בוקר נפלא לכולם, היום אני יוצאת לטיול

יוכי68

New member
../images/Emo20.gifבוקר נפלא לכולם, היום אני יוצאת לטיול

בטכנודע בחיפה, בטוחה שאהנה כי נושא המדעים הוא הנושא שאני התמחיתי בו ואני אוהבת כל משקשור בטבע.........הבעיה היחידה.......יום ארוך (למרות שהייתי צריכה לסיים מוקדם היום).......רותי, את כבר צועדת? או שמא התכוונת לחמש וחצי בערב? מאחלת לכולכם יום נפלא עם הרבה חוויות מהנות.

מאיוש י

New member
../images/Emo42.gifבוקר מקסים לכולם../images/Emo42.gif

יוכי איזה כיך לך לטייל היום מקסים שכזה.... אתמול היה לי יום עמוס ......... ולא היה לי אפילו זמן לפתוח את המחשב...... וגיסתי ילדה אתמול תאומים....... אז אני מאוד שמחה בשבילה שזה נגמר כי ההריון היה מאוד מאוד קשה... ראיתי עכשיו את האמפנדס גולדה....סחטיין.... ורותי אח רותי ........אולי תדפדפי כמה דפים אחורה ותקראי את כל הקיטורים שלך על עצמך...........ותראי איפה את היום מדסקסת איתנו על אפיה ובישולים........ מי היה מאמין...כל הכבוד. בסוף עוד תפתחי גלריית תמונות ... יום נפלא לכולם.

יוכי68

New member
מאיוש, התגעגעתי לבקרים הכיפיים שהיו לנו

מחר אני ביום חופשי תהיי פה O.K?......אחכה לך ולכל החברה.......רוצה כבר להכין מאפים לכבוד השבת....אחרת לא אספיק. יום נפלא.

מאיוש י

New member
הלו ../images/Emo70.gif 10 בבוקר עוד אף אחד לא ער?

אתם מייאשים אותי אין כאן אף אחד הלכתי.........

cial 1

New member
יוכי68 ערב טוב. הרגת אותי../images/Emo67.gif../images/Emo66.gif

עם הסמבוסק זה בוקסים. למה ממי יש לנו חיים טובים בלי הסמבוסק. אכן זה הסמבוסק המדובר. ממש פצצה מהלכת רק כמות הקלוריות שם חבל על הזמן וחבל לצבררררר? אני מוותרת והשכנה שלי הכינה אותו מבצק רגיל. טוב יש הרבה ויברציות ? אני חולמת לתת לך מתכון כול הזמן רציתי לתת לאודטה? היה לה פעם בתוכנית פינה לאנשים להביא מתכון מהבית שהרבה אהבו. הכוונה אצל המתארח. דהיינו אצלי הוא מבוקש. אז יש להביא אותו לפינה של אודטה. אבל הטור היה גדול ואני לא הגעתי לשם. וריר שלי נותר בבית. עם המתכון הכי אהוב על בני ועל התורנים של הבסיס בו.. היה משרת בני היקר. ומה גם הברים וגם השכנים. זב פלפלים ממולאים בנוסח חני אני בגלל הפורום הזה שלכם גם אדאג למצלמה. ואם את רוצה את המתכון במסרים אשלך לך או בטל למה כי את יודעת לתת מעמד טוב למתכון. וגם יש לי של שווארמה ממש מעדן. רוצה זה מתאים גם לשבת הפלפלים. ורשמתי את העוגה של הגזר משהו..? לעניים גם ובריאות חני שלך של כול הנשים כאן אחת אחד.

יוכי68

New member
חני יקרה, כל מתכון טוב שמצליח לך שתפי אותנו

נשמח להעשיר את עצמנו במתכונים טובים של אנשים מנוסים.

cial 1

New member
כאן אכתוב או שאת תנסח ותנצחי. מה את ?

אומרת אני אכתוב אותו יותר מאוחר כאן ושלחתי את הבדיחה היא קשורה למקום זה המרק של השכנים. באהבה

רותי410

New member
אין מצב. אבל תודה על המחמאות

ושלא תחשבי שאני לא ממשיכה לקטר, רק שאני מרסנת את עצמי פה, שלא תבואו את וגולדה ותרביצו לי. אבל באופן לא וירטואלי אני מקטרת גם מקטרת. תמיד שואפים ליותר, לא? אתמול שלחנו לך קריאות אבל לא היתה היענות, אבל עכשיו אני מבינה למה. שיהיה מזל טוב לגיסתך, ושתמיד ההיעדרויות מהפורום יהיו רק לדברים טובים. זהו. טיפין טיפין, ולא מעט בזכות הפורום, אני מרחיבה את אוצר הידיעות הקולינריות שלי. שיהיה אחלה יום לכולנו

רותי410

New member
בחמש וחצי בבוקר אני מרחפת בעולמות אחרים,

יקירתי. נא לא להתבלבל חחחח. תיהני מהטיול (פלא שלא ארזת לך מטעמים שהכנת אתמול בלילה. את, עם החריצות שלך!!!) טוב, אני מקווה להתראות בערב. ואם לא, אז מחר בבוקר.

מאיוש י

New member
צהריים טובים רותי'לה

מה נשמע? אני הולכת להכין עוגיות שחמט נראה איך יצאו?

רותי410

New member
בטוח יצאו טוב. מה השאלה?

אבל ליתר ביטחון, טפו, טפו, טפו. ואצלי, כמובן, אין מצב לצהריים. מקסימום בוצריים. שיהיה לך יום של עיסוקים נעימים. ניפגש לקראת התוצאות המצולמות (שאני בטוחה שיהיו)

מאיוש י

New member
חכי חכי אל תלכי כל כך מהר

עוד 15 דקות תוצאות.... הנה התמונה לפני הכניסה לתנור גם הבן עזר לי הוא חולה בבית

רותי410

New member
מאיוש, רפואה שלמה לבן,

והן נראות נפלא. חלק מגולגלות, לא? אני אשאר. למרות שיש לי עבודה בכמות מפחידה. בסוף יפטרו אותי מהעבודה. כל היום אני בפורום. אני נכנסת לראות אם יש מכירות פומביות של מצלמות, להתעדכן במחירים. לגבי דגם כבר קיבלתי עצות. יאללה, ניפגש עוד מעט בתמונות של העוגיות המוכנות!!

מאיוש י

New member
הנה הם יצאו

כמו שציפיתי הצורה לא נשארת מרובעת אבל הילד התלהב.... מה שכן טעימות טעימות .......

מאיוש י

New member
תמונה אחרונה ורוצי לעבודה

שלא יצעקו עליך וזה יהיה לי על המצפון חחחחחחח

רותי410

New member
איזה יופי!! והצורה בסדר, לדעתי

לא חייבת להיות סימטריה מקסימלית (אמרה המומחית... חחחחחח). טוב, נראה מה יהיה ליוכי להגיד בערב, ביי, בינתיים,

רותי410

New member
נהדרות!!! והצורה לא ממש עקומה או משו

והעיקר שהן טעימות. זה הדבר הכי חשוב. יופי, מחכים לעוד... מתישהו... אלו לא עוגיות עם שוקולד צ'יפס, נכון?

מאיוש י

New member
אין בהם שוקולד צ'יפס

מהשעמום הכנתי אותם תאמיני לי , סתם משעמום..... כי הן טעימות גם סתם ככה אבל נזכרתי בצורה הזו שיוכי הראתה לי מזמן וחשבתי לי מה אכין היום כדי לא להשתעמם. והופ נזכרתי בהן וזהו..................

למעלה