כמובן שיהיה כיף P: ברוכה הבאה
I i love g e r a r d New member 7/8/07 #41 שאלה קטנה סורי שאני משרשרת לפה אני דרך הפלאפון... המפגש מחר בעזריאלי.. איפה נפגשים שם? ומתי?
Y yuvali love brit New member 7/8/07 #44 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo192.gif יובל,11,מלהבים D: תהני בפורום ;]
3 3has3 New member 6/8/07 #3 ../images/Emo69.gif ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif וגם ג'ו מפוב וחברה שלי XDD בקיצור, תהני ואין לי מושג
../images/Emo69.gif ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif וגם ג'ו מפוב וחברה שלי XDD בקיצור, תהני ואין לי מושג
R Rock This Party New member 6/8/07 #5 ברוכה הבאה!! תהני בקומונה וזה וזה.. ויש לך עוד איזה משו לספר!? אהההה וניראלי את המעריצה הראשונה בפורום שהיא מירושלים!
ברוכה הבאה!! תהני בקומונה וזה וזה.. ויש לך עוד איזה משו לספר!? אהההה וניראלי את המעריצה הראשונה בפורום שהיא מירושלים!
א אורלוש5 New member 6/8/07 #9 ברוכית אני אורלי בת 14 מראשון...מכורה לבילעע איזה מאגניבב זה שנולדת בתאריך הקדוש הזה חח שתהיה לך אחלה השתלבות!!
ברוכית אני אורלי בת 14 מראשון...מכורה לבילעע איזה מאגניבב זה שנולדת בתאריך הקדוש הזה חח שתהיה לך אחלה השתלבות!!
S Simple Dani New member 6/8/07 #11 ../images/Emo181.gifיש לך תאריך לידה נסגד../images/Emo99.gif אה כן חח ברוכה הבאה אני דאני תהני בפורום
../images/Emo181.gifיש לך תאריך לידה נסגד../images/Emo99.gif אה כן חח ברוכה הבאה אני דאני תהני בפורום
R Rock n Roll Doll New member 6/8/07 #13 ברוכהD: רעות, בת 15../images/Emo174.gif גאדמט הוא נראה כמו.. טוב נו אני לא אומר כדי שנות אחרות לא ירצחו אותי
ברוכהD: רעות, בת 15../images/Emo174.gif גאדמט הוא נראה כמו.. טוב נו אני לא אומר כדי שנות אחרות לא ירצחו אותי