בוקר נפלא לסוף שבוע מהנה
מוזמנים לשרשר

האספנית

New member
../images/Emo124.gifאויש, פיספתי- מי יכול לעזור?../images/Emo10.gif

האם מישהו צפה בערוץ 22 הלילה (בין חמישי לשישי 24/6) ויכול לכתוב לי מה שר אבי טולידנו? תודה

../images/Emo124.gif../images/Emo203.gifכיפאק לרעות נציגת הפורום../images/Emo140.gif

כשהבנתי שעומדים להיכנס מעריצים כדי להיפגש עם הזמרים ידעתי בוודאות בלתי מוסברת, שהמעריצה שהולכת לבוא למייקי תהיה את. מסתבר שאת מעריצה לא קטנה של היי פייב ואפילו טסת
אחרי מושאי הערצתך למדינות כמו גרמניה ועוד
.
על ההשקעה והתרומה שנתת במשך השנים. זה ממש לא דבר של מה בכך ואני מאוד מקווה שהם (כל הלהקה) יודעים להעריך את זה
אחרי שאת ביקרת בהיכל
עברה לי מחשבה שאולי המעריצה שתגיע לרוחי תהיה נגההההההה, אבל זה לא קרה
ומשו לסיום שיעלה לך חיוך
- הביצוע של מייקי אתמול במופע חצות היה יפייפה. לא הכרתי את השיר, הוא שר אותו להפליא והוא הכי טוב באנגלית. זה הסגנון שיושב עליו הכי טוב - בלדה שקטה באנגלית והוא מנגן
ברקע. ותודות, כמובן, מגיעות לאבא שהיה צריך לקחת על עצמו עול לא קטן לאורך השנים כדי לאפשר להערצתך לקרום עור וגידים. יאללה כולם לתת

מיק101

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo104.gif../images/Emo221.gifכיפאק רעות../images/Emo221.gif../images/Emo104.gif

איזה חמוד../images/Emo51.gifרבה על המילים החמות../images/Emo24.gif

זו הייתה חוויה אדירה להיות שם,עד עכשיו אני עדיין לא מעכלת שהייתי בתוך הבית הכי מדובר בישראל כבר במשך 4 שנים
מייקל אדם מתוק שיודע לפרגן בצורה מדהימה
והתייחסות לכמה דברים: 1)אני בקשר מעולה עם כל חברי הלהקה ועם אמיר בעיקר הוא מלווה אותי כבר 13 שנים בטוב וברע וממש כמו אחי הגדול שמעולם לא היה לי. ובזכותו זכיתי להכיר את כל חברי הלהקה באופן אישי עד עכשיו בעצם אני לא מעקלת שאני ממש בקשר איתם ומדברת איתם כאילו היו אחיי הביולוגים הם מפרגנים ותומכים ובעיקר יודעים להחזיר על כל מה שאני עשיתי ועושה עבורם וזה בעצם מה שמיחד אותם שהם יודעים להודות ולהחזיר ולפרגן בצורה מדהימה
2)השיר שמייקל שר אתמול במופע לילה נקרא "My Champion" ב2006 יצא הסרט הישראלי "ריקוד מסוכן" מייקל כתב לו את הפסקול באנגלית וגם מבצע את כולו את הסרט לוו שני וידאו קליפים שמייקל מבצע ומופיע בשני הקליפים ואחד מהם הוא של השיר My Champion הנה לינק לקליפ מעמוד היוטיוב של מייקל. http://youtu.be/rKO1aydF0sU 3)אבא שלי מאוד אוהב את חברי הלהקה ונהנה מההופעות בעצמו,בנוסף ההורים ידועים טוב מאוד כמה אושר הם גורמים לי וכמה ההערצה אליהם בעצם מאוד עזרה לי בדברים מסויימים במהלך השנים ותכלס עשתה לי אך ורק טוב

pink81

New member
היי רעות-אולי תפתרי את תעלומת השיר של מייקל?

הוא שר כמה וכמה פעמים בתכנית שיר שהפזמון שלו הולך משהו כמו my desert qween,as you dance to the tamburin,be my desert qween)-וזה שיר במקצב לטיני כזה (או משהו כזה) וראיתי כל מיני אנשים מחפשים אותו באינטרנט חח,ולא ברור של מי השיר (חיפוש בגוגל לא מעלה כלום),איך קוראים לו,האם מייקל כתב אותו -או מאיפה הוא לקח אותו! השיר מדהים (ומתאים מעולה לנגינה עם גיטרה)..יש לך מצב לברר איך השיר נקרא,ואיפה אפשר לשמוע אותו? (מייקל שר אותו בבית כאמור כמה פעמים,וגם הוא מופיע בסיכום הייומי של אחד הימים באתר התכנית) אם את מוצאת..מלכה

אהה זה קל../images/Emo13.gif

לשיר קוראים Desert Queen שיר מקורי של מייקל שכתב והלחין. מייקל כתב את הפסקול לסירטו של מנחם גולן "ריקוד מסוכן" כפי שכתבתי כאן לא מזמן וזהו אחד מהשירים של הפסקול.אפשר לשמוע אותו כאן באתר הרשמי של הסרט השירים נמצאים בצד שמאל של האתר להאזנה http://www.nrg.co.il/images/4u/dangerous_dance/index.html

pink81

New member
וואי רעות,../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

את מכירה את הרזומה שלו בע"פ הא?
מה שכן,הגרסה הבלדית שהוא עשה בתכנית הרבה יותר מוצלחת,לא ככה? (קצת לא מזהים את השיר פה חח) אינווי תודה וכל הכבוד לך,ואם אתם בקשר,תמסרי לו שהוא ח י י ב לעשות לשיר הזה איזה וידאו קליפ כי הוא יהיה להיט בטוח!! (הוא מוצלח בהרבה ממיי צ'מפיון..) הממ..חבל שאין ביצוע מלא של הגרסה שהוא עשה בתכנית,לא נורא:)

אני אנציקלופדיה מהלכת../images/Emo63.gif

בכל הקשור בהיי פייב ובכל אחד מהם לחוד
הביצוע מהפסקול הוא אכן שונה מאיך שהוא ביצע את Desert Queen בתוכנית,בתוכנית זה אקוסטי אגב מייקל שר אותו במופע האקוסטי שלו כמו שהוא שר אותו בתוכנית. אני כמובן אמסור לו שאנשים מאוד אהבו את השיר ואת הביצוע שלו בתוכנית חשוב לי שידע עד כמה אהבו אותו.

/tapuzforum/images/Emo267.gif חולה על אמיר /tapuzforum/images/Emo85.gif

בתקופת התהילה של הלהקה אהבתי הכי את מייקל בגלל הלוק ההורס שלו (תקראי לי שטחית אבל בזמנו זה מה שהיה ;-}). את אמיר גילתי הרבה שנים אחרי שהיה ב היי 5 ואהבתי לעקוב אחרי העשייה שלו.השנים עשו לאמיר רק טוב והוא נראה במייטבו והכי חתיך שיש (במקרה הזה אי אפשר להגיד עליי שטחית כי ממש התעניינתי באמיר). אני מאוד שמחה שאמיר יצא מהארון אחרי הרבה שנים קשות של הסתרה ושכעת הוא מאושר עם הבן זוג שלו. תגידי,מה קורה עם שחר,אייל ועידן?על שחר שמעו קצת עם השירים שהוציא אבל מזמן כבר לא.מעניין מה הם עושים בחייהם כיום. האם נשואים עם ילדים? בקיצור שפכי את כל מה שיודעת חח

למעלה