בוקר-טוב

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך
שנייה...

קודם כל - אל תצייני חברות אחרות (ע"ע "מתאים לי
" אם את רוצה להשאר בקמפיין. שנית, אתם צריכים לדאוג שהקמפיין ידבר לכל שכבות האוכלוסיה - גם למחשופה משדרות.

תודה מתוק../images/Emo70.gif ../images/Emo25.gif

אוההההבת אותך הרבה
[הכרזות שעשית עבורי, כמובן, הכי מוצלחות.. כרזות מנצחות למחשוף מנצח!
]

ההנהלה בהחלט תומכת!

ואף מציעה רעיון משלה: את הלוגו של גיא הכנסנו לגלרית "עירום וגאוה", כך שבמידה והוא יסכים לעשות עוד כמה כאלה עם הססמאות שלכם נוכל לפתוח את גלרית "מחשופים 2003".

../images/Emo25.gifאין בעייה

אני חושבת שכבר כתבתי את אותה התגובה בדיוק למשהו שלירוי כתב אתמול, אבל בכ"ז אמשיך: רק תגיד מתי ואיפה
אני אהייה שם!

amet

New member
אופססססססססססססס

האם משהו פה מביע חששות, ולא אני לא פזלתי מהמחשוף שלך, דאגת כל הזמן לסדר אותו ולגעת בו, כך שנראה לי שהיה קשה לפספס אותך מתעסק עם זה כל הערב. אומנם אתה חלק וצחיח, והשרשרת שדפקת בהחלט גרמה לבליטה לא קטנה. בפעם הבאה תבוא עם פלטת זבת אני בטוח שגם י שיירצה לפספס לא יפספס
לגביי אנאבל מה אתה נבהל שחכת מה הומואים אוהבים, היא יכולה לפזז לקפוץ ולקפץ, לענטז וגם למשש, יש דברים שרק בנים יודעים לעשות. אבל.................................... זה לא אומר שהיא לא תקבל ניסיון, אם היא תעשה את מעשיה כמו שהיא אומרת שניא יודעת, אז........חמוד נראה לי כי לך מבחן לא קטן. היא נראית אחת שיוגעת מה עושים עם
, אז אם אתה מוכן ללכת על זה אצלי הכל פתוח. בקשר למסאג´ וכל השאר תשאיר לי לבחור למי אני עושה או לא. (אנאבל לצערי אין לי הרבה שמן ועם גדול כמו שלך .....בעיה
) נראה אותך עכשיו.....

כשאתה צודק, אתה צודק!

אני אכיין יודעת את העבודה
(בלונדינית או מה?) ותהייה לדניאל עמיתי ה(לא) מלומד תחרות קשה מאוד!

amet

New member
אוקיייייי סדר בבקשה ../images/Emo88.gif

מאחר ודניאל היקר שלנו מתלונם על חוסר בהירות בדבריי אז אני אצטרך להסביר שוב ואלה הם כללי המשחק (חלקם, הפתעות בערב הארוע). מחשוף שיגרום לכולנו להוציא את עינינו ריקוד עם חושני וסקסי כמובן שהמטרה עדיין להבליט את המחשוף מאחר והמתחרים הציעו על ביצועים אוראלים, גם זה ייכנס לתחרות ופה דניאל התכוונתי לומר שנראה לי שהולך להיות לך מאוד קשה לפי התרשמותי מהפגישה האחרונה יש פה
ת לא קטנה
האם אתה חושב שתוכל לעמוד בקצב ובאיכות השירות??? המתחרים אמורים להרקיד וכמה שיותר אנשים מסביבם חוץ מחבר השופטים. בתחרות עצמה יהיהו עוד אתגרים על כן מומלץ למתחרים להתחיל כבר באימונים
מי שצריך פרטנר להתאמן עליו אני פנוי....
. עד כאן להיום (אני מקווה) דניאל עכשיו הכל ברור

המממ....

אני לא אוסיף דברים
, בייחוד כשאני מיוצגת פה בצורה כל כך טובה ע"י אמט היקר
(שלהזכירו, כבר הבטיח לי את קולו שחור על גבי פורום!) יש לנו את המר"צ
לחשוף

למעלה