הפרק השבועי

../images/Emo41.gifפרק 52 - זכרון יעקב../images/Emo41.gif

אני אצטרף לאלה ש... אהבו את הפרק. כי... גם אני, מאוד אהבתי את הפרק.... ובאמת, כל הכבוד לאלון שביים את הפרק. אני חושבת שהוא עשה עבושדה מצויינת...
נאמר כבר הכל... אני רק אוסיף ואומר שממש לא אהבתי את כל הקטע עם יעל שהיא סיפרה לו על בעלה... משום מה, לא אהבתי בכלל את המשחק שלה וזה לא נראה לי כ"כ אמין... לעומת זאת, ממש אהבתי את אלה ויורם חטב
.... והקטע שלו עם ה"הערצה" ממש אהבתי אותו. אני יודעת שעוד איזה חמש דקות כולם יגידו בדיוק ההפך ממה שחשבתי, אבל לא מזיז לי... ועוד דבר, לא קראתי את כל ההודעות <עדיין> אבל ממה שקראתי לא כ"כ אהבתם את הפסקול של הפרק... ואני ממש אהבתי אותו !!! הוא ממש היה במקום....
כל הכבוד על הבחירה....

qt1

New member
יעל אני לא זוכרת שזה קרה לך../images/Emo13.gif

שכתבת משהו ומיד כתבו אחרת , וזה בכלל לא משנה, דעתך היא דעתך ויש לה כבוד משלה כמו דעתו של כל אחד מאיתנו בפורום. אנחנו לא כאן כדי לקטול אף אחד
מאוד מעניין שנראה לך לא אמין המשחק של יעל , לי היא נראתה במבוכה והיה לה מאוד קשה להיפרד מיואל, בהתחלה לא הבנתי איך היא לא מתעלפת כשהיא רואה את יואל , זה נכון! כך שיש בדבריך בהחלט משהו מעניין מצד שני הכאב הזה בפרידה, הוא כן נראה לי אמיתי כזה לא? את לא קונה אני מבינה, נו שויין, את הפסקול כן אהבתי , לא יוצא לי להתיחס לפסקול בד"כ אלא לשירים ספציפיים , אבל כן, הפסקול היה מעולה גם בעיניי. אלה ויורם חטב, היה יופי ועד היום בלילה אני חשבתי על מה שהוא אמר לה על ההערצה , נו ומה דעתכם? מה נכון? להעריץ או לאהוב? הודעה זו נכתבה באהבה

zoeid

New member
להעריץ או לאהוב,

שאלה קשה- אפשר שניהם?:) את האמת שאני לא ממש מסכימה אבל גם לא שוללת, אני אפעם לא קיצונית בדעותי ואני מקבלת גם את זה וגם את זה. אבל לגבי האימרה שזו הערצה שצריכה להיות הדומיננטית והקשר המחזק בקשר, עם זה אני לא מסכימה. ואני דווקא ממש ממש לא אהבתי את הפסקול, הציק לי. אבל אהבתי את הכניסות שלו. ואת כך שהוא השתתק כשדמות דיברה.

qt1

New member
לא דיברנו עוד על אהבה../images/Emo23.gif

כל-כך הרבה נאמר על אהבה ונחקר על אהבה, אבל על הערצה? מהי הערצה? כשהייתי נערה הערצתי את את קט סטיוונס , את הפינק פלויד, לא ידעתי אז שיכולה להתרחש הערצה בין גבר לאישה, אהבה כן, אבל הערצה? הערצה מיועדת לסלבריטאים לא? ופתאום בא יורם חטב ודופק תיאוריה מאוד מעניינת , אם ההערצה בין בני הזוג, לא דומיננטית,הקשר לא יחזיק? זה מה שהוא אמר? אני סורקת במהירות את כל הזוגות שאני מכירה במוחי המזדקן
ויש לי חדשות בשבילכם , אני לא מכירה זוג אחד
אחד
ONE שבו הגבר/האישה/מעריץ/ה אחד/אחת את השני/ה אז אני לא יודעת לגבי התיאוריה הזו , סביר להניח שישנם קשרים כאלה, אני במהלך 41 שנות חיי, לא נתקלתי באף קשר כזה , מה שלא אומר שהקשרים שאני מכירה שווים ל... אבל אין בהם הערצה, יש בהם הבנה, אמפתיה , שחיקה, רצון לרצות, רצון לברוח, כל מה שיש בכל קשר רגיל אבל הערצה לא. אולי רמי וריטה כן נכנסים לקטגוריה הזו אבל עם יד על הלב , אני לא מכירה אותם מעבר למה שרואים על המסך ובקיסריה ולדעתי זה לעשות להם עוול וגם לכם , אז זה לא הוגן. אז אם אתם מכירים זוג שמעריץ , אתם יותר ממוזמנים רק לכתוב את זה, שנדע שיש אחד כזה, ככה בשביל לדעת שזה קיים , אני אשמח לדעת , באמת שכן.
זואי זה באמת היה מאוד מיוחד גם בעיניי כשהפסקול השתתק כשהדמות דיברה, זה הפך את זה למעניין... נתן תחושה של המשכיות נכון? במחשבה שניה, כשהפרק הסתיים אני הופתעתי, אני לא ידעתי שהוא מסתיים, תמיד אני יודעת לא בגלל השעה אלא בגלל הדברים שקורים בפרק והפעם אני לא יודעת, אתם ידעתם? תנסו להגיב בבקשה , חשוב לי מאוד לדעת, אתם ידעתם לפי מה שקורה שהפרק עמד להסתיים? כי לי זו היתה הפתעה גמורה.

