היום ב-
אנשים

keep smiling

New member
אמג. O: !!! ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

זה כמו לומר שמחשבים זה דבר נחמד! ם_ם;;!!!

JeeChan

New member
היה פרק טוב ^0^ DDD:

רציתי לכתוב את הביקורת בצהריים כשראיתי, אבל הלכתי לחוג יפנית :S היה פרק טוב D: כמו שחששתי מקריאת ביקורת האנימציה אכן מידרדרת מדי פעם, אבל לשמחתי נהניתי מהפרק וצחקתי הרבה D: (החלק בסוף עם רנג'י ואורהארה, היה שווה את כל הפרק D:). הרעיון של לשים את רנג'י בתור האחראי על העיר ולא את היטסוגאיה (ככה עשו במנגה), היה פשוט רעיון מבריק ומתאים כל כך ^_^. כל פעם שאני רואה את רנג'י ואיצ'יגו רבים זה קורע אותי מצחוק =] הרעים החדשים מגניבים :] הבחורה יש לה את הקול של רין *________* לאיש עם הכובע, יש מבט בריטי אפל כזה D: והאיש עם השיער החבוי נראה ענק כל כך D: בקיצור אני עדיין מאמין שזה יתקדם טוב, אלא אם הם רק ישארו אם הומור, הומור זה מושימושלם, אבל צריך גם אקשן ודרמה, שזה הרי חלק חשוב בבליץ' D:

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif מעליי ועילגות של מנהלכם

שרשרתי למקום הלא נכון D:

Takashi Tomoko

New member
../images/Emo34.gif אז אתה מנהל >.>

תמחק את ההודעה הזאת ותכתוב אותה שוב במקום הנכון

Hinamori

New member
לא שמו את שירו אחראי םם../images/Emo58.gifמנגה

שמו את היטסו, ראנגיקו, יומיצ'יקה, איקאקו ורנג'י בעולם האמיתי בגלל אייזן. ם.ם

Vivi Sparrow

New member
*צופה בטוקיו מיו מיו בערוץ 6*../images/Emo125.gif

זה כל כך מגוחך כשזה מדובב לעברית XD

../images/Emo15.gif פושעת! הם... הם... *בוכה*

הרסו את הקול השקסי של קישו!!!!!!!!!!!! וראיו?! ראיו?! זה פאקינג ריו! והוא אכן פאקינג! עם קייצ'רו! והפכו את איצ'יגו לפאקצה מצויה *סניףסניף* לאןם נעלמה החתולה בעלת חוש ההומור שצורחת *תירגום חופשי חופשי* "בואו נסרס את ה*בייפ* האלו ונעשה להם ברית מילה!" והשינויים! אוי, הצינזורררר! השינוייםפ שלהן יפים. הן צינזרו את ההתחלה הנסגדת. כי הן ערומות שמה.

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif עכשיו אני רוצה לראות את זה.

ביפנית, זאתאומרת. <.< לסרס אותם. XDDD

למעלה