לא אוהבת אותה ז"א, התמונה בסדר, אבל אני פשוט לא אוהבת אותה באופן כללי. עושים לה ריטוש מטורף. יעל
I IkMfNiY New member 27/9/08 #60 לא אוהבת אותה ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif ז"א, התמונה בסדר, אבל אני פשוט לא אוהבת אותה באופן כללי. עושים לה ריטוש מטורף. יעל
לא אוהבת אותה ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif ז"א, התמונה בסדר, אבל אני פשוט לא אוהבת אותה באופן כללי. עושים לה ריטוש מטורף. יעל
M mikmikonet New member 26/9/08 #37 ../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
N NP16 New member 26/9/08 #43 ../images/Emo99.gif המייקאובר שלה הכי קיצוני בכולם... קשה להתרגל אליו בהתחלה,אבל לעומת מה שאנשים חושבים לדעתי זה לא הורס אותה ונראה כאילו זה גרם לה להרגיש יותר נוח עם עצמה. בתמונות ובהכל. או שזה סתם זה שהתחרות יותר התחילה והיא התאפסה.....
../images/Emo99.gif המייקאובר שלה הכי קיצוני בכולם... קשה להתרגל אליו בהתחלה,אבל לעומת מה שאנשים חושבים לדעתי זה לא הורס אותה ונראה כאילו זה גרם לה להרגיש יותר נוח עם עצמה. בתמונות ובהכל. או שזה סתם זה שהתחרות יותר התחילה והיא התאפסה.....
I IkMfNiY New member 27/9/08 #62 רנה מדהימה ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif התמונה קצת פחות, אבל היא טובה. יעל
S S t r a w b e e r Y New member 26/9/08 #46 אהבתי../images/Emo9.gif התספורת ממש מדגישה לה את תווי הפנים... זאת רק אני או שבתמונה הזו היא נראת דיי מבוגרת?
אהבתי../images/Emo9.gif התספורת ממש מדגישה לה את תווי הפנים... זאת רק אני או שבתמונה הזו היא נראת דיי מבוגרת?
N Nataly B New member 1/10/08 #69 למרות שאני די שונאת אותה, היא פשוט מהממת בעיקר אחרי המייקאובר. גם אצל נטשה זה מהמם