המשפט שלכם
_

tipeshet

New member
הלו

לאיזה משפט התחברתם הכי הרבה מהשיר? למה? But since I didn't meet you there And since I met you here I wanted to explain to you How certain things They disappear If you don't keep them warm Eventually they freeze לא יכולתי משפט. רציתי בית. היש צורך להסביר? פשוט כל כך מתחברת אליו. איזה משפט הכי מייצג אתכם ולמה? I think I met you on a train A long long time ago Or should I say I should have met you on a train בלי ה'למה'.
תוסיפו תמונה שמתאימה לכם לשיר אין לי..:X איך עבר עליכם השבוע שהיה? נורא איך תרצו שיעבור עליכם השבוע הנכנס כבר? תוכניות מיוחדות? פשוט לא נורא כמו הקודם:/

tipeshet

New member
-חעחע. אישתי היקר.

תביא לי כבר תותיםםםם
["כשתבואי לשכב איתי תלבשי שמלה שחורה מאויירת בתותים..."
-חעחע]

0mroosh

New member
../images/Emo45.gifלגמרי. ../images/Emo99.gif

ולא במקרה קוראים לה אומר.
יפהפייה,
.

tipeshet

New member
היא דיברה על המאושרת שלי../images/Emo46.gif

מכיר את הפרצוף שלי של בלע? P: -בלע. [אוהבת אותך אישתי
]

the cow

New member
../images/Emo13.gif

I think I met you on a train A long long time ago Or should I say I should have met you on a train A long long time ago איך עבר עלייכם השבוע
נחמד..נחמד איך תרצו שיעבור עליכם השבוע הנכנס
אם אני לא אכשל בהיסטוריה ואעבור תבגרות בערבית יהיה נ-פ-ל-א

טולייצ

New member
?an you take me with you

All I would have said to you is I love you A hundred thousand times Don't close the door Don't close the door המילים
איך עבר עליכם השבוע שהיה? עבר,וטוב שעבר. חשבתי שהכל יפה,שסופסוף מצאתי מעט אושר,אבל אני סתם טיפשה.
לנצח. איך תרצו שיעבור עליכם השבוע הנכנס כבר? תוכניות מיוחדות? הוא כבר בשיאו. עד כה,התאכזבתי מעצמי,וגם מהסביבה בכל רגע נתון.. אין לי יותר ציפיות

bזוהר

New member
תורי!

לאיזה משפט התחברתם הכי הרבה מהשיר? למה? Can you take me with you Can I join you on the ride Let's take a train Let's take a train כי הוא מתאים לי. איזה משפט הכי מייצג אתכם ולמה? ראו את התשובה הקודמת:) תוסיפו תמונה שמתאימה לכם לשיר. אממממ אין לי תמונה שמתאימה לשיר
, אבל בגלל ששישי כל כך רוצה לראות אותי אז תגידו לעומרית לשים (עומר, שימי) את התמונה שלי שיש לה (כי לי זה לא עולה..) איך עבר עליכם השבוע שהיה? אמממ לא זוכרת.. נראה לי שדי בסדר. ברמה הרגילה. לא משהו מיוחד. אף אחד לא מת. איך תרצו שיעבור עליכם השבוע הנכנס כבר? תוכניות מיוחדות? ובכן, אין לי תוכניות יותר מדי מיוחדות בינתיים חוץ מללמוד לגיאומטריה מחר ואנגלית ביום חמישי, ובסופשבוע אני אלמד ואשן ואצא :) שבוע כיפיייי לכולם

למעלה