הכר את הפורום

ליטלושי

New member
../images/Emo20.gifהכר את הפורום../images/Emo20.gif

טוב אזז הרבה אנשים דנדשים הצטרפו אלינו לפורום והגיע הזמן להכיר אותם וגם אנשים שהם הרבה זמן בפורום ועדיין לא נחקרו.. ברגע שנסיים עם אלה שלא נחקרו נתחיל את הסבב של אלה שנחקרו כבר מחדש! אז למרות שאתן בטח יודעות את ההוראות..הוראות!
: כל שבוע מישהי שאני אבחר תיחקר ואתן בננות יקרות תשאלו את הנחקרת כל מה שתירצו! כן כן כ-ל מה שתירצו!!!!
והנחקרת השבועית שלנו היא:
יערה - sparks
אז למה אתן מחכות? קדימה לשאלות!!

יערה :-}

את אוהבת אותי? את אוהבת את הפורום? את אוהבת את תפוז? את אוהבת את האינטרנט? את אוהבת את המחשב? את אוהבת את חדרך? את אוהבת את בייתך? את אוהבת את רחובך? את אוהבת את שכונתך? את אוהבת את עירך? את אוהבת את ארצך? את אוהבת את יבשתך? את אוהבת את עולמך? את אוהבת את גלקסייתך(
)? את אוהבת את יקומך? זהו
יומעולה

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo26.gif

את אוהבת אותי? אממ... אני לא שונאת אותך..! [שבכמה שפות זה אומר שאני אוהבת אותך אז אני מניחה שהתשובה לשאלה שלך היא כן חח] את אוהבת את הפורום? מאוד :] את אוהבת את תפוז? לא כל כך. את אוהבת את האינטרנט? כה! את אוהבת את המחשב? הו אי אפשר לתאר כמה. את אוהבת את חדרך? אממ כן.. הוא נורא "אני" :] את אוהבת את בייתך? לא הכי. את אוהבת את רחובך? אמ.. הוא בסדר .. @@ את אוהבת את שכונתך? לא! את אוהבת את עירך? ממש לא! את אוהבת את ארצך? כה! ישראל רולז!
את אוהבת את יבשתך? לא במיוחד.. את אוהבת את עולמך? לא במיוחד.. את אוהבת את גלקסייתך()? לא מכירה אחרת.. חח את אוהבת את יקומך? כנ"ל יום טוף גם לך! ^__^

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gif

שלומלום, מה שלומך? מה הדיסק הראשון שקנית? מה הדיסק האחרון שקנית? ההופעה הראשונה שהיית בה? ההופעה האחרונה שהיית בה? מי היה/היו/הייתה מושא הערצתך הראשון? מי הם כרגע? באיזה פורומים את כותבת? באיזה פורומים את קוראת? מה החלום הכי גדול שלך? אם היית יכולה לנהל פורום, באיזה היית בוחרת/פותחת? מה היית נותנת כדי לפגוש את באסטד? כמה בשביל להיו תבהופעה של באסטד? איך תקראי לילדים שלך? מה הדבר הכי מטורף שעשית?

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo26.gif

שלומלום, מה שלומך? מה הדיסק הראשון שקנית? אמ.... אמממממ... בריטני אני חושבת. [יש מצב שקניתי דיסק מזוייף של פייב לפני זה וחשבתי שהוא אמיתי וסופר התבאסתי כשגיליתי שהוא מזוייף.. זה אפילו לא היה הקולות שלהם! X__X] מה הדיסק האחרון שקנית? הו.. אמ.. הדיוידי של באסטד נחשב? אם לא אז הדיסק השני של אבריל. ההופעה הראשונה שהיית בה? המורדים אני חושבת.. ההופעה האחרונה שהיית בה? ההופעה של בן [מהפורום] בכנס אנימה :] מי היה/היו/הייתה מושא הערצתך הראשון? חח זה קשה.. יש מצב שפייב.. מי הם כרגע? אליסה מילאנו, קריסטן בל+ג'ייסון דורינג, ג'יימס מאט ובאסטד כלהקה. באיזה פורומים את כותבת? בתפוז: ורוניקה מארס ובאסטד. לא תפוז: מכושפות ומיכל רשף. באיזה פורומים את קוראת? בתפוז: אבודים, מכושפות, אבריל, גרין דיי, לינקין פארק, באפי. מה החלום הכי גדול שלך? לטוס ליפן. אם היית יכולה לנהל פורום, באיזה היית בוחרת/פותחת? SOD. מה היית נותנת כדי לפגוש את באסטד? את המחשב שלי.. את הפלאפון.. כל מה שיקר לי חוץ מהחברים שלי חח.. [הייתי אפילו נותנת את אח שלי :p] כמה בשביל להיו תבהופעה של באסטד? כמה? ממ.. 400 שקל? איך תקראי לילדים שלך? לאדעת... אבל אני רוצה שמות מיוחדים. בטח יקח לי חודשיםםםם לבחור.. מה הדבר הכי מטורף שעשית? אמ... קשה לחשוב על 'הכי' מטורף אבל אמ.. עשיתי גלגלונים בקניון איילון בשביל שיזרקו לי כסף... [כשהייתי קטנה חח]

LovE BuSTeD

New member
חח אני שילמתי על כרטיס להופעה של ..

באסטד 400 שקל באמת.. והייתי מוכנה יותר בשביל לשבת יותר קדימה אבל חברה שלי לא רצתה.

Bartal j

New member
יאס זה היה בוומבלי ...

בסוף התבטלה הנסיעה בגלל שדוד שלי נסע לאפריקה ולא יכולנו להיות אצלוף ונשארנו בלי נסיעה ורק עם כרטיסים ביד להופעה שלא יכולנו להגיע אליה..

Bartal j

New member
מי לא רצתה?!

המחירים היו בשמיים 800 שקל והגיעו גם ל1000 ולא היה לי מספיק כסף , אם היה בכייף למה לא כסף בא וכסף הולך אבל זה היה כולל נסיעה וכו' וכל הכסף שחסכתי היה בלי עזרה קטנה מההורים שלי שחשבו שאני מטורפת לבזבז כל כך הרבה כסף על להקה הם כולה ארגנו את הניסעה אבל מי ששילמה הייתה רק אני... חוץ מזה המקומות שהשגנו היו מעולים... אימלה חיה תחשבי לפני 10 חודשים היינו אמורים לראות את באסטד בחנוכה.. במקום זה אני אהיה בצבא בתאריך הזה ...
איזה מזל ביש..

ליטלושי

New member
יערה!

הו שלום לך! מה שלומך? אזזז.. מאיפה את? מה אוהבת לעשות? איזה שיר הכי אוהבת? להקה אהובה? זמר אהוב? זמרת אהובה? ערוץ אהוב? תוכנית אהובה? חורף או קיץ? גשם או שלג? נכון שהפסקות חשמל זה בעע? נכון שגשם זה כיף? יופי! נממ תהני ויום טוב

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif :]

שלום גם לך :] מה שלומך? שלומי טוב מה איתך? ^^ אזזז.. מאיפה את? נתניה. [פיביוויל!!!] מה אוהבת לעשות? מממ.. לצייר.. לראות אנימה.. מכושפות.. ורוניקה מארס.. לשמוע מוזיקה :] [באסטד
חח] איזה שיר הכי אוהבת? קשה לחשוב על שיר אחד הכי אהוב.. כרגע זה I Wanna Know What Love Is להקה אהובה? באסטד... עדיין... לנצח! זמר אהוב? אין.. זמרת אהובה? אבריל. ערוץ אהוב? שלוש ואקסטרה הוט. תוכנית אהובה? מכושפות, ורוניקה מארס. חורף או קיץ? קיץץץ גשם או שלג? שלג! נכון שהפסקות חשמל זה בעע? מאוד! נכון שגשם זה כיף? הו...לא.. לא אוהבת.. יום טופ! ^__^

LovE BuSTeD

New member
יערהה..

מה העניינים?הכל טוב? בת כמה את? מאיפה? מה השעה? נכון שכל הערבים צריכים למות? שבאסטד התפרקו בכית? סאן אוף דורק או פאייטסטאר?? אוהבת כדורגל? אם כן מי את אוהדת? באיזה פורום את כותבת הכי הרבה..? מי הפייב שלך מסאן אוף דוק(חוץ מג'יימס)..?? מה את אוהבת לאכול? מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? צמת בכיפור.? נהגת פעם באוטו? שברת פעם משהו בגוף? מה השאלה הכי דפוקה ששאלתי? זהו בנתיים:)

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif ^^

מה העניינים?הכל טוב? כה הכל אחלה! מה איתך? :] בת כמה את? ~שמונה~ עשרה וחודשיים :] מאיפה? נתניה...[:<] [פיביוויל!] מה השעה? 17:35 נכון שכל הערבים צריכים למות? אההה.... אני לא כל כך בעד מוות.. שבאסטד התפרקו בכית? הו... המון... סאן אוף דורק או פאייטסטאר?? SOD!!! אני לא אוהבת את פייטסטאר. אוהבת כדורגל? אם כן מי את אוהדת? לא אוהבת כדורגל ^^" באיזה פורום את כותבת הכי הרבה..? ורוניקה מארס. מי הפייב שלך מסאן אוף דוק(חוץ מג'יימס)..?? ממ... אני בהתלבטות בין דייב לדני כי דני ממש ביישן ואני חולה על ביישנים.. ודייב מגניב כזה... ^^" מה את אוהבת לאכול? מקרוני עם גבינה
מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? מממ.. לא זוכרת ^^" צמת בכיפור.? ממ.. החזקתי מעמד עד 4 שעות לפני סוף הצום ואז נכנעתי ^^" נהגת פעם באוטו? יאפ.. לא חוקית אבל שששש.. חח שברת פעם משהו בגוף? טפו טפו לא.. מה השאלה הכי דפוקה ששאלתי? "סאן אוף דורק או פייטסטאר" לא בגלל שהשאלה דפוקה אלא בגלל העובדה שאני שונאת את צ'ארלי there for אין מצב שאני אוהב את פייטסטאר ^^"

למעלה