מייקל...., בתחרות..שירים של זוהר... ..יאווארדי...יש דברים.....שעדיף שיהיו ניסתרים.... ....מגוחך...
ב בוףברכה New member 24/6/11 #19 מייקל...., בתחרות..שירים של זוהר... ..יאווארדי...יש דברים.....שעדיף שיהיו ניסתרים.... ....מגוחך...
ב בוףברכה New member 24/6/11 #21 רוחמה..בערב ארגוב..דומה לגליקריה... ..שנהנתי ממנה...עם אלינור. .למרות כל."....הסלסולים..
י ידידותי לסביבה88 New member 24/6/11 #22 כן, היא שרה יפה אבל היא סילסלה יותר מדי היא סילסלה יותר מזוהר ארגוב
ר רגע רק רגע Active member 25/6/11 #30 נקמת הצרצר../images/Emo70.gif לאחר שבעונה הראשונה של "האח הגדול" נרצח הצרצר ע"י יוסי בובליל, חוזר נכדו של אותו צרצר ונוקם בדיירי היכל התהילה
נקמת הצרצר../images/Emo70.gif לאחר שבעונה הראשונה של "האח הגדול" נרצח הצרצר ע"י יוסי בובליל, חוזר נכדו של אותו צרצר ונוקם בדיירי היכל התהילה
א איקה21 New member 25/6/11 #31 לא נעים להיות כל השבת כלוא בחד האטום לבד מענין מי היום מביא לבני אוכל אילנה ברוגז
ר רגע רק רגע Active member 25/6/11 #32 אני בטוח שזה פחות מלנכולי... ממה שאת מתארת. בטוח מישהו מההפקה ניגש אליו ושואל/דואג לשלומו. אפילו אם "גרושתו" עושה עליו סנקציות
אני בטוח שזה פחות מלנכולי... ממה שאת מתארת. בטוח מישהו מההפקה ניגש אליו ושואל/דואג לשלומו. אפילו אם "גרושתו" עושה עליו סנקציות
א אילנה55555 New member 25/6/11 #34 אבל רגע..../images/Emo12.gifחשבתי שהם כבר בסדר.. אם הבנתי נכון גם אחרים נגשים אליו.בזמנו סיפרו אלונה ורוחמה שהן גם באות מדי פעם ל"חדר האטום". רק לא הבנתי דבר אחד,היה צרצר ב"חדר האטום"??היה בכלל צרצר?
אבל רגע..../images/Emo12.gifחשבתי שהם כבר בסדר.. אם הבנתי נכון גם אחרים נגשים אליו.בזמנו סיפרו אלונה ורוחמה שהן גם באות מדי פעם ל"חדר האטום". רק לא הבנתי דבר אחד,היה צרצר ב"חדר האטום"??היה בכלל צרצר?
ר רגע רק רגע Active member 25/6/11 #33 חזון הנביא ישעיהו- וגר זאב עם כבש... ורוחמה עם אילנה כלים תרחץ
א איקה21 New member 25/6/11 #36 רגע..הבוקר את גורמת לי לצחוק../images/Emo13.gif יש להן ברירה....נשארו שתיהן
ר רגע רק רגע Active member 25/6/11 #37 ../images/Emo12.gif רק הבוקר?! וחשבתי לתומי שניחנתי בכשרון ובקטנה- לאחר בדיקה מדוקדקת ( ), התגלה כי אני (עדיין) זכר
../images/Emo12.gif רק הבוקר?! וחשבתי לתומי שניחנתי בכשרון ובקטנה- לאחר בדיקה מדוקדקת ( ), התגלה כי אני (עדיין) זכר
א אילנה55555 New member 25/6/11 #41 וואי לי,יש מסיבה בהיכל ולא סיפרתם../images/Emo123.gif אילנה הפתיעה אותי קצת כשנראתה לי מעט מגושמת בריקוד. רוחמה נראתה כמי שנקלעה למקום במקרה. כל הכבוד לטולדנו.. מי אתה?!
וואי לי,יש מסיבה בהיכל ולא סיפרתם../images/Emo123.gif אילנה הפתיעה אותי קצת כשנראתה לי מעט מגושמת בריקוד. רוחמה נראתה כמי שנקלעה למקום במקרה. כל הכבוד לטולדנו.. מי אתה?!
ר רגע רק רגע Active member 25/6/11 #43 ומה עם אדם? אין פלא... שכרסו הולכת לפניו רואים שאבי טולדנו ואריק סיני הם גברים שובבים. כמעט נפלו להם העיניים מהחורים (שימי תבורי, מאחוריך )
ומה עם אדם? אין פלא... שכרסו הולכת לפניו רואים שאבי טולדנו ואריק סיני הם גברים שובבים. כמעט נפלו להם העיניים מהחורים (שימי תבורי, מאחוריך )