לא הייתי פה
A Avichai Dei New member 7/10/05 #17 אני../images/Emo9.gifזה 'אביחי לאב שירי מימון' פשוט בניק השני יש לי בעיה..
M mary lou New member 7/10/05 #26 בואי ננחש ../images/Emo3.gif חחח דווקא יהיה נחמד אם כולם יהיו אדומים. נהיה פורום מיוחד בעצם, אם כולם היו אדומים אני דווקא הייתי מעדיפה להיות שחורה. מצד שני- תמיד דופקים את השחורים. מצד שלישי- ישנה אפליה מתקנת. מצד רביעי- בקיצור הבנת את התשובה. כל אחד מקבל שבוע
בואי ננחש ../images/Emo3.gif חחח דווקא יהיה נחמד אם כולם יהיו אדומים. נהיה פורום מיוחד בעצם, אם כולם היו אדומים אני דווקא הייתי מעדיפה להיות שחורה. מצד שני- תמיד דופקים את השחורים. מצד שלישי- ישנה אפליה מתקנת. מצד רביעי- בקיצור הבנת את התשובה. כל אחד מקבל שבוע
D Dark Force New member 7/10/05 #29 הממ כמה תשובות..../images/Emo56.gif|פגרה| תראו המשחק הזה הוא תהליך- ויכול להיות שבמהלכו הוא יפסק באמצע- יש מצב אני אשנה את המתכונת כי נראה לי משהו קצת יותר טוב לעשות. בכל מקרה, ביינתים כל אחד יהיה אדום בתורו. וההצבעה תהיה בקרב חברי הפורום, אני מאמין באובייקטיביות ביינתים זה ישאר ככה.. למרות שיש לי גם רעיון אחר..
הממ כמה תשובות..../images/Emo56.gif|פגרה| תראו המשחק הזה הוא תהליך- ויכול להיות שבמהלכו הוא יפסק באמצע- יש מצב אני אשנה את המתכונת כי נראה לי משהו קצת יותר טוב לעשות. בכל מקרה, ביינתים כל אחד יהיה אדום בתורו. וההצבעה תהיה בקרב חברי הפורום, אני מאמין באובייקטיביות ביינתים זה ישאר ככה.. למרות שיש לי גם רעיון אחר..
I inbal321 New member 8/10/05 #35 שיר..../images/Emo185.gif אני חושבת שיש יותר מדי ילדים בפורום שרוצים להשתתף בתחרות ולהיות אדומים.. וכל ילד זה שבוע.. זה יקח המון זמן.
שיר..../images/Emo185.gif אני חושבת שיש יותר מדי ילדים בפורום שרוצים להשתתף בתחרות ולהיות אדומים.. וכל ילד זה שבוע.. זה יקח המון זמן.
D Dark Force New member 9/10/05 #37 כן שמתי לב..../images/Emo56.gif|פגרה| אז יש לי רעיון אחר- אני אספר אותו עוד מעט
G Green Day 1 New member 8/10/05 #34 ../images/Emo45.gif גם אני אנסה... ../images/Emo3.gif ../images/Emo13.gif