דעות/כתבות/שאלות/ספוילרים

p o f

New member
ממש ממש חשוב לי!

מישהו יודע איך קוראים לשחקן שמשחק את בעלה של טליה?!

liron sa

New member
חח לא,

שרון פאוסטר זאת השחקנית שמשחקת את שלומית , לגבי השחקן -יש מצב שקוראים לו יותם שי.

hot3tv

New member
אולי...

תבדוק באותו פרק אחרי הפתיח מי משחק אותו. למרות שלא נראלי שכתוב.הוא אמר כולה איזה משפט אחד.. אז הוא לא יופיע לדעתי בשחקנים אורחים..תנסה

hot3tv

New member
המלצה לקליפ של אתר חשופים!!

תכתבו לי פה המלצות לשירים יפים שכדאי לשים בקליפ אם כל הרגעים היפים של חשופים.. חשבתי לשים את השיר שיש בפרומו של הפרק האחרון אבל אני לא יודע איך קוראים לו.. יאללה המלצות!

../images/Emo40.gif האלופה [כתבה מוואלה]

מה צריך יותר מלפתוח את הטלוויזיה ב-8 בערב ולצפות בטלנובלה הטובה ביותר שנראתה על המסך? דוריה למפל נפרדת מ"חשופים", עד לעונה הבאה
http://e.walla.co.il/?w=/271/1348820

my song

New member
התמכרתי

ועשיתי מרתונים של הפרקים.. אבל את הפרק האחרון לא ראיתי. איך אני עושה את זה? יש איזה לינק להורדה, או בלי להוריד, פשוט לצפות דרך המסך מחשב בפרק האחרון??

אושRתי

New member
בשידור חוזר...

היום יש בערוץ 3 ברצף את כל הפרקים שהיו השבוע משעה 14:05 עד השעה 17:20 כולל הפרק האחרון של אתמול
אין לדבר על הורדות לא חוקיות בפורום. תודה.

אלון244

New member
צריך עזרה בזיהוי שיר!

השיר שבסוף פרק 72!! נראה לי הוא של קווין אבל אני לא מצליח לזהות... בבקשה מי שיש לו וי או די ובא לו לעשות מעשה טוב להגיד לי איך קוראים לשיר אני אודה לו מאוד!! סוף שבוע רגוע :)

nk29

New member
אין שום ספוילר! זה דעתי האישית

גם עם זה יש בעיה? אשכרה פורום של ילדים בגן! כל מלה קטנה והשערה מסמנים ספוילר.. אם את הדעה האישית אני לא יכול לכתוב אז חבל... חבר טוב שלי מקורב למנהל הוט, ואני במקרה הייתי יכול יכול לומר ספולרים. אבל לאאאאאאאאאאא, אני שומר אותם לעצמי, כי מי שרוצה- שיגלה לבד וכשאני אומר משהו משתיקים אותי... סבבה. רוצים? אני אעזוב את הפורום למרות שאני מאד יכול לעזור בו. שמנהלי הפורום יחשבו שוב. גם כן, לא רואים שכתוב: "אני חושב..."

אתה כועס שמתנהגים אליך כמו ילד

אבל תקרא את מה שכתבת, לי זה נשמע ממש ילד מדבר פה. וחוץ מזה, אתה לא מאיים פה על אף אחד בא לך ללכת הדלת פתוחה. אל תאיים נראה לי שבא לך לריב

ohadalush

New member
תראה את פרק 74 ותבין

יש שם סצינה שמוקי בא לברך שירה על התפקיד החדש.. ואז מרב נכנסת והוא נותן לה כזה פרצוף ואז שניה אחריה נכנסת סמדג' והיא נותנת לו חצי חיוך כזה עם "שלום" מובך כזה.. ובאותו פרק היא ומרב דיברו על זה בלי סוף והיה ברור לכולם שזה אותו בן אדם ועכשיו רואים שמוקי הוא בעלה אז כאילו מה יותר שקוף מזה? אני זה שהתחלתי עם הדעה הזאת שהוא בעלה של מרב והאבא של התינוק של סמדג' ואני עומד בזה.. חכו ותראו..

nk29

New member
אני באמת אציץ בפרקים - יש לי את כולם במחשב...

ושוב - אמרתי דעה, לדעתי יהיה מעניין אם האבא זה איתן, דווקא בגלל שכולם חושבים שזה מוקי. הפוך על הפוך הא????. זה בעונה השניה - שוב בתאוריה - אין פה ספוילר - יכול לגרום למתח במשוש גלי/סמדג'/איתן ואם לא והאבא זה מוקי אז ביג דיל.... ילד מחוץ לנישואים - סמדג' מעתיקה מאורנה בנאי וארהלה ברנע....חחחחחחח לא דומה הרעיון? אם האבא זה מוקי - יהיה מתח בין סמדג'/מוקי/מירב (מת על צופית - כזאת נששששששששמה!)

אני לא הייתי הולכת לכיוון של מוקי

מוקי לא היה שוכב איתה, זאת דעתי. יכול להיות שזה אופיר, (אבל זה נראה יותר מידי צפויי, ככה שזה לא הוא) או יכול מאוד להיות שזה הברמן גם על איתן ,,,, ממש לא אולי גידי? איזה עוד גברים יש?

8דושנקה8

New member
אבל זה הזוי מידי ../images/Emo12.gif

לא מתאים לו לעשות את זה.... אתם עוד תראו שזה אופיר

למעלה