zoeid

New member
יפים הדברים שאת אומרת,

אני מסכימה איתך. לגבי הסוף, כן. ידעתי שהפרק עומד להסתיים, אפילו התחלתי לקפל את עצמי והכנתי את השלט בשביל להעביר ערוץ. נדמה לי שזה בגלל שהסצינה הזו שהייתה ארוכה, יואל ישב דקה ובהה בחלון, היה לי כמעט ברור( אבל עדין ספק קטנטנן, לכן עדין לא העברתי ערוץ) שעכשיו הולכת להכנס המוזיקה והכתוביות. אולי גם בגלל שהיה לי ברור בראש שעבר מספיק זמן ועכשיו צריך להגמר הפרק... :)

Nino Schibetta

New member
הפרק האופטימי

ככה אפשר לקרוא לזה לדעתי קודם כל אני אציין שהיה די ברור מתחילת הפרק שרפי לא יופיע היום מסיבה פשוטה, אלון אבוטבול ביים את הפרק, אז למה שגם יופיע ? ונורא עיצבן אותי הקטעים של המוזיקה שפתאום נפסקת ברגע שמישהו מתחיל לדבר. האם אנחנו רואים תקווה ליואל ? והאם איתן ה"כמעט מת" ודניאלה חוזרים גם ? בנתיים לאט לאט הכל מסדר, ככה זה נראה לפחות. בכל אופן, *הקטע* של הפרק הזה, ללא ספק יעל אבקסיס "משקה" את ליאור אשכנזי ביין יאמי יאמי

Nino Schibetta

New member
ואיך שכחתי...

שמתם לב למשפט המפתח שנאמר ע"י יעל (דנה ברגר) ? "שבתות וחגים"

zoeid

New member
באמת הפרק האופטימי,

התחיל ככה, המשיך סביר, נגמר די אופטימי לרוב הנפשות הפועלות. הא, אני לא הבנתי אם זה היה הכוס, או אלה. בכל אופן, זה היה מאוד יפה ודי קיוותי שזו אלה שמשקה את אלון.

Gods Wave

New member
אופטימי? רק לי הוא לא נראה ככה?

רק הקטע של דניאלה ואיתן היה אופטימי.. בכל אופן, אלון עשה עבודה טובה, אבל איכשהו הפרק הזה לא היה טוב כמו קודמיו. אני דווקא אוהבת את הסגנון של העונה הזו, האינטנסיביות של הפרקים. כמעט כל פרק בעונה הזו עשה לי לבכות, הפרק הזה רק גרם להרגשה של הלפני בכי. זכרון באמת מקסימה.. ודי הצחיק אותי כי אתמול בדיוק נסעתי עם חברה ברכבת לבנימינה. : ) (אני ירדתי לפני, היא המשיכה לבנימינה) בכל אופן, הפרק היה לי קצת מפוזר מדי אני חושבת... ורפי היה חסר. בייחוד אחרי מה שקרה עם עדיה, ולא היתה שום התייחסות לזה. (אתמול בלילה הדברים שיש לי להגיד היו הרבה יותר מסודרים. שוין.)

pashosh9

New member
לא התלהבתי ממש

כאילו כל הכבוד לאלון והכל... אבל הוא היה מאד חסר בפרק! אין הקטעים של רפי הכי מעניינים לדעתי, במיוחד הוא ויואל ביחד בכל פרק.. לא נורא.. שבוע הבא יהיה מעניין

מו 29

New member
איזה באסה

חבר'ה, פיספסתי את הרבע שעה הראשונה, כי למדתי עם אנשים למבחן גדול שיש לי מחר. יש מצב שמישהו מעדכן אותי מה קרה? (ראיתי מהרגע שאלה פגשה את הבנאדם מזכרון) תודה!

qt1

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif

שירה חוזרת מארה"ב , רואים אותה ואת יואל ועומר, הביאה לעומר רכבת מפריס ומטוס, מספרת ליואל שהיא ישבה וחיכתה לאדי שעות על גבי שעות והוא לא בא כי הוא היה עסוק למרות שהוא באמת קבע להמון דברים ביחד, בסוף היא נסעה משם בלי לריב איתו אבל כמעט... היתה מאוד עצובה. אלה נפרדת מאלון ל 24 שעות הוא נוסע לצרפת אם אינני טועה ,היא אמורה בזמן הזה לנסוע לזכרון כדי להוציא את ההתקן ואומרת לו שהיא בטוחה שהיