מי שמתנדב לעשות משהו אחר שלא אמרתי שיעשה כאן+ הסבר.
S ScreamingForSomethin New member 9/1/06 #17 ../images/Emo45.gif מתנדבת להיות הקהל.. כי אין לי משהו אחר אולי אם אני אספיק ללמוד לנגן את און מי און כי אין לי גיטרה חשמלית והמורה שלי צריך ללמד אותי לנגן אותו בקרוב
../images/Emo45.gif מתנדבת להיות הקהל.. כי אין לי משהו אחר אולי אם אני אספיק ללמוד לנגן את און מי און כי אין לי גיטרה חשמלית והמורה שלי צריך ללמד אותי לנגן אותו בקרוב
H Hidden In Plain View New member 10/1/06 #26 ../images/Emo45.gif אין לי שום כישרון נגינה/שירה/אלמנטים אחרים שיכולים לעזור
K keisamit New member 10/1/06 #30 ../images/Emo45.gif ../images/Emo187.gif מתנדבת לעצב את עטיפת הסינגל. ואם אתם צריכים פסנתר, בואו אלי. [בזה אני כן טובה. 8 שנים הובילו אותי למשהו, לא?]
../images/Emo45.gif ../images/Emo187.gif מתנדבת לעצב את עטיפת הסינגל. ואם אתם צריכים פסנתר, בואו אלי. [בזה אני כן טובה. 8 שנים הובילו אותי למשהו, לא?]
B Black Dark Fairy New member 10/1/06 #34 ../images/Emo12.gif../images/Emo178.gif שמונה??? אני שלוש שנים לא הצלחתי להחזיק בפסנתר!!!!איטס סווו בורינג...
../images/Emo12.gif../images/Emo178.gif שמונה??? אני שלוש שנים לא הצלחתי להחזיק בפסנתר!!!!איטס סווו בורינג...
J just orka New member 11/1/06 #37 ../images/Emo45.gif../images/Emo54.gif לא יודעת מה אבל באלי לעשות משו'