עדיף בצד ימין? 3:
C coral chan New member 22/1/06 #44 גמני לא מצליחה להחליט >: ../images/Emo210.gif אולי בכלל כדאי תות קפל ואשוח?
C coral chan New member 22/1/06 #48 ../images/Emo210.gifנראה לי ימין כי עוד לפני שמתחילים לקרוא את נושא ההודעה ישר מזהים שזאת את! O:
E Envious New member 22/1/06 #25 טוב, עכשיו השאלה היא, לאמץ או לא לאמץ !!! אני תמיד אשכח לשים אבל לא משנה.. P: אני אומר את הפייבוריט *_* הוא כל כך יפה ;[
טוב, עכשיו השאלה היא, לאמץ או לא לאמץ !!! אני תמיד אשכח לשים אבל לא משנה.. P: אני אומר את הפייבוריט *_* הוא כל כך יפה ;[
C coral chan New member 22/1/06 #38 ../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo210.gif יש שני אמוטיקוןנס עם השם בועה י.י אבל עדיין לא הוסיפו שומדבר ג'ינג'י T.T
../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo210.gif יש שני אמוטיקוןנס עם השם בועה י.י אבל עדיין לא הוסיפו שומדבר ג'ינג'י T.T
C coral chan New member 22/1/06 #76 ../images/Emo210.gif../images/Emo64.gifכי גם אצלי גדלים תותי זבל בפח!! ז"א,בגינה!! כןכן,גדלים אצלי תותי זבל בגינה,בדיוק ככה םם;
../images/Emo210.gif../images/Emo64.gifכי גם אצלי גדלים תותי זבל בפח!! ז"א,בגינה!! כןכן,גדלים אצלי תותי זבל בגינה,בדיוק ככה םם;
S shui chan New member 23/1/06 #93 אומג"ד זה מזכיר לי סיפור שואה שהמורה שלי סיפרה לנו >; זה ממש לא מצחיק.
K keep smiling New member 22/1/06 #47 זה כלכך לא מתאים לי.]; ../images/Emo219.gif../images/Emo197.gif אבל הם כאלה כוסונים מאממים]; בכלל, מי הרשה לתפוז לשנות את האייקון מדתי לחרדי בזמן שאני בודקת איזה אייקונים מתאימים?! ]]:
זה כלכך לא מתאים לי.]; ../images/Emo219.gif../images/Emo197.gif אבל הם כאלה כוסונים מאממים]; בכלל, מי הרשה לתפוז לשנות את האייקון מדתי לחרדי בזמן שאני בודקת איזה אייקונים מתאימים?! ]]: