בוקר יום שלישי נפלא לכולנו - מה ניתן היום?

יוכי68

New member
מאפינס חצי חצי - הביאה מאיוש י - הכנתי פעמיים

מתכון מאפינס חצי חציו מאיוש י /פורום אוכל כשר ו 09:03 | 11/11/07 הכינה וצילמה: יוכי אני מכינה כמויות ל2 תבניות ונשאר עוד קצת אז אפשר לשים במנזטים בודדים מאלומיניום מה שלא הספיק לתבנית. לתערובת לבנה. 1ושלושת רבעי כוסות קמח כפית אפיה 2 ביצים כוס ושלושת רבעי סוכר. חצי כוס שמן חצי כוס מיץ או מים. לערבב יחד נוזלים ואז להוסיף יבשים . לתערובות חומה אותו הדבר רק מוסיפה 3 כפות קקאו ומוסיפה עוד כמה כפות מים בערך רבע כוס נוספים. שופכת לשקעים צריך זריזות כי זה צריך להיעשות יחד בשתי הידים הכי נוח לשפוך את הבלילה לשני קנקנים אוז למזוג יחד מהלבן והשחור לתוך השקעים. הכנתי פעמיים ויצא נ ה ד ר - ממליצה - יוכי

היום אצלי בארוחת הצהרים

דג סול מתובל בבזיליקום ומטוגן (בזמן האחרון התאהבו אצלי בדג הזה) ברוטב פטריות אורז עם ירקות שעועית ירוקה מוקפצת קלות בשמן זית מתכונים: דג סול - (יוכילה כמו שמאיוש אמרה תדביקי שמות שמוצאים חן בעיניך לקרדיטים כי הכל נעשה סתם לפי מה שהיה בבית) דג סול שטוף לאחר שהושרה בלימון ומים עשר דקות להכין בצלחת קמח בצלחת שניה- ביצים, שום כתוש, בזיליקום קצוץ, אבקת מרק פטריות מל"פ. טובלים כל פרוסת דג בקמח, צלחת הביצים ושוב קמח והופ- למחבת עם שמן חם. ומיד לצלחת. שעועית מוקפצת- שקית של שעועית עדינה קפואה לשים בסיר שמן זית ולחמם להוסיף את השעועית, 3 שיני שום כתוש. מלח ומעט כמון. לסגור את המכסה ומדי כמה דקות להקפיץ את הסיר. השארתי בערך עשרים דק עד שהשעועית משנה קצת את הצבע. אני אוהבת שהיא עדיין קשה וחצי ירוקה. מעולה!!! אורז- פשוט מאד. קילפתי גזר והמשכתי לעשות רצועות עם המקלף. אותם הכנסתי לסיר עם מעט שמן. מיד הוספתי 3 כוסות אורז בסמטי וטיגנתי כמה דקות ביחד. הוספתי סלט מעין מטבוחה שהכנתי לשבת שמורכב בפלפלים עגבניות ושום, מלח ו-5 כוסות מיים. הרתחתי והעברתי לאש קטנה לרבע שעה. יוכי תודי שאני משתפרת....

יוכי68

New member
גולדה, אכן חל שיפור ניכר......חחחח../images/Emo6.gif

יש תמונות "לשטוף את העיניים"?

התמונה בגודל הרגיל שאני מכניסה לפה

אני מקבלת הודעה או שיש תקלה בתפוז או שכותב לי שגיאה. תנסי בשביל הספורט להכניס איזה תמונה.

יוכי68

New member
גולדה, מעניין מה הסיבה.....אל ייאוש

נסי שוב......ייתכן ועכשיו הבעייה נפתרה....

למעלה