היום ב-
אנשים

0Onegaineko0

New member
הא! עזרת בתרגום? 3=

|כפייםוחיבוק| אני ניסיתי לעזור באינויאשה >.> אבל הם לא מקשיבים לעזרות.....

shui chan

New member
לונר חרא.

טוב הם לא >; למה לוקח להם כל כך הרבה זמן עד שהם מוציאים פרק? ;;~

Jifannit

New member
אז תראי של דאטביו יא לא מכורה >:

הם גם טובים >.> אישית אני אוהבת את לונאר ואותם בערך אותו הדבר, אולי את דאטביו קצת יותר. הם שניהם מעולים, אזלמה לא לראות עם דאטביו? י_י

MrsGreen

New member
תני לי להסביר XD

שימי לב לכינויים של קיפי ותהפכי את לשיר.. "ירושלים של זהב" XD של נעמי שמר, וזה כאילו הפרת זכויות יוצריעם להשתמש בשירים ככה חח לא שאנחנו לא מפרים זכויות יוצרים גדולות יותר..D:

karyn

New member
צודק אבל מה לעשות../images/Emo204.gif

שאין דרך אחרת לצפות בסידרה הנסגדת הזאת

Jifannit

New member
אפשר קצת צומי? >':

הבצפר מפציץ אותי בעבודות... היום לדוגמא הייתי צריכה להגיש 5 עבודות, מתוכן הגשתי רק אחת שגמרתי אתמול ב2 בלילה. אין לי זמן לנשום T.T ההורים יכעסו כי אני אקבל בערך 85 בכל מקצוע ובשורשים אני אכשל. כי מתוך כל ה9 משימות שהיינו צריכים להגיש הגשתי רק 2. כי אני לא מצליחה לעמוד בכל העומס הזה >: אין לי זמן לנשום T.T [כע, אני יודעת שאני חוזרת על עצמי] יש לי את הדאנסגרופ [שהיום יש לי הופעה ויש חזרות משלוש וחצי וב10 בלילה נגמור,ועדש שאגיע הביתה...] שזה 4 שעות קבוציות בשבוע+8 שעות להתאמן בבית, יש לי את הסוסים שכדי לקבל שני שיעורים בשבוע [על אחד אמא משלמת] אני גם צריכה לעבוד בחווה והרבה כי אם אני רוצה להמשיך להתחרות אני צריכה שני שיעורים בשבוע לפחות וזה תופס לי טונות זמן, יש לי שיעורי בית, יש לי טונות עבודות [וגדולות, לכן הן נעשות בקבוצות. כמה חבל שאני נדפקת תמיד עם חרא פרטנרים שלא מזיזים את התחת, וכן, אני עושה תמיד את כלללל העבודה], יש לי מבחנים, יש לי תעודה בקרוב, יש לי כל מיני מפגשי הורים מפגרים. יש לי המון, יש לי הרבה מאודמאודמאודמאוד. יש לי כל כך הרבה דברים, אבל זמן לנשום אין לי. >': צומי מישו? >':

JeeChan

New member
*חיבוק ענק*

ניה 3: אז בוא נתחיל דבר דבר D: ^_^ -הבצפר מפציץ אותי בעבודות... בשביל זה יש אותי D: -היום לדוגמא הייתי צריכה להגיש 5 עבודות, מתוכן הגשתי רק אחת שגמרתי אתמול ב2 בלילה. פעם הבאה תני לי לעזור >_< -אין לי זמן לנשום T.T, כי אני לא מצליחה לעמוד בכל העומס הזה >: קחי נשימה עמוקה, ראי קצת אנימה ודברי איתי ^_^ -ההורים יכעסו כי אני אקבל בערך 85 בכל מקצוע ובשורשים אני אכשל - תסבירי להם מה קורה איתך והתייעצי איתם מה אפשר לעשות בנושא, כשמספרים להורים על חששות, הם מתרכחים ולא כועסים על ציונים כשהם מבינים את הסיבה לזה. -יש לי את הדאנסגרופ [שהיום יש לי הופעה ויש חזרות משלוש וחצי וב10 בלילה נגמור,ועדש שאגיע הביתה...] שזה 4 שעות קבוציות בשבוע+8 שעות להתאמן בבית, יש לי את הסוסים שכדי לקבל שני שיעורים בשבוע [על אחד אמא משלמת] אני גם צריכה לעבוד בחווה והרבה כי אם אני רוצה להמשיך להתחרות אני צריכה שני שיעורים בשבוע לפחות וזה תופס לי טונות זמן - מי מוכשרת מי *________________________________*, לצערי בעולם הזה, יש תמיד אילוצים ודברים מהנים ושניהם מפריעים אחד לשני, כמו שאמרתי מקודם אמרי לאמא ואבא לגבי הנושא, הם יודעים כמה את טובה בזה וזה חשוב לך, אז הם לא יגידו לך לבטל אחד מהם, אלא ינסו לעזור בדרך אחרת. -יש לי שיעורי בית, יש לי טונות עבודות [וגדולות, לכן הן נעשות בקבוצות. כמה חבל שאני נדפקת תמיד עם חרא פרטנרים שלא מזיזים את התחת, וכן, אני עושה תמיד את כלללל העבודה], יש לי מבחנים. בשביל מה אני זקן :O שסיים תיכון :O ? תבקשי ממני עזרה >_< -יש לי כל מיני מפגשי הורים מפגרים - תמיד יש כאלה, תחייכי הרבה, תגידי כן ותסכימי לדברי המורה ותוך דקה שתיים את תראי שאת כבר בחוץ והכול היה בסדר. -יש לי המון, יש לי הרבה מאודמאודמאודמאוד. יש לי כל כך הרבה דברים, אבל זמן לנשום אין לי. יש לך כל כך הרבה דברים כי את מוכשרת *_*, אני מאמין בך ^_^, דברי איתי במסנג'ר >_< ונמצא דרך לפתור את הבעיה.

למעלה