המשפט שלכם
_

שישיץ

New member
מייבי נאו איט וויל וורק_../images/Emo79.gif

מה לא עושים כדי להתחמק ממתמטיקה

A N I g M A

New member
ררר אני מתה על השיר הזה../images/Emo99.gif

לאיזה משפט התחברתם הכי הרבה מהשיר? למה? "ולא לזכור איך לשכוח את הלילה שעבר" - המשפטים עם הניגודים תמיד עושים לי את זה. איזה משפט הכי מייצג אתכם ולמה? "ממראה שלא ניקיתי מהחדר כשהוא ריק מהבטחה של קיימתי מהחשק לפרק הכל ברגע אחד" אז מה אם זה לא משפט
אממ.. אני פשוט כזאת. קצת. איך עבר עליכם השבוע שהיה? מעולה, תודה.
איך תרצו שיעבור עליכם השבוע שקרב ממשמש ונכנס כבר? אותו דבר, פחות או יותר. תוכניות מיוחדות? גיטרה

שישיץ

New member
אולה אולה סיון../images/Emo99.gif_../images/Emo79.gif

אני מניחה שברוכה הבאה

תומקלה

New member
הצד הלא נכון של הזריחה.

בתקופה שקניתי את הדיסק הוא התחלחל לי בריפיט אין סופי והתפמפם לי למחשבותיי ונפשי. אני זוכרת שתסכלתי על שלא הייתי מסוגלת להבין, לא מילולית, אלא רגשית, את השורה הזו שפותחת את השיר- "מה, מה נעים פחות מלראות את הזריחה מהצד הלא נכון?". לא הצלחתילהבין מהו הצד הלא נכון של הזריחה. לפני שלושה חודשים בערך, היה זה חודש אחרי שבן דודי היקר נהרג, עליתי לי לגג לסיגריה לילית שתסגור לי את אחד מאותם ימי בלהות ושפל. ימים ארורים, ועודנם לפעמים. השעה היתה סביבות ארבע-חמש, השעה שמשיקה לעלות החמה. עברו בי גלי קור שקט ועצוב של לפנות בוקר ולא הייתי מסוגלת להיפטר מהבחישות האין סופיות בחוסר התכלית של הכל. רק עצב מר של אובדן יכול לעורר בך את את אותו ריק ובכי פנימי על היום שמצפה לך. על לצלוח את המחר בידיעה שסביר להניח שיהיה זהה לזה שעבר עליך היום. ליום יום המטופש איתי ובלעדיו. ואז היא התפצחה לי. זהו הצד הלא נכון של הזריחה. הזריחה, מה שנתפס עבור רובנו כחיים, יצירה והתחדשות, היה בזוי בעיני באותם רגעים יותר מכל. הזריחה הזו תביא עימה יום שאינני רוצה בו. מצאתי בה טעם מאז אותו לילה על הגג.

אני (ואם מישו יגיד לי ברוכה הבאה...

לאחר שהצטרפתי כ"כ הרבה פעמים אני לא אוהב אותו יותר) לאיזה משפט התחברתם הכי הרבה מהשיר? למה? "לילה, לילה תשאר. אל תלך לישון כ"כ מהר.." ו "מי מפחד מהזריחה.." אני רואה את זה כרעיונות של לילה. כשחושבים ומסכמים את כל היום ופתאום כל ההברקות באות. ואתה מרגיש שאתה יכול לשנות הכל. תמיד. ולילה קסום ונותן כוחות.אבל בעצם עם הזריחה הכל נעלם. מפחדים ממנה ומעוד יום חדש. איזה משפט הכי מייצג אתכם ולמה? אותו בית. לשנות. תמיד רוצה לשנות ולהפוך. את הבית הרביעי השיר הזה לא הפסקתי לשיר שנה שעברה. הייתי בזמן של יוםזיכרוןיוםעצמאות בארה"ב. בלי המשפחה. והיה לי קשה לעבור את התקופה הזאת לא בארץ. ו... אני זוכרת ששרתי את זה תמיד ("לרצות הביתה, אבל הבית לא נמצא.." אין צורך לפרט על השבוע. מסובך מידיי

שישיץ

New member
חחחח כיף לראותך../images/Emo24.gif_../images/Emo79.gif

גם אני ברגעי משבר בקנדה תמיד הייתי מזמזת לי עם הדיסק "לרצות הביתה, אבל הבית לא נמצא.."

למעלה