האירוח של נילי אברמסקי ממשיך

dganitm

New member
תודה נילי ../images/Emo13.gif

תודה על התשובות המפורטות ועל שהתארחת אצלנו בפורום, דגנית

עוד שאלה ואני מקווה שלא פספסתי...

נילי - מהניסיון המועט שלי להתאמן למרתונים ותחרויות גיליתי שלצד רגעי המוטיבציה והאמביציה יש רגעים בהם אין כוח. יוצאים לאימון בלי הרבה חשק ואנרגיה. או שהיו לי תקופות כאלה שבהם פחות השקעתי. רציתי לשאול אותך מה עוזר לך לשמור על מאמץ מתמשך כל כך לעוד ועוד אימונים, עוד ועוד תחרויות. מה שומר אצלך על רמת מוטיבציה גבוהה. מה את עושה כשאין לך כוח לצאת לאימון????? (אני משערת שלכולן יש את זה). וחוץ מזה - כמובן המון תודה על היותך איתנו. נעמי

תשובה לנעמי: שמירה על מוטיבציה

המון פעמים אני יוצאת לאימון בלי חשק והחשק פשוט מתעורר לו במהלך הריצה לא צריך להבהל אם זה קורה ואפילו אם זה קורה הרבה חוסר חשק הוא הרבה פעמים הפחד שלנו מפני התמודדות עם דברים קשים צריך פשוט לצאת ולעשות JUST DO IT לפעמים החשק חוזר ולפעמים מסיימים את הריצה ועדיין החשק לא מתעורר לא נורא, תמיד יש מחר כאשר אין כוח, הרבה פעמים אני עוצרת במהלך ריצה בכלל אצלי באופן כללי, כמעט בכל ריצה יש מספר הפסקות קצרצרות יש כמובן הפסקת שרותים מקודשת ואם יש פירות על העצים, כמובן שחובה לעצור לקלמנטינה או תפוז או עצירה בברזיה ההפסקות האלו מסייעות להעביר את הריצה ולהטען מחדש באנרגיה אבל לא לרוץ ליותר מדקה או שתיים אצלי כמובן העסק הוא די שונה מבחינת מוטיבציה היות שהריצה היא מבחינתי מקצוע שממנו למזלי אני מרויחה כסף המוטיבציה היא גבוהה יותר אין מה לעשות: גמול כספי הוא הממריץ הכי טוב ולא משנה אם זו משכורת צנועה או מליונים העיקר שאפשר לקנות עם זה שוקו לילדה במכולת.

gironi1

New member
נילי, האם קורה שבמהלך הריצה את מרגישה

תחושת רעב או שזה עניין של הרגל של הגוף? פשוט נראה שאת אוכלת מעט מדי לפני הריצה. איך אפשר להתגבר על תחושת רעב בזמן הריצה אם אין אוכל קל זמין? תודה רבה לך.

אכילה לפני אימונים

אני אוכלת בערב מאוחר מאוד כך שבריצת בוקר מוקדמת אני קמה ואני לא רעבה ומתחילה את האימון, תוך פחות משעה מרגע הקימה כך שבננה או תמר ומשקה איזוטוני בהחלט מספיקים כמובן שאם האימון הוא אחרי הצהריים שלוש-ארבע שעות לפני כן אני אוכלת ארוחת צהריים מלאה

gironi1

New member
תודה לך - המלצה לכולם לקרוא בין השורות

את כל מה שכתבת בשרשור כולו ובפרט את העצות לגבי ההתמודדות עם משברי הריצה, שכן אפשר לקחת ולהשליך אותן באופן ישיר על ההתמודדויות בחיים באופן כללי.
במיוחד אהבתי את המשפט שדווקא בגלל שלא זוהית ככוכב נולד, הבסיס שלך כל כך יציב שכן נבנה באיטיות. תודה לך על הכנות. איחולי הצלחה בכל אשר....תרוצי (-:

helen12004

New member
נילי...אין כמוך!

חזרתי מאוחר מהלימודים ופספסתי :( עדיין לא הספקתי לקרוא- מקווה שאני לא חוזרת על שאלה שכבר נשאלה. כשאת פצועה- האם יש לך חשק מוגבר לאימונים או שלא בא לך להתאמן ואת מכריחה את עצמך לזוז? מה נותן לך מוטיבציה ברגעים כאלה? ו...את בטח יודעת כבר, אבל את ה Roll model שלי

תשובה להלן: פציעות ומוטיבציה

היי הלן, לשמחתי כמעט ולא נפצעתי בכל שנותי הרבות בריצה וזה גם למזלי, כי כמו שכבר כתבתי, אני שונאת קרוס טריינינג ואני מלכת העצלניות בכל העסק הזה אני מאוד טוטאלית: או ריצה או כלום אבל כמובן, מעולם לא הושבתתי מאימונים באופן מוחלט ליותר מיומיים שלושה כך שזה לא חוכמה, וכנראה כאשר אין ברירה חייבים לעשות אימוני קרוס כדי לא לאבד לגמרי יכולת אירובית גם אימוני קרוס צריך לדעת לעשות במינון הנכון היות שמדובר בפעילות שאינה ריצה ומשתמשת בשרירים אחרים עדיף לא לפתח אותם, כדי שלא להפריע אחר כך בריצה הלן, נו מתי כבר אני שוב אראה את הגב שלך בתחרויות? תפסיקי להפצע, זה משעמם איחולי החלמה מהירים ואולי נפגש בשבוע הבא במהלך המפגש של יום שלישי

helen12004

New member
נילי...אין כמוך!

חזרתי מאוחר מהלימודים ופספסתי :( עדיין לא הספקתי לקרוא- מקווה שאני לא חוזרת על שאלה שכבר נשאלה. כשאת פצועה- האם יש לך חשק מוגבר לאימונים או שלא בא לך להתאמן ואת מכריחה את עצמך לזוז? מה נותן לך מוטיבציה ברגעים כאלה? ו...את בטח יודעת כבר, אבל את ה Roll model שלי

מור שלז

New member
../images/Emo20.gifהאירוח של נילי אברמסקי ממשיך

תודה לנילי על ההתמדה, וההשקעה, נילי ממשיכה לענות גם היום

efroch99

New member
איזה אירוח מעניין!

תודה על כל התשובות המפורטות, השכלתי. רק בשביל לסבר את האוזן, האם תרצי לשתף אותנו בסדר האימונים יומי אופיני שלך? כמה זמן/ק"מ את רצה, האם את עושה גם אימוני כוח...?

מור שלז

New member
../images/Emo20.gifנילי היקרה: תודה, תודה, תודה!../images/Emo20.gif

תודה על הפתיחות, הכנות וההשקעה בתשובות המפורטות על ההתייחסות הרצינית לכל שאלה ושאלה שעלתה כאן על הנכונות שלך לחלוק איתנו מנסיונך העשיר מתובל בהרבה אנקדוטות וסיפורים פתחת לנו צוהר לעולמן של ספורטאיות מקצועיות באופן שמעולם לא נעשה בעבר והעשרת אותנו מעל ומעבר לכל ציפיה אפשרית ובנימה אישית: במהלך העבודה המשותפת על הכתבה, ובאירוח, זכיתי להכיר מקרוב אישה מדהימה ומקסימה: בעלת כושר ביטוי מדהים, ויכולת לנסח במילים את מה שכולנו מרגישות (ולפעמים מתביישות לבטא) אישה עם לב ענק, ורצון אמיתי וכן לעזור, לשתף ולקדם נשים לצד חוש הומור משובח, והרבה צחוקים פשוט נהניתי לעבוד איתך זכות גדולה נפלה בחיקי להכיר אותך. ואגב, עדכון חם מהתנור: כנראה שנילי תצטרף אלינו למפגש הפורום ביום שלישי כך שתהיה לנו הזדמנות מיוחדת ומרגשת לפגוש את נילי פנים אל פנים תודה, תודה, תודה! אין כמוך!

מור שלז

New member
../images/Emo26.gifושכחתי להוסיף: האירוח הסתיים

תודה לכל השואלות נתראה ביום שלישי במפגש

תודה לנילי ולמור ../images/Emo140.gif

לאחרונה על היוזמה, ולראשונה על האירוח המעניין. גם לדעתי, המסרים שלך טובים לחיים, והכי אני אוהבת את הבסיס הרחב וההתפתחות האיטית.

למעלה