כמה מאהובות עליי
R R o c k s e n New member 12/8/09 #9 ההודעות מהקומונה לא יכולות לעבור לכאן ופורום זה משהו שיותר נגיש לגולשים, יותר קל למצוא את הפורום, יותר מרווח וגדול..
ההודעות מהקומונה לא יכולות לעבור לכאן ופורום זה משהו שיותר נגיש לגולשים, יותר קל למצוא את הפורום, יותר מרווח וגדול..
N nini18 New member 14/8/09 #53 שכחתי כמובן את התודה רוקסן ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif סורי שלא רשמתי לפני ושרק עכשיו שמתי לב
שכחתי כמובן את התודה רוקסן ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif סורי שלא רשמתי לפני ושרק עכשיו שמתי לב
H heart1soul New member 12/8/09 #23 איזה כיף! כלכך משמח לשמוע את זה מקווה שזה באמת יתן הזדמנות לעוד אנשים להצטרף!
L Lady in red2 New member 12/8/09 #24 מזל טוב ובהצלחה../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif
G GrumpyWantsAKiss New member 12/8/09 #25 איזה כיף!../images/Emo119.gif חח, קצת נבלעתי בפורום בין כל התגובות (היו הרבה) ועכשיו אפשר להתחיל דף חדש ולהיות יותר מעורבת בפורום של האיידול הכי סקסי בהיסטוריה ! D: אז מזל טוב לנו ולאדם! יאיי !
איזה כיף!../images/Emo119.gif חח, קצת נבלעתי בפורום בין כל התגובות (היו הרבה) ועכשיו אפשר להתחיל דף חדש ולהיות יותר מעורבת בפורום של האיידול הכי סקסי בהיסטוריה ! D: אז מזל טוב לנו ולאדם! יאיי !
R Rider on a storm New member 12/8/09 #27 אולי כדאי בגלל שזה פורום חדש ואנשים חדשים יתקלו בו ולא יכירו את אדם באופן מלא, לעשות שירשורי תמונות/הופעות נבחרות וכו'
אולי כדאי בגלל שזה פורום חדש ואנשים חדשים יתקלו בו ולא יכירו את אדם באופן מלא, לעשות שירשורי תמונות/הופעות נבחרות וכו'
J Juliann New member 12/8/09 #28 שיחקת אותה !!! היו לי מבחנים אז קצת נעלמתי לאחרונה אבל אני מבטיחה לחזור בכוחות מחודשים
מ מישמיש56 New member 13/8/09 #33 איזה כיף כבר שלחתי את הלינק לחברים שלי ב-ADAM WEBSITE להשוויץ....נראה איך יגיבו וכמובן אני יעדכן אותכם
איזה כיף כבר שלחתי את הלינק לחברים שלי ב-ADAM WEBSITE להשוויץ....נראה איך יגיבו וכמובן אני יעדכן אותכם
M Musical Abuse New member 13/8/09 #37 מזל טוב וסימן טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo3.gif הגיע הזמן שהקומונה תתפתח למימדי ענק, אני מקווה מאוד שיגיעו עוד מלא גלמברטים חדשים ונהיה משפחה מורחבת
מזל טוב וסימן טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo3.gif הגיע הזמן שהקומונה תתפתח למימדי ענק, אני מקווה מאוד שיגיעו עוד מלא גלמברטים חדשים ונהיה משפחה מורחבת
L LAGRAFELD New member 13/8/09 #38 חדש פה רציתי להגיד שעקבתי אחרי הקומונה ואתן פשוט חבורה מקסימה, מצחיקה ושנונה של אחלה בנות\בחורות ) מת על אדם ומת עליכן דודי.
חדש פה רציתי להגיד שעקבתי אחרי הקומונה ואתן פשוט חבורה מקסימה, מצחיקה ושנונה של אחלה בנות\בחורות ) מת על אדם ומת עליכן דודי.