בוקר נפלא לכולם, היום אני יוצאת לטיול

מאיוש י

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifיפית השמיעי קול....

לא שמענו ממך המון המון זמן.......

יפית מן

New member
בוצהרים לכולכם לא יכולתי לכתוב משני טעמים...

דבר ראשון כל נגיעה שלי במחשב הראה לי דוח שגיאות,או שהופיע "לא מגיב, ולכן לא יכולתי להכנס לפורם הנהדר שלנו,וכן המקלדת והעכבר שבקו חיים, וקניתי גם וגם עם נזק של ס"הכ 80 שקל העכבר 75 שקלים,והמקלדת 35 שקלים דבר שיני נתפס לי הגב ולא יכולתי לשבת ולכתוב הלכתי עקום כמו זקנה(וכולם אמרו לי:לא מתאים לך, עם מרץ שיש לך להתהלך ככה! עשיתי הליכה רגלית וכך השתחרר לאט לאט מאיושי שלומי כרגע:השבח לאל,ותודה לשואל עכשיו יש לי עבודה להכנס ולראות את כל שנכתב, בזמן שלא יכולתי לגשת ולראות אבל!!!!!הספקתי הרבה דברים לסרוג(המשכתי לעבוד עם הילדודס עם כאבים אבל ב"ה כמעט שהסתדר אני ממהרת להכין את הצהרים כוונתי את האוכל לצהרים לילדים כך שאני נאלצת לסיים כל טוב לכולכם וליוכי בשעה טובה ומוצלחת בשובך לעבודה בהצלחה בטוב הנראה והנגלה ושוב תודה על ההתענינות ..

מאיוש י

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gifרפואה שלמה יפית יקירתי

חזרי אלינו במלוא המרץ

מאיוש איזה יופי של עוגיות!!! פעם פעם

לפני הרבה שנים הייתי מכורה לעוגיות האלה. כשלמדנו למבחנים היינו יושבות חברות עם חבילת עוגיות שח מט קנויות כמובן ולא נירגעות עד שהחבילה היתה ריקה לגמרי. וגם היום תמיד שאני נתקלת בעוגיות שח מט אני נזרקת שנים אחורה... איי איי איי טעמה של הנוסטלגיה...

רותי410

New member
ניסיתי המון פעמים לשלוח הודעות אבל תפוז

לא אפשר לי. עכשיו הכול בסדר. מאיוש, כתבתי לך לפני הצהריים, שאם משעמם לך את יכולה לאפות את העוגיות המלוחות שהכנתי ממש בהתחלה, כשרק התחברתי לפורום. העוגויות עם היין הלבן שקראתי להן הזויות, אבל מתברר שהן לא הזויות לחלוטין. כי הן התחסלו בצ'יק וכבר הכנתי אותן 3 פעמים. אבל עכשיו אני מניחה שזה כבר מאוחר מדי. סיימת כבר את האפייה?

מאיוש י

New member
סיימתי עם האפיה להיום

אני גם לא הצלחתי לשלוח הודעות במשך היום נראה מה קורה עכשיו

רותי410

New member
בזמן שלא הצלחתי להתחבר שוטטתי קצת

בפורומים אחרים. יצא לי פה ושם להיכנס לפורומים האחרים, וכמובן, באף אחד לא השתתפתי השתתפות פעילה. לא יודעת, לא הרגשתי שייכת, ובטח שלא היה לי מה לתרום מבחינת מתכונים. אבל הפורום הזה הוא הכי חמוד, והכי חמים, והשתתפתי בשלבים די מוקדמים, כשבאמת לא היה לי מה להגיד. אז זהו. רציתי רק להחמיא לפורום הזה ולאנשיו המקסימים. באמת.

מאיוש י

New member
צודקת בכל מילה

אבל זה גם בגלל שאין פה עדיין הרבה אנשים..יש סמויים שאני מכירה גם אישית....... שאני לא מבינה ממה הם מפחדים "להתגלות"....אף אחד לא יטרוף אותם חחהחהחהחהחחה סמויים החוצה....

מאיוש י

New member
../images/Emo221.gifולארידל היקרה

בכוונה שמתי בועית כדי שתראי..... אני ראיתי את הודעתך....אל תחשבי שלא שמתי לב .כל הכבוד תמשיכי לשתף

מאיוש י

New member
הנה המתכון

עוגיות שחמט אני מצאתי את המתכון במתכונים לרכיבים: בצק לבן 450 ג' קמח 300 ג' מחמאה או חמאה 150 ג' אבקת סוכר 3 חלמונים גרירת לימון קורט אבקת וניל קורט מלח לבצק החום 270 ג' קמח 30 ג' קקאו 200 ג' מחמאה או חמאה 100 ג' אבקת סוכר 2 חלמונים קורט אבקת וניל קורט מלח גרירת תפוז אופן הכנה: לעבד כל בצק לחוד ובכל בצק לעבד הכל יחד למעט החלמון ואת החלמון להוסיף רק בסוף ולהמשיך לעבד עד ליצירת עיסה אחידה והומוגנית ליצירת עוגיות שח מט לרדד עלה בצבע לבן לחתוך למלבנים דקים 4 רצועות לבנות ו-5 רצועות חומות ולהניח על העלה ראשון רצועה חומה ואז לבנה ושוב חומה ולמרוח מעט מים על הרצועות מעל רצועה לבנה ושוב חומה ושובה לבנה למרוח שוב מעט מיד ומעל רצועה חומה ושוב לבנה ושוב חומה ולסגור את הבצק עם העלה התחתון ולהקפיא לאחר ההקפאה לחתוך לפרוסות שוות להניח בתבנית ולאפות בחום של 180 מ' עד להזהבה קלה ביותר *ליצירת עוגיות ספירלה לשטח את הבצק הלבן ולשטח את הבצק החום ולהניח אחד מעל השני ולגלגל ולאפות בחום של 180 מ' עד להזהבה קלה זהירות לא לאפות יותר מידי יש לעוגיות הללו נטיה להישרף מהר .

mandelab

New member
זאת אני ארידל לא שמתי לב שבמחשב בבית זה שם

אחר
ערב טוב ארידל

אגב רותי אם כבר דיברת על פורומים אחרים

אז בפורום מתכונים של תפוז מישהו שאל היום איך לבשל דורבן!!!! הוא מצא אותו דרוס רוצה לבשל אותו. ותאמיני או לא הוא קיבל מספר תשובות לא מבוטל!!!

רותי410

New member
את רואה? עוד סיבה להעדיף את הפורום הזה!!

ויש לי את הבעיה הזאת יותר קרוב לבית. החבר של בת דודה שלי סיפר לי שבצבא הם היו אוכלים דורבנים. תופסים אותם וצולים על האש. בררררר!!!! אמרתי לו שאם הוא רוצה להיות ביחסים טובים אתי, שיאכל מה שירצה רק שלא יתאר לי. וההוא מפורום מתכונים הוסיף חטא על פשע. גם לאכול דורבן וגם לאכול דורבן דרוס???

למעלה