חחחחחח אני רוצה את זה בוידאו!
T the last anigma New member 28/2/06 #86 ../images/Emo79.gif...'and when i see you goin with that other mannnnn, it's not unusual to see me craaaay, i wanna die!!!
../images/Emo79.gif...'and when i see you goin with that other mannnnn, it's not unusual to see me craaaay, i wanna die!!!
ה הרמיוניDanger New member 27/2/06 #15 הריקוד של קרלטון ../images/Emo6.gif גם אחותו היתה חננה הקטנה לפני שהיא הפכה לשרמוטה
M Mr Pig New member 27/2/06 #18 ../images/Emo23.gif אננננגגגגג ../images/Emo23.gif הווו יש לי פטיש לחנונים. קרלטון!!! הו! קרלטון!!! סטיב כ"כ יפה. וחמוד. אמממממ ציטוטים. אין לי. לא יודעת, אין עוד חנונים? תשימו עוד ציטוטים P: אגב, אין עוד חנונים?
../images/Emo23.gif אננננגגגגג ../images/Emo23.gif הווו יש לי פטיש לחנונים. קרלטון!!! הו! קרלטון!!! סטיב כ"כ יפה. וחמוד. אמממממ ציטוטים. אין לי. לא יודעת, אין עוד חנונים? תשימו עוד ציטוטים P: אגב, אין עוד חנונים?
M mr Zebra DS New member 27/2/06 #26 אני מרגישה מנודה... אני היחידה שראתה פוקמון? ברוק כזה חנון קטן.. ואם מישהו ראה את העונות החדשות אז האח הקטן של זאת שהצטרפה לאש למסע כן כן..אני ילדה קטנה שלא מתבגרת
אני מרגישה מנודה... אני היחידה שראתה פוקמון? ברוק כזה חנון קטן.. ואם מישהו ראה את העונות החדשות אז האח הקטן של זאת שהצטרפה לאש למסע כן כן..אני ילדה קטנה שלא מתבגרת
N noname202 New member 27/2/06 #27 תאמת שלא ../images/Emo122.gif די נגמלתי, אבל עד היום יש לי משיכה בלתי מוסברת לסדרות כמו פוקימון ושאר החרא היפני המצוי
תאמת שלא ../images/Emo122.gif די נגמלתי, אבל עד היום יש לי משיכה בלתי מוסברת לסדרות כמו פוקימון ושאר החרא היפני המצוי
S SuperKeren New member 27/2/06 #42 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif