המשפט שלכם
_

שישיץ

New member
../images/Emo20.gif המשפט שלכם../images/Emo20.gif_../images/Emo79.gif

"אם הייתי חכם אז הייתי יודע מה להגיד" אז הפעם השיר Train הוווי אני כל כך אוהבת את השיר הזה המילים שלו במיוחד.. כל כך..
לאיזה משפט התחברתם הכי הרבה מהשיר? למה?
איזה משפט הכי מייצג אתכם ולמה?
תוסיפו תמונה שמתאימה לכם לשיר
איך עבר עליכם השבוע שהיה?
איך תרצו שיעבור עליכם השבוע הנכנס כבר? תוכניות מיוחדות? יום טוכ
נ.ב שוב שכחתי ללכת לביצפר סטופיד מיטה נוחה שלי :(

וואו..

לאיזה משפט התחברתם הכי הרבה מהשיר? למה? I wanted to explain to you How certain things They disappear If you don't keep them warm Eventually they freeze איזה משפט הכי מייצג אתכם ולמה? All I would have said to you is I love you A hundred thousand times תוסיפו תמונה שמתאימה לכם לשיר איך עבר עליכם השבוע שהיה? עבר באופן סביר ביותר... איך תרצו שיעבור עליכם השבוע הנכנס כבר? תוכניות מיוחדות? שיעבור מהר.. ואין ממש תוכניות.. לא נראה לי. שבוע טוב

0mroosh

New member
../images/Emo13.gif

I think I met you on a train A long long time ago Or should I say I should have met you on a train A long long time ago -- השבוע עבר נהדר,טיפין לימודים, רונה בסינדרום וקצת ירושלים. היום, כמו כל יום שני, טבלנו תפו"א בחומרים אורגניים ושתלנו בחממות, אקולוגיה קקי.
וחשבנו שסיימנו לערוך תרגיל בקולנוע...
השבוע הקרוב? הממ.אני מניח שחסרות לי שעות שינה, אז כן, להתחיל את שנת החורף שלי וללטף את הבטן
. היום יש הדרה לוין בב"ש, אולי אספיק ללכת.

darling2

New member
Train../images/Emo9.gif

I wanted to explain to you How certain things They disappear If you don't keep them warm Eventually they freeze
איך עבר השבוע? בשקט יחסי..
נחמד ביותר..
איך תרצו שיעבור עליכם השבוע הנכנס כבר? תוכניות מיוחדות? אני רוצה חופש!!!! היום היה הכנה לפולין מ2 עד 4 בביצפר..! איזה עייפות! "בוא ניקח רכבת"..
לאושוויץ! ספרד

dsol

New member
נושא

לאיזה משפט התחברתם הכי הרבה מהשיר? למה? -- איזה משפט הכי מייצג אתכם ולמה? -- תוסיפו תמונה שמתאימה לכם לשיר -- איך עבר עליכם השבוע שהיה? מעולה ! היום קיבלתי את הרישין, מלווה עד ה 11.3.06 איך תרצו שיעבור עליכם השבוע הנכנס כבר? תוכניות מיוחדות? אמממממ לנסוע הרבה ועוד משהו
אולי בהמשך נגלה לכם

dsol

New member
האמת את צודקת...

לא אהבתי את השירה שלה באנגלית , אני תמיד מוריד אותם מהפלייליסט שלי

bזוהר

New member
שוב?!../images/Emo6.gif

הלוואי עלי
אני שוכחת רק פעם בשבועיים וזה כולל ריבים עם אמא
לא פיר!
אני אגיב למשפט שלכם מחר או משהו, יש לי מחר מחרתיים וביום חמישי מבחן וכרגע חזרתי מביצפר
די, זהו, אני פורשת! (אחח כן כמה פעמים אמרתי ת'משפט הזה מתחילת השנה)

שישיץ

New member
חחח כן_../images/Emo79.gif

בסוף הלכתי לשעתיים וכמובן בערב תיאטרון.. היה דווקא בסדר רק שאני עומדת למות מעייפות גמני אומרת "זהו אני פורשת" / "מה יקרה כבר אם אני אפרוש?!?!" פעמיים ביום פקל! בגלל שאני ביב' וסיימתי את רוב המקצועות אז אני יכולה להגיד כזה "לא אני מתחילה ב10" ואז הם כבר יוצאים לעבודה יום רביעי תעודות אמאאאלה

AnGeLiNa JoNsOn

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo141.gif

If you don't keep them warm Eventually they freeze סתם כי הוא יפיפה...
הו, אני למדתי במגמת אומנות את התמונה ששמת
היא של וויליאם טרנר (כעכע כמו זה משודדי הקאריביים
) איך עבר עליכם השבוע שהיה? עבר טוב...היה לי היום מבחן בהיסטוריה והלך לי ממש טוב
וגם היה לי בוחן פתע בפיזיקה וקיבלתי 10
(מתוך 100 כה) איך תרצו שיעבור עליכם השבוע הנכנס כבר? תוכניות מיוחדות? שיעבור בכיף, אני יוצאת מחר לטיול שנתי שלושה ימים לים המלח
! ובחנוכה אני יוצאת לחנוכה דרום (ארבעה ימים בדרום הקררר...כיף
) עם הצופים. יום טוב לכולם

שוודה

New member
train!!

הווו איזה שיר נפלא!! לאיזה משפט התחברתם הכי הרבה מהשיר? למה? But since I didn't meet you there And since I met you here כי אני תמיד חושבת על זה שהחיים שלי היו יכולים להראות אחרת כל כך אם רק פרט אחד קטן היה משתנה. למשל אם הייתי מחליטה החלטה קטנה כמו לא לרדת באוטובוס בתחנה מסויימת שירדתי בה, וככה הייתי מפספסת אדם שהיה כל כך משמעותי עבורי... הבחירות הכי קטנות שאנחנו עושים- הן אלו שקובעות לנו את העתיד... איזה משפט הכי מייצג אתכם ולמה? Can you take me with you Can I join you on the ride לא יודעת... אני ממש מתחברת אליו... תוסיפו תמונה שמתאימה לכם לשיר http://stage.co.il/Stories/541651 איך עבר עליכם השבוע שהיה? עבר אחלה. קיבלתי כמה החלטות חשובות ועכשיו אני מרוצה. חוצמזה קניתי כרטיסים לרונה והיום גם קניתי קצת בגדים! איך תרצו שיעבור עליכם השבוע הנכנס כבר? תוכניות מיוחדות? לא משהו מיוחד...

שישיץ

New member
למה אפחד לא שם תמונה_../images/Emo79.gif

עכשיו אני ארגיש מפגרת לשים אחת
לאיזה משפט התחברתם הכי הרבה מהשיר? I should have met you on a train
למה? cause I really should have...
איזה משפט הכי מייצג אתכם ולמה? How certain things They disappear If you don't keep them warm Eventually they freeze
תוסיפו תמונה שמתאימה לכם לשיר הנה ה-תמונה
איך עבר עליכם השבוע שהיה? אנל'א זוכרת השאלה הזו טיפשית מי המפגר שממציא אותן
איך תרצו שיעבור עליכם השבוע הנכנס כבר? תוכניות מיוחדות? מחר מבחן במתמטיקה, יום רביעי תעודות, יום חמישי סרט, יום שישי מבחן בתנך. העיקר.. שיהיה במזל

שישיץ

New member
גראסיאס_../images/Emo79.gif

מה זה בדיחת שמנים כזאת?? הוא בכל מקום?? לא יפה
נו נו נו

למעלה