המשפט שלכם

0mroosh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כפרות! צחקתי שעה. כואבת לי כבר הסרעפת אדוני![ימכור לי מקרר]. צריך להבהיר לאנשים שלא כל מי שנוסע להופעה של עברי לידר הוא מתחנגל! יש הרבה..אבל לא כולם! אבי התל גם בי, כן.

מצחיק מצחיק מצחיק-מדליק מדליק מדליק

עומרון שובבון, שמח לבב אני כי שמחנו לבבך.
השלום לו לכולם!!!! שישיץ, ברק וחברים. הייתי פרחה בכיתה ז'. אופ. ויש עדויות.

שישיץ

New member
גם אני הייתי פרחה כיתה ז'!!

אבל יותר פרחה ששומעת אביב גפן.. נו זו התקופה.. אהה וגם ברק היה הערס שלי.. יש לי תמונות מהטיול השנתי להוכחה!! ברק, שנספר להם מה באמת קרה? כמובן שלא!

abarak88

New member
שקר וכזב!!! הכל שמועות!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
! מצחיק לחלוטין! פאק! איזה מנת צחוק על ה"בוקר" חחחח ושירן יקירתי, לא קרה כלום בכיתה ז' החיים שלנו התחילו ככה ב-ח'

שישיץ

New member
אני הייתי אומרת יותר כיתה ט' אפילו

כיתה י' ! צ'מע חיים מביכים למדי היו עד אז..

0mroosh

New member
חחחחחחחחחחחחח!

מיכאל מצאת עוד פרחת יומן מסע!!! "שלום וברוכים הבאים"!

abarak88

New member
../images/Emo99.gif

בהחלט כך!
[ברקע מוסיקה הומואית של שר מרקדת עם נוצות ורודות חחח]

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה היה ותר כמו המקצבים של האורגניות הזולות. שר זה איכות![אני חושב.. :)]. לא משנה. העיקר שלא היה שם קר.

אני לא יודע מה אתכם.

אבל אני רואה את שר מדי יום ביומו בתמונת מחזור של 94 אני מניח. עומר עד! ועומר גם מאנייק שלא מאמין לי שאני מאוד מאוד חולה ובשארית כוחותיי כותב כאן. אופ! יש לי שחפת. אני חושב. אז אם אני אמות- תודה שהייתם מקסימים ואירחתם אותי כל-כך יפה כאן ליום.

שישיץ

New member
בבקשה..

אהממ ומישהו מוכן להסביר לי על הבדיחות עם שר? לא הבנתי

שישיץ

New member
לא רוצה! ברק בחרם כי

הוא לא נכנס לקומונה.. וגם אתה לא נכנס
אבל אותך אי אפשר להחרים.. יש לי פטיש ללחיים סמוקות. גם לג'ינג'יות. חברה של פיטר ג'ינג'ית
קורט מת.

0mroosh

New member
אוח אני שונא את זה!

אני לא נכנס?אני לא מבין אני חושב. את מתכוונת אלי? לחיים סמוקות, די אני מרגיש כמו בבושקה. קורט קוביין?! חבל. יום טוב יקירה. :)

אהההההההההההההה!!!!!!!!!!!

אני ניהיה יותר ויותר חולה!
התפללו לשלומי, אמא לוקחת אותי לקופ"ח נראה לי. ועומר צוחק על שירים שכאילו כתבתי בכיתה ז'. אופ, חיים מסריחים. השלום לו, תאכלו הרבה שוקולד עד שתיהיו פאנאטיים---->

Moor 87

New member
לא נכון!!!!

האנשים החדשים היה דיסק ממש ממש מגעיל מלא אלקטרוני ולא אמיתי לדעתי הדיסק הזה הוא הכי אמיתי, זה עברי, בלי עיבודים ומשחקי מחשב וזה מדהים לדעתי. השירים שהוררסים את הדיסק אם כבר זה השיר ששרת לה והזמן עכשיו

Moor 87

New member
איך זה הגיע לפה???

חחחחחחח בכל אופן זאת התגובה להודעה השנייה של omeroosh מההודעה "מטייל אוסטרלי"

0mroosh

New member
אלקטרוני לא אומר לא אמיתי.

אני חושב ש"האנשים החדשים", הוא הדיסק שהכי מייצג את עברי לידר כאמן ויוצר מוכשר במדינתנו. הוא כולל הכל, שירים שקטים יותר, שקטים פחות, סימפולים גאוניים. לדעתי, "האנשים החדשים" הוא הטוב מהדיסקים של עברי, הוא פשוט גאוני, כל רגע, כל צליל, הוא מצליח להעביר מסר חזק וברור. היכולת הזו שלו, לשלב צלילים אלקטרוניים בצורה אומנותית , עם ליריקה מדהימה, היא זו שהופכת את הדיסק למעולה. בנוסף לזה שלדעתי "האנשים החדשים" מסמל תקופה, עברי נתן התבטאות בדיסק הזה, לעניינים שהעסיקו את הקולנוע, הספרות, העיתונות באותה עת-ניכור, בדידות,צרכנות , בעיות זהות חברתיות ואישיות. עברי לקח את כל אלה ונתן להם ביטוי ציני,פשוט ונוגע. אין מה לומר, גאון הבן אדם, פשוט גאון!!

אופ, מה עושים איתך?! ../images/Emo9.gif

עומר, אתה מדהים. באמת. כיף לקרוא מה שאתה רושם! וגאווה! השלום לו.

אף על פי שאתה צוחק עליי עכשיו.

ס'אמא ש'ך!
ולכם-אני מאוד מאוד חולה. אופ. איחולי החלמה יתקבלו בברכה. וקשה לי להקליד (הפרקים, אלוהים, הפרקים. השלום לו!)

למעלה