בוקר-טוב

סליחה...

אבל "קבובות" נשמע שיא הלפלפיות. כאן קראו להן סתם "קובות"... ובאשר ל"להתחלק" - נסתפק בפסל הבוץ...

Yaniv-DC

New member
עוגי בעל ילדות עשוקה

גם בגילי, 25, עשינו קבובות ואכן זרקנו על העוברים ושבים. אם כי בעצם, היות שגדלתי ברמת עמידר, יותר הגיוני שאני הייתי העשוק...

צדיק בסדום ../images/Emo70.gif

כנראה שזה לא פער הדורות. יכול להיות שאיפה שעוגי גדל קראו לזה אחרת. DC-יניב וסומסום גדלו כמעט באותה שכונה (רק כמעט,כי סומסום מרמת חן).

Liroy25

New member
זה עניין של דור עוגיש ידידי,

סומסום למשל לא מודע למשחקי חברה נהדרים כמו "ש-מות", "חיי שרה", "חולה-גוסס-מת" וכיוצ"ב. אצלנו בכפ"ס עילית לעומת כל ההליך הפרימיטיבי הזה של השלכת גושי בוץ על אנשים בכלל לא היה קיים! אנחנו היינו זורקים ביצים או קוביות קרח מהחלון.

daniel365

New member
עוגי יקירי....

צר לי לאכזב אותך אבל גם אני גר בר"ג כבר 26 חורפים (ממש עוד מעט |רמז| וגם אנחנו זרקנו בגן וביסודי קבובות ולא קובות.... אתה כנראה היוצא דופן (ילדות עשוקה?)..... אני.

daniel365

New member
עוגי יקירי....

צר לי לאכזב אותך אבל גם אני גר בר"ג כבר 26 חורפים (ממש עוד מעט |רמז| וגם אנחנו זרקנו בגן וביסודי קבובות ולא קובות.... אתה כנראה היוצא דופן (ילדות עשוקה?)..... אני.

ז י ק ו

New member
המדור לחיפוש קרובים ברמת גן ../images/Emo22.gif

גם אנחנו גרים ברמת גן במקור אני מהוד השרון ובעלי מראשל"צ .. ואצלינו בהוד"ש בכלל זרקו שקיות מים על אנשים עוברי אורח...

דניאל365 אותו אין עוגי מכיר...

עוגי יושב לו כעת עם Black Box Recorder חביבת הפורום הנעדרת (נו טוב, היא קוראת סמויה) וגם אצלה זרקו קובות ולא קבובות
והיא בכלל לא מר"ג! אז לא לעוגי היתה ילדות עשוקה. או שפשוט אתם הייתם אותם הילדים שחוטפים מכות

זורבבל

New member
גם אצלנו זה היה קובות

ושקיות מים, וביצים ו... בנקודה זו אני מפסיק להפליל את עצמי

amet

New member
אז מה.....

מבוקר טוב זה עבר לקובבות או קובות ושקיות מים אח"כ לילדות עשוקה ברמת גן וגם בכפר-סבא האם לא אמרתי לכם להודות על יום נעים וקליל
אבל אם לילדים כמוכם זה מעלה חיוך אז גם לי אבל......מעניין בגלל מי זה התחיל הלא הוא המנהל האהוב שלנו זה לא שאני ממריד, סתם רציתי להזכיר ובסיכום שבוע אני רוצה את זה כתוב באותיות לבנה, ברור!!!
וחוץ מזה איך אני יכול להזמין אם זה רק מחר יום הולדתי ועוגיות זה עוגי
אני אמרתי את שלי
על החתום המזכירה המרדנית

או../images/Emo70.gif

סופסוף מי שבאמת חשוב הגיע! אז נכון - מ
מוקדם זה הפך לקרב קובות בקובבות
אבל לא שוכחים אותך... אז עוד שעה וחצי (בערך מתחיל היום שלך... אז תחליט מהר איזה עוגיות אתה מזמין...
ומרי קריסמס אבריוואן
[נ.ב. המנהל שלנו באמת אהוב] [מעל - פינת החנופה היומית בחסות ס.ס.ס. מפעלי סומסום בעם
]

לעוגי לא היתה ילדות עשוקה

גם בתל אביב זרקו קובות (מאיפה הבאתם קבובות?), ביצים, קמח, מים ואפילו שפכנו על אנשים צבעי גואש (נו תל אביב מה אתם רוצים...)

spainbar

New member
סליחה סליחה סליחה....

לא אומרים קבובות, אלא - ק-ו-ב-ב-ו-ת ואני צודק ! ס´

xanadu

New member
אולי אצלך בצ´כונה זרקו ביצים

אנחנו, ילדי השמנת האמיתיים של כפר סבא, היינו יורדים במעלית ועוצרים אותה בכל קומה ולוחצים על האינטרקום של כל השכנים ועושים משקפת מגלילי נייר טואלט ומסתכלים על השכנים מהגג. לא כמוך, יא צ´וח...

.m

New member
אתה רומז משהו?

"ולידידנו כנראה מאוד קשה בלי מאיי, והוא החליט, שמאחר ואני אולי מובטל אז אני יהיה המזכירה שלו" לא, לא, רק שאני אבין... אתה רומז משהו
חוץ מזה, אני שולחת לך
ענקי ענקי ענקי, כי נואר כיף לדעת שמישהו מתגעגע אלי (לירוי
חכה חכה כשאני חוזרת
) |שלג| mai

xanadu

New member
למה את מלכלכת? ברור שמתגעגעים אליך

נורא מתגעגעים אליך. המון. דרך אגב, אני 45 בנעליים, ומדיום-לארג´ בחולצות. ממול מייסי´ס יש את la-Chateu, קומה עליונה מחלקת חולצות לכאילו גברים. נורא מתגעגעים אליך. המון.

למעלה