היום הופעה בנוגה

kid106

New member
../images/Emo140.gifמירי ../images/Emo140.gifהופעה../images/Emo140.gif מושלם

במילה אחת וואוו בכמה מילים התגעגעתי אז באתי כמה אנרגיות טובות היה מושלם "ברכת המלך" כרגיל צמרמורת איזה קול....בורכת מירי אין ספק "שער הרחמים" מאוד התחברתי אליו הפעם "הצל ואני " בהחלט פתיחה טובה להופעה "אהובי" מושלם אני חושבת שכולם בקהל חיכו לזה בכלל היה פשוט מושלם ולשם איש לא יתקרב כי אין על מירי איזה כייף לראות את מירי פורחת על הבמה השמלה החדשה מהממת משתלבת היטב עם התאורה והסאונד בנגה באמת כל שיר נשמע יותר טוב אז המון תודה למירי ענבל וורד על הכרטיס היה מושלם ... סופ"ש קסום

איריס מ

New member
כמה טוב לחזור ולראות הופעה כזו מהממת בלייב

היה שווה לחכות להופעה של מירי כדי להרגיש במעין רגע קטן של אושר, החיוך פשוט לא יורד לי מהפנים וכנראה שיקח זמן מה עד שזה יקרה ועל כך אני מודה למירי שהעבירה את האנרגיות הטובות שלה אלי דרך החוויה שבהופעה הייחודית הזו. מרוב שהרבה זמן לא הייתי כבר שכחתי כמה התגעגעתי בעיקר להופעות הקצביות שפשוט אי אפשר להישאר אדיש אליהם והערב קיבלתי סוג של תזכורת עד כמה מירי היא פרפורמרית נפלאה וענקית שנוגעת ישר בלב דרך ביצוע השירים שלה וההומור הייחודי שלה ובעיקר על עצם היותה כפי שהיא. חשוב לי לציין גם את הנגנים אחד אחד מוכשרים
וכאלה נחמדים
כולל את אייל הלר שלבש חולצה עם אותו צבע שמלה של מירי, אורי טען שנשאר בד
נורא היה חסר לי לשמוע את "מפלס המצב רוח" וקיויתי שמירי תבצע את "אל תשליכני" ורצה הגורל שהם לא היו, אך שירים אחרים כמו: "נובמבר", "לשם", "טיפה טיפה", "תן לי סימן", "הצל ואני", "הגשר הישן", "שער הרחמים", אינתא עומרי, "אהובי", "שיר תקווה" שאותם הקדישה לעמוס לביא ז"ל, "עכשיו אתה חוזר בחזרה" ו"אף אחת" פיצו על כך (אם שכחתי שיר כלשהו תקנו אותי). הייתי כ"כ מרותקת וקשובה להופעה הקסומה הזו עד כדי שלא הוצאתי מצלמה כדי לצלם תמונות אז עמכם הסליחה. כמה ימים לפני ההופעה הזו היו לי סוג של עליות וירידות במצב הרוח בעיקר ירידות ולכן אין ספק שההופעה הזו תרמה לי להעלאת מפלס מצב הרוח, לכן שמחה שנרשמתי להגרלת הכרטיס מה שמוביל אותי לשלב התודות ובראש ובראשונה אני רוצה להודות למירי, לענבל ולהפקה שזיכו אותי בכרטיס להופעה הערב, מעריכה זאת מאוד ולא לוקחת את זה כמובן מאליו. תודה נוספת מגיעה ל-ורד שמלכתחילה גרמה לי לשמוח כשהודיעה לי שזכיתי בכרטיס, עוד תודה מגיעה לירון על הטרמפ להופעה וממנה אז תודה לכולם, תבורכו
מעבר לכך שמחתי לראות את האנשים שהגיעו מהפורום מקווה שנהנתם לפחות כמוני

kid106

New member
תענוג

באמת כמה טוב לחזור ולדעת שהיינו חלק מהחוויה הזאת מסכימה החיוך עוד פה... ציטוט ורד "היתה אחת ההופעות המדהימות ביותר בסיבוב הזה" ואם ורד אומרת ורד יודעת ידענו מתי לבוא... אין כמו ההופעות הקצביות ולסיכום מלך.... היה תענוג לפגוש את איריס ורד וירון גם אני מודה לך על הטרמפ לאיריס תבורך

איריס מ

New member
נזכרתי בעוד משהו ../images/Emo9.gif

מירי לפני "תן לי סימן" סיפרה את הסיפור המוכר על עופר רוקח שאמרה שהיה דומה לברנדון אז מיקי הוסיף שהיום הוא דומה לברנדה
היה גם רגע נחמד שמירי רצתה שילדה קטנה תשיר ומסרה לעברה את המיקרופון אז הילדה השמיעה את קולה ומיד התביישה אז מירי אמרה לה שהיא שרה נורא יפה, היא יודעת כי שמעה אותה באוזניה

jass8

New member
זאת היתה ההופעה הראשונה שלי ../images/Emo250.gif אז היכונו

אני הולכת לחפור קצת
בטח חלק מהדברים רובכם כבר מכירים.. אז ככה: מירי עלתה לבמה עם שמלה סגולה מהממת ונראתה ממש יפה (השיער שלה כ"כ ארוך!!
) ההופעה התחילה עם 'הצל ואני' עם הקדמה של חלק מ'נוצות' היא המשיכה עם 'נובמבר', 'לרגע נדמה', 'יום ראשון' ועוד.. כשמירי שרה את 'ממי' היתה לי ממש צמרמורות השיר הזה מצליח לרגש אותי (עדיין..) ובהופעה זה היה פשוט כל כך קסום ברמה של דמעות..
לפני 'מה עשית' מירי הקדימה שזה שיר בנות, גירל פאואר כזה על פרידה ושצריך לפנות את כל הדברים שלו מהבית וזה מהול באבל שאין לו יותר לאן לחזור.. ובכלל שכל המעריצות שלה בנות והבנים בקהל זה כאלה שחברות שלהם גררו אותם והם יכולים להתגאות בזה כי זה אומר שהם בטוחים בגבריות שלהם
וואו ומירי דפקה ריקוד ארוך בקטע של המנגינה באמצע השיר היה מהמם! מירי סיפרה שהיא כבר לא שרה את 'תן לי סימן' כבר איזה 5 שנים אבל היא שרה חלק ממנו כהקדשה למעריצה שיש לה יומולדת ואני שמחתי לגמרי כי אני אוהבת את השיר הזה ממש
היא סיפרה על ענבל המנהלת שלה שיש לה 2 ילדים אז היא חשבה שגם היא תצא ככה מבית חולים תיכנס שחרחורת מלאה ותצא בלונדינית גבוהה ורזה (מילים שלה) ושהנקה זה מרזה אבל שזה שטויות ולה זה עושה תאבון נוראי ושאורי יכול לזהות מה היא אכלה לפי הפירורים על השער של תמר
והיא שרה את 'שיר לשירה' שבשבילה הפך לשיר לתמר.. היה את 'על הגשר הישן' של צרויה להב ורמי קליינשטיין שמירי סיפרה שהיא תמיד הרגישה שהוא כאילו נכתב בשבילה הביצוע היה כ"כ יפה (דמעות פעם שנייה..
) זה היה כל כך יפהההההה והשיא לדעתי היה כשמירי סיפרה כשהיא טיילה בניו יורק (טיול אחרי צבא באיחור של 10 שנים..) והגוף גירד לה מרוב צורך לשיר, בכל מקרה הם חזרו והחליטו לעשות קאבר לשיר של עצמם ולהפוך אותו מ"רוטשיל פינת אלנבי" ל"וושינגטון פינת ברודווי" ואז היא שרה את 'טיפה טיפה' בלחן וסגנון כל כך שונה ממה שהוא, בסטייל בלוז-מחזמר כזה, היה מ-הפ-נט הייתי ממש בשוק! אני יכולה להמשיך לחפור עוד ועוד אבל אני אפסיק עכשיו
לסיכום היה מוש-לם! מירי מדהימה ואני לא אשכח את ההופעה הזו עוד הרבה זמן, הלכתי אחר כך גם להצטלם איתה והיא היתה כל כך לבבית ! אפילו שסיפרו לי מלא לא ציפיתי שעד כדי כך כפרעליה!!

I מ י ר ב I

New member
איזה כיף לך יסמין

הכי כיף וענוג זו הופעה ראשונה. תודה לכולם על הסיכומים!

איריס מ

New member
אין כמו הופעה ראשונה, חוויה בלתי נשכחת ../images/Emo13.gif

שמחה שנהנית, אתמול גם הרגשתי כאילו הייתי בהופעה ראשונה.

../images/Emo13.gif

הופעה ראשונה היא תמיד הכי מיוחדת ומרגשת.. וזו הייתה הופעה הראשונה שלי מהבנות הבנתי שבלי קשר זו הייתה הופעה מיוחדת ומהמת מהרגיל אז בשבילי כפליים
למדתי להכיר מירי מרגשת, מירי מצחיקה, מירי אוהבת ומירי נוגעת הסיפורים שלה הצחיקו אותי בטירוף (הסיפור עם הטיסה לצרפת פשוט ענק!
), ההקדשות שלה לאנשים שונים והאהבה העצומה כלפי תמר ריגשו אותי ואני בטוחה שהיא אמא נפלאה
הריקודים שלה מוסיפים מלא להופעה, היו קטעים שאמרתי לקסם 'אהע היא רוקדת פסדובלה!' היישר לרוקדים עם כוכבים ;] הכי נגעו בי שיר תקווה ותן לי סימן, הכי התלהבתי מ'טיפה טיפה' - וואווווווווווו איזה ביצוע. אלוהית
אורי מתוק אמיתי והאהבה בניהם מעוררת קנאה, גאווה ובעיקר אמונה
נהנתי מכל שנייה! ללא ספק זו הופעה שלא תשכח מהר, אם בכלל שמחתי לפגוש אתכם

אני כנראה אתן לתמונות בדבר בעד עצמן

היתה הופעה מעולה ששיפרה את מצב הרוח בצורה שלא ניתן לשפר.

למעלה