר מינו של הכריסטופר של יניבDC.לדעתי,יש ליצור יצירה דומה מאיבר מינך
ובהעדר שלג כאן,בעולם השלישי,ניצור את היצירה היחודית מבוץ. בצעירותי הייתי אחד המובילים בשכונה ביצירת "קבובות" מבוץ והשלכתם על עוברים ושבים תמימים למראה. יש מתנדבים ללקיחת מידות האיבר

שיו!

אם יעשו את זה מבוץ, זה יתאים לתחפושת האפרו-אמריקאית של לירוי!!! איזה יופי! תהיה אפרו-דראג! וסומסום - 2 דברים: 1. כולם חשבו שאתה כבר לקחת מידות... 2. "קבובות"

טוב נו...

לקחתי מידות. החינוך הסוציאליסטי שלי גורם לי לרצות להתחלק עם כולם.(טוב להרגיע ולא להגזים,יש כמה דברים שאני לא מתחלק בהם
) כן, קבובות ! אתה לא יודע מה זה !? כאילו אני בשוק ובהלם כזה !! שוב פעם פער הדורות,אתם הצעירים לא מכירים שום דבר. קבובות הן כדורי בוץ. התשובה הישראלית לכדורי שלג (ישראשלג)
.

למעלה