היום ב-
אנשים

לא אמרתי שזה לא זכותו

דווקא פה מתבטאת עליבותו. ורב האנשים לא בדיוק מחפשים שיצחקו עליהם..

תמיר1991

New member
אז זהו שהם מחפשים את זה, אחרת

הם לא היו הולכים לריאליטי. אז את לוקחת את זה אישית, הם לא - הם נהנים מהתהילה, הפרסום והצחוק. תמיר.

Rockamora

New member
תגיד, אתה דפוק?!?!?!

אתה בכלל מודע לסיכון האדיר שיש בהשמנת יתר ועל אחת כמה וכמה במצב שהם נמצאים בו? אתה מודע לזה בכלל?! אני בטוח ב100 אחוז שאין לך שמץ של מושג וזה רק בגלל שאתה לא כזה או שאין לך כאלה במשפחה. אני אזרוק לך כמה שמות- תרשת נפוצה תרשת עורקים סכרת דום לב שבץ מוחי את לא קולט שבן אדם שסובל מהשמנת יתר הסיכוי שלו לחטוף אחד מהדברים האלה בגיל מסויים הוא כמעט 100 אחוז?! ואתה אומר שהם נהנים מהתהילה?!?! הם בסך הכל מנסים להציל את החיים שלהם! הם בחרו לעשות את זה דרך הטלויזיה ותאמין לי שאני מבין אותם ב100 אחוז. זה נותן מוטיבציה שאף פעם לא תקבל משום מקום אחר!! ואתה מדבר איתי על צחוק ותהילה?!?!?! ועל פירסום?!?! איך אתה מעיז להגיד כזה דבר על אנשים שכל רגע יכולים למות? הא?!

תמיר1991

New member
אני מעז, כי הם רוצים לשים עצמם

ללעג בטלוויזיה ולהתפרסם, ולכן זו זכותי וזכותו של כל אחד אחר לצחוק עליהם, כי זה מה שהם מחפשים. תפסיק להפוך כל אחד לפושע בפוטנציה, ותבין שהדעה שלך היא לא אמת מוחלטת. תמיר.

לא, את זה אתה החלטת.

היכנס לפורום שלהם ושאל אותם מדוע הם הצטרפו לתכנית. אני די בטוחה שלא בא להם שיצחקו עליהם. תצחק, למה לא. אבל זה עלוב לדעתי לצחוק על פגמים של אדם.

תמיר1991

New member
אז לדעתך זה עלוב. לדעתי זה גם עלוב,

אבל זה כבר לא עלוב ברגע שהאדם מעוניין בזה. יש לך בעיה עם זה? שיבושם לך, העיקר שלא תנסי לחלק לי הוראות באיזו צורה לנשום... תמיר.

Rockamora

New member
אתה יודע מה? אתה כל כך מייצג..

את הגועל נפש שבחברה שלנו, שזה מדהים! במה שאמרת עכשיו בעצם הפכת את נושא העודף משקל\השמנה לדבר רע, דבר מכוער, חטא, דבר לא מקובל, דבר מוזר, דבר שנוי. ולמה? כי הם שוקולים יותר ממך? כי הם קצת יותר גדולים פיזית? באיזה זכות אתה בא ובכלל אומר כזה דבר? או כמו שמשהו בתוכנית אמר- "מי אמר שהגוף השמן הוא לא הגוף המושלם?" עכשיו הוכחת כמה גועל נפש החברה שלנו מציגה ומפנה כלפי אנשים עם בעיות. בין אם זה בעיות נפשיות, פיגור, השמנה, אנורקטיות וכו'. אתה פשוט מכליא אותי כל פעם מחדש.

תמיר1991

New member
אני "מכליא"../images/Emo6.gif

קודם תלמד להתבטא ואז תרד על אחרים... בכל מקרה, אתה מדבר שטויות ומייחס לי דברים שלא קיימים אצלי, מעולם לא אמרתי דבר רע על בעלי עודף משקל. יש לי כאלה במשפחה, ולא מעט חברים כאלה, ובכלל - אני לא נמשך לבנות אנורקטיות, אז בכלל. אז במה בדיוק אתה מאשים אותי? בזה שאנשים שמים עצמם ללעג בטלוויזיה ואני צוחק עליהם? זו הרי המטרה שלהם, ואתה לא מבין את זה בכלל. איזה דין ודברים יש לי עם בנאדם שחושב שהדעה שלו היא עובדה, וכל פעם שאני חושב אחרת אני מחליא אותו? זהו שאין לי, אז למה לכל הרוחות אני נגרר איתך כל פעם מחדש לויכוחים בלתי נגמרים שבמסגרתם אפילו שאני אסתור אותך בכל דבר אפשרי אתה תמשיך לחשוב שהדעה שלך היא עובדה, ושאין עליה עוררין?! לך תבין אנשים............ תמיר.

תמיר1991

New member
לא מול כל המדינה, סורי. שם הם באים

בעיקר כדי להתפרסם, באמצעות לעג הציבור. ואם הם דורשים את זה, למה שאנשים לא יעשו את זה? תמיר.

SpinZ

New member
../images/Emo45.gif

הוא/היא השתמש/ה ב
מתי שהוא/היא עשה/עשתה את ג[י]לי

למעלה