הכר את הפורום

LovE BuSTeD

New member
אממ לא צריך לשנוא את צ'ארלי..

גם אני לא אוהבת אותו ופעם הייתי מתה עליו אבל הוא איכזב אותי ובהתחלה שנאתי אותו ממששש....אבל כבר לא עכשיו אין לי כלום אליו לא אכפת לי ממנו פשוט...אני אפילו לא ניסתי לשמוע תשירים שלו בפאייטסטאר ולא תקליפים ולא כלום אני לא מתעניינת בו בכלללל.. שיעשה מה שטוב לו.. אבל לשנוא לא צריך לשנוא..

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifחח אבל..

הוא אף פעם לא היה אהוב עלי... כלומר לא היה הכי אכפת לי ממנו.. ואז כשבאסטד התפרקו *בגללו* ולא נכנס עכשיו אם זה מוצדק או לא ושזכותו וכאלה- התחלתי לשנוא אותו... מה לעשות זה טבעי... בגללו אין יותר באסטד... הלהקה הכי אהובה עלי שנקשרתי אליה כל כך... ונכון שבזכות זה יש את SOD ומאט יוצא בסולו וסטאף.. אבל זה לא אותו דבר. זה טוב.. ואני שמחה אבל זה לא זה... וזה באשמתו... ואני לא מצליחה שלא לשנוא אותו... :/

LovE BuSTeD

New member
אני מבינה אותךךך...אני מקווה שזה

יעבור לך... לי זה כבר עבר..תנסי להבין אותו..

just jenny

New member
היי יערה:D

מה המצב?
מה עשית היום?
מה את מתכננת לחופש?^^
בונה סוכה?
הביאו לך שיעורים לחופש?
הרבה?;[
איזה כיתה את?
אממ סורי נגמרו לי השאלות.. שיהיה לך חג שמייח
ותעשי חיים

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifחג שמייח גם לך ^__^

מה המצב? ממ הכל בסיידר... עייפה מה עשית היום? אמ.. הייתי בשיעור נהיגה של חברה שלי.. שופינג בגדים.. עשיתי גבות.. ראיתי מכושפות [8x04!!] וממ ישנתי. אה כן גם עזרתי להכין אוכל להיום בערב :] מה את מתכננת לחופש?^^ ממ.. אני הולכת מחר לאייקון.. מחרתיים חברה שלי הזמינה אותי לסוכה שלה... מקווה שיסתדר לי כי אני עובדת רביעי-חמישי.. שישי-שבת יש יומולדת משותפת ל2 חברות שלי .. בשבוע הבא יש כמה מפגשי פורומים וממ זהו.. [תכלס כל יום הוא חופש בשבילי אבל לא נורא חח] בונה סוכה? נופ. אנחנו גרים בקומה 11... לא נראה לי שאפשר או כדאי להוריד חשמל מקומה 11 חח הביאו לך שיעורים לחופש? סיימתי ללמוד
הרבה?;[ ...^ איזה כיתה את? סיימתי! חח I'm free as a bee! עד הצבא כמובן.. :]

may90

New member
נמ אני ערה אז למה לא? ../images/Emo3.gif

שלום איך החופש בינתיים? עד מתי הוא
? להקות אהובות? זמרים אהובים? סרט אהוב? קליפ אהוב? שחקן אהוב? שחקנית אהובה? שיר אהוב? אוכל אהוב? ספר אהוב? עונה אהובה? להיות באי בודד או באי דחוס אנשים? אנגליה או אמריקה? את ימנית או שמאלית? איזה מזל? דיסק אהוב [א שאלתי כבר נכון?]? למה יש לך אובססיה? אם יש לך... טוב זהו! חעחע להת'

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif :]

היי :] איך החופש בינתיים? ממ... חח לאדעת בסדר... אני רגילה כבר לחופש... כי אני בחופש אחד ענקי. עד מתי הוא ? אממ [?] עד מתי שאני אתגייס.. 23.2 להקות אהובות? באסטד, לינקין פארק, SOD, גרין דיי, סימפל פלאן, בולינג פור סופ.. ועוד ועוד... זמרים אהובים? ממ אבריל.. שירי מיימון סרט אהוב? שודדי הקריביים, מעודדות צמודות, חופשיות על הבר, אפקט הפרפר, צ'ארלי ומפעל השוקולד.. קליפ אהוב? מממ... קראשד דה וודינג. :p שחקן אהוב? אורלנדו בלום, ג'וני דפ, רובין וויליאמס. שחקנית אהובה? אליסה מילאנו, הולי מארי קומבס. שיר אהוב? I Wanna Know What Love Is. אוכל אהוב? מקרוני עם גבינה [מאק אנד צ'יז ^^] ספר אהוב? הארי פוטר [כולם], סדרת עולם הדיסק. עונה אהובה? ממ אביב. להיות באי בודד או באי דחוס אנשים? אי דחוס אנשים. אנגליה או אמריקה? אנגליה. את ימנית או שמאלית? ימנית.. בכתיבה אבל ברוב הדברים אני משתמשת דווקא ביד שמאל. איזה מזל? אריה! [שליטההה] דיסק אהוב [א שאלתי כבר נכון?]? ממ.. קשה לבחור אחד..כל הדיסקים של אבריל באסטד ולינקין פארק חח למה יש לך אובססיה? אם יש לך... למה אין לי? למכושפות, לורוניקה מארס, לבאסטד, לשיער ארוך, לתלתלים, לשוקו, לסנופי, לורוד ושחור כשילוב, לאנימה ומנגה, יפן, לאוספים קטנים ומוזרים, לבלאגן.

just jenny

New member
תלתלים שולטים../images/Emo11.gif../images/Emo47.gif

אוי וגמני חולה על שילוב של שחור וורוד

למעלה