לא אהבתי תמקור.ץ.
B Black Dark Fairy New member 27/12/05 #34 הוא באמת יפה! ממש אהבתי..אבל אני רוצה לשמוע את הגרסה של מריה...למרות שאני חושבת שאני אעשה לעצמי טראומה...חחח..
הוא באמת יפה! ממש אהבתי..אבל אני רוצה לשמוע את הגרסה של מריה...למרות שאני חושבת שאני אעשה לעצמי טראומה...חחח..
E EveDark New member 27/12/05 #38 הגירסא שלהם הרבה יותר טובה +... גם astro zombies שזה קאבר ל-misfits ממש ממש טוב.
« «•°•T‡Nk£®BeL•°•» New member 27/12/05 #41 נכון! ../images/Emo126.gif ממש אהבתי את הקאבר הזה.. וגם את כריסמס. וגם את סונג2 הם עושים קאברים טובים
נכון! ../images/Emo126.gif ממש אהבתי את הקאבר הזה.. וגם את כריסמס. וגם את סונג2 הם עושים קאברים טובים
E EveDark New member 28/12/05 #44 לכי לגוגל- חפשי- the immortality project תיכנסי ללינק...השני, ובתפריט של הדף למעלה תחפשי בין התפריטים עד שתמצאי audio[זה תפריט בתוך תפריט] ויש שם הרבה לינקים, ביניהם הקאברים.
לכי לגוגל- חפשי- the immortality project תיכנסי ללינק...השני, ובתפריט של הדף למעלה תחפשי בין התפריטים עד שתמצאי audio[זה תפריט בתוך תפריט] ויש שם הרבה לינקים, ביניהם הקאברים.