בוקר-טוב

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
../images/Emo20.gifבוקר-טוב../images/Emo20.gif

בוקר טוב אנשים מופלאים אני רואה שכולכם התגעגתם אליי אז הנה אני על הבוקר כותב לכם מין הכפור
בצפון החורף שוב חוזר אלינו ובגדול הגשם שוטף ומנקה, צאו בחוץ עמדו מתחת לגשם, ותנו למים להכינס פנימה
אז מה יש לנו על הבוקר אמט מכריז על השתתפות מלאה ביום חמישי בתחרות המחשופים כבר אתמול חיפשתי חולצה חברה אם אני הולך להיות אוחצה בגללכם אני מ
אותכם.
פנינת הרוח
בהקשר לפינת המתלבט שלירוי כתב אתמול הנה לכם חומר למחשבה. המחשבות שלנו הן שיוצרות את המציאות שלנו. יש בתוכנו ריבוי של קולות, המייצגים חלקים שונים בעלי דעות שונות. הבלבול המחשבתי נוצר כשקולות אלו מביעים דעות מנוגדות ויוצרים סכסוך פנימי. המודעות למחשבות שלנו היא הצעד הראשון בהבראת הסכסוך הפנימי. ככל שאנחנו מודעים לריבוי הקולות הפנימיים ומאפשרים לעצמנו להכיר בדעות השונות של קולות אלו, יש ביכולתנו האפשרות לבחון את אמיתות הדעות השונות מול הקו האמצעי המיוחד שלנו. הצגת שאלות היא דרך להבנת אמיתות הערכים שלנו. מנטרה (מומלץ לחזור עליה מס´ פעמיים ביום) בכל יום אני מודע יותר למחשבות שלי ככל שאני מודע למחשבותיי, אני לוקח אחריות לחיי כשאני לוקח אחריות למחשבותיי, אני יוצר את חיי כפי שאני רוצה . אנשים מופלאים ונפלאים שיהיה לכולנו יום מקסים יום מדהים שנמשיך להעלות חיוך לכל אחד מאיתנו שהאהבה והאחווה ישררו בכל בני הבית שנדע רק טוב באהבה אמט

א-א-א-מן../images/Emo70.gif

שיהיה לכולנו רק טוב
שיהיה יום חמים ומקסים, למרות שבחוץ יורד
וקר
שלא תהייה הרבה עבודה ושה-
ימשיך ליסוע כמו שצריך
אמט, אני שמחה לשמוע שאתה מכין מחשוף משלך לרגל התחרות (מקווה שאתה לא פותח חזית נגדי... תרתי משמע) נשיקות לכולם!
ואחת גדולה גדולה לאמט!

amet

New member
נגדך כפרה זה....

זה רק עבודה בעיניים על עצמי אני רואה את חברנו החלק אך הדקיק כיצד הוא מנסה להתחרות בך דניאלללללללללללללללללללללללללל חבל לך על הזמן, שב בצד ותן למאמא-שווואוווווו לקחת את המקום הראשון אתה צודק בקשר להרים ובגבעות, גם אני מסכים איתך אבל בוא נתאר סיטואציה בה אנאבל מתחילה לה לקפץ מעלה-מטה אתה יודע מה ייקרה ברחה, ראשית אני רואה איך מכניסה לך סטירה עם החזה שלה. שנית, אין מה לעשות ליידיייס פרסט!!!! רק אהבה תנצח לכן שניכם יכולים להמשיך לשכנע לירוי אני סומך עליך שאת קולך תתן לי בעוד שני הילדים החמודים רבים ביינהם תודה מראש אמט

אמט!!!!! ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני לא נוקטת באמצעים אלימים, ובטח שלא עם ה-#$%%^&* שלי הם כאן רק בשביל עינוג ושמחה
בכל מקרה, תודה על הטיעונים היפים לטובתי!

Liroy26

New member
לירוי חושב שבדיקה של המחשוף בלבד

לא מספיקה. הרי בתחרות יופי לא בודקים רק את המראה אלא גם את האינטליגנציה. (פחות או יותר) אי לכך לעניות דעתי המקצועית וכקול מתנדנד אנאבל ודניאל (חרוז!) צריכים להוכיח גם את כישוריהם האוראליים למען צוות השופטים יוכל להחליט באופן סופי מי היא המלכה האמיתית של הערב.

guy1974

New member
את מי...

את מי צריך לשחד כאן בשביל להיות בוועדת השופטים? נשמע מאוד מבטיח להיות בוועדה

המממ.... ../images/Emo68.gif

אוראליים כאלה:
? או כאלה:
בלה-בלה-בלה? מכיוון שאמרת אינטיליגנציה, אני אלך על החלק הבירבורי: הממ...הממ...! |מכחכחת| ליידיס אנד ג´נטלמן, אני, אנאבל לבית מימרח שוקולד, מגיעה אליכם מהעיר החמודה גבעתיים (שמתם לב איך שם העיר מתאים ל"גבעות ועמקים" שלי?). באמתחתי תואר ראשון מרשים, ניסיון רב בעבודה עם אנשים, ביציאות עם בחורים ובפיזוז עם הומואים (שוב יצא לי חרוז קצת...
) כאשר אני אבחר ואזכה בתואר הנכסף "מחשוף השנה" אני מבטיחה לדאוג ללבוש חושפני לכוסונים זכים ותמימים, למזמז ישבנים לוהטים על רחבת הריקודים, לפזייז עם הגייז ובייחוד עם המלך לשנת 2003, עודד בעלי המדהים! ולהמשיך
לאהוב
את כולכם בלילות ובימים!!!!
לפרגן לכוווווּלם ובכֱייף! לצחקק ולאנפף (כראוי למלכה
) וכמובן: WORLD PEACE
(מה זה מה הקשר? צריך שיהיה קשר?!) ועדיין בהקשר האוראלי, מבטיחה שתהייה הפתעונת במסיבה בקרובה:
מציצה לכל בוחר
וזה לא כמו שזה נשמע....

Liroy26

New member
ביצועים אוראלים לא מילולים!!

את אומנם תמיד יכולה לנסות לשיר משהו תוך כדי במידה והקיבולת מאפשרת אבל זה בהחלט נתון לשיקולך.

daniel365

New member
תגובות...

אמט - אני נורא מאוכז ממך. אחרי כל המחמאות על המחשוף, איך פזלת מפינת השולחן (ולא ימינה אל הבלונדינית), על החום והאהבה שקיבלת ממני... ציפיתי ליותר... בטח שלא לסובייקטיביות לפני תחילת התחרות. כרגע עוצר מיילים רוחניים מהמייל הפרטי אליך. ולגבי סטירות הלחי שאקבל מהכריות של אנאבל - אם התמודדתי עם 150 חיילים וכמה נגמשי"ם בו זמנית אני אתמודד איתה. ואל תשכח - אני הוואחש מרמת גן... יש לי נסיון
גיא - לגבי שוחד בוועדת השופטים - כל הפורום הוא וועדת השופטים (לפחות מי שיגיע לתחרות) כך שאם תגיע - התקבלת
. ולגבי שוחד להצבעה למחשוף הצחיח ללא הגבעות המוזרות האלו - תעלה מולי בפרטי (כיוון-מסאז´ים מסאז´ים... אבל מה עם קצת עינוגים אחרים???) לירוי - לגבי הביצועים האורליים: אחרי היכרות עם האיבר המדובר 26 שנה אני אצליח להגיע לתוצאות קצת יותר מרשימות מידידתי. אמנם אני לא אוכל לשים אותו בין גבעותיי (זה גבעות זה??? - זה קו התילים של רמת הגולן
) אבל מי צריך כאלו משקולות עליך??? אני הרבה יותר חלקלק (וצחיח
) וממוקצע באנטומיה המדוברת... עודד - לגביך... כבוד השופט בהחלט יהנה מהטבות שיבחר (כאילו שהיום לא נהנה - אלק זוגיות...). ואני בטוח ומשוכנע (וגם הוכח בעבר) שאיכות הצחיחות עולה על גובה הגבעות או רכות הכריות... לסיכום: המשתתפים הראשיים בצוות השופטים אמט וגיא (אם יראו את עכוזם בתיאטרון) איתי ולירוי וכל השאר שמוזמנים להגיע - הנאות אורליות, אנאליות, מסאז´ים, דיבידנדים כספיים נרחבים (כבר ציינתי שאני ממומן ע"י מחנה הימין מגבעת שמואל?), צינורות קנלוני משובחים עם מילוי גבינות עתירות שומן וחלבונים... הכל כבר מוכן וזמין רק בשבילכם. כל מה שנשאר לעשות הוא להצביע:
ולא לשכוח - יש לי יום הולדת ואני חושב שזו מתנה הולמת |מי אמר סחטנות?| אני. "אתה נמצא במקום, בו נמצאות מחשבותיך. ודא שמחשבותיך נמצאות במקום בו אתה רוצה להיות". גיא
תנו לגייז לפזייז
Liroy

בושה וחרפה מה שהולך פה../images/Emo70.gif

חנפנות מזעזעת בציטוט חתימות של אחרים?!?
ועדיין בטקטיקה העלובה של תקיפת ההצהרות שלי. אולי תמצא לך הצהרות משלך?
דניאל, אתה מידרדר... Like a rolling stone

עוגי מצטרף - וחושף../images/Emo70.gif

חשיפה - סיסמת הבחירות החדשה: רק מחשוף יביא שלום, שלום שישמור עלינו
עוגי מצטרף (כרגיל) באיחור. אולם בניגוד לאחרים, לא חושף (המחשוף!) מי המועמד(ת) המועדף(ת) עליו! שיהיה בהצלחה לכל המועמדים(ות), ועשו טובה, תשחקו הוגן!
יחד, נעבור את הציצי בשלום!

daniel365

New member
הצעה להנהלה../images/Emo70.gif

1. עריכת יומן תחרויות במאמרי הפורום... אני כבר צופה עוד רבות עם היצירתיות שלי ושל אנאבל... 2. הכנסת כל הססמאות למילון המונחים! אסור לאבד שנינות שכזו
אנאבל - תתמכי בי פה... אני

../images/Emo52.gif

יש תמלוגים? כי עוגי לא מוכן שיעשה שימוש בסיסמאות שלו ללא תשלום נאות... לא חייב להיות כספי... If you catch my drift... כן! עוגי תמיד מוכן שישלמו לו בעוגיות |עוגיה|
דווקא עכשיו - מחשוף בישראל
לעידוד תיירות פנים בהרי ישראל...

daniel365

New member
היי חשבתי על משהו...

אנאבל יקרה - את ואני כדוגמני הבית של אופנת מחשופים
ממש בקרוב הפרסומות על הבניין במחלף ההלכה
דודי וסנדי אאוט!!!! אנאבל ודניאל אין
מה דעתך???

למעלה