ברוכים הבאים לפורום!!

R o c k s e n

New member
../images/Emo20.gif ברוכים הבאים לפורום!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif

FINALLY יש לנו פורום! הייתי היום במשרדי תפוז לראיון קצרצר עם המנהל קהילות של תפוז והוא התרשם והיה מופתע מכמות ההודעות בקומונה (10,000 להזכירכם) בזמן כ"כ קצר ובכמות האהבה המטורפת שיש אליו בארץ ביחס לזה שהוא זמר חדש ולא כ"כ מוכר, ( אבל עכשיו הוא יהיה הכי מוכר ומקווה שיתווספו גלמברטים חדשים!) והוא החליט לפתוח לנו את הפורום. שוב, הקומונה הייתה הצלחה אדירה ואני מקווה שתמשיכו לחפור ולהפציץ כמו שעשיתם הכי טוב עד עכשיו. אתן גדולות, אני אוהבת אתכן
בואו נקווה שזה יהיה צעד שיגדיל את בסיס המעריצים המכובד שיש לו בארץ ושזה מה שאולי יגרום לו להגיע בקרוב לארץ.

R o c k s e n

New member
אה והאדומים ישארו כפי שהיו ../images/Emo13.gif

אולי אני יאדים עוד מישהי, נראה.

ר ו ח ל י

New member
WOOOOT ../images/Emo2.gif

ווואי איזה כיף. תודה ענקית! 3333> מצטרפת לכל מה שאמרת.

MIDNIGHT SKY

New member
וואו !!

אני שמחה שיש לנו עכשיו פורום ! כל הכבוד לנו על ה10,000 תוך זמן כזה קצר !! אני חושבת שיצטרפו עוד חברים או לפחות מקווה ^^. מזל טוב לנו
ותודה גם לך רוקסן

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

INDEED

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מומברט ^^

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאומיגד../images/Emo99.gif

ס'חמודים שניהם! 3>

ר ו ח ל י

New member
מאיפה התמונה? ../images/Emo99.gif

לא ראיתי אותה.. ואני אוהבת איך שהוא מבליט ככה את השפתיים :]

למעלה