זאת היתה ההופעה הראשונה שלי ../images/Emo250.gif אז היכונו
אני הולכת לחפור קצת
בטח חלק מהדברים רובכם כבר מכירים.. אז ככה: מירי עלתה לבמה עם שמלה סגולה מהממת ונראתה ממש יפה (השיער שלה כ"כ ארוך!!
) ההופעה התחילה עם 'הצל ואני' עם הקדמה של חלק מ'נוצות' היא המשיכה עם 'נובמבר', 'לרגע נדמה', 'יום ראשון' ועוד.. כשמירי שרה את 'ממי' היתה לי ממש צמרמורות השיר הזה מצליח לרגש אותי (עדיין..) ובהופעה זה היה פשוט כל כך קסום ברמה של דמעות..
לפני 'מה עשית' מירי הקדימה שזה שיר בנות, גירל פאואר כזה על פרידה ושצריך לפנות את כל הדברים שלו מהבית וזה מהול באבל שאין לו יותר לאן לחזור.. ובכלל שכל המעריצות שלה בנות והבנים בקהל זה כאלה שחברות שלהם גררו אותם והם יכולים להתגאות בזה כי זה אומר שהם בטוחים בגבריות שלהם
וואו ומירי דפקה ריקוד ארוך בקטע של המנגינה באמצע השיר היה מהמם! מירי סיפרה שהיא כבר לא שרה את 'תן לי סימן' כבר איזה 5 שנים אבל היא שרה חלק ממנו כהקדשה למעריצה שיש לה יומולדת ואני שמחתי לגמרי כי אני אוהבת את השיר הזה ממש
היא סיפרה על ענבל המנהלת שלה שיש לה 2 ילדים אז היא חשבה שגם היא תצא ככה מבית חולים תיכנס שחרחורת מלאה ותצא בלונדינית גבוהה ורזה (מילים שלה) ושהנקה זה מרזה אבל שזה שטויות ולה זה עושה תאבון נוראי ושאורי יכול לזהות מה היא אכלה לפי הפירורים על השער של תמר
והיא שרה את 'שיר לשירה' שבשבילה הפך לשיר לתמר.. היה את 'על הגשר הישן' של צרויה להב ורמי קליינשטיין שמירי סיפרה שהיא תמיד הרגישה שהוא כאילו נכתב בשבילה הביצוע היה כ"כ יפה (דמעות פעם שנייה..
) זה היה כל כך יפהההההה והשיא לדעתי היה כשמירי סיפרה כשהיא טיילה בניו יורק (טיול אחרי צבא באיחור של 10 שנים..) והגוף גירד לה מרוב צורך לשיר, בכל מקרה הם חזרו והחליטו לעשות קאבר לשיר של עצמם ולהפוך אותו מ"רוטשיל פינת אלנבי" ל"וושינגטון פינת ברודווי" ואז היא שרה את 'טיפה טיפה' בלחן וסגנון כל כך שונה ממה שהוא, בסטייל בלוז-מחזמר כזה, היה מ-הפ-נט הייתי ממש בשוק! אני יכולה להמשיך לחפור עוד ועוד אבל אני אפסיק עכשיו
לסיכום היה מוש-לם! מירי מדהימה ואני לא אשכח את ההופעה הזו עוד הרבה זמן, הלכתי אחר כך גם להצטלם איתה והיא היתה כל כך לבבית ! אפילו שסיפרו לי מלא לא ציפיתי שעד כדי כך כפרעליה!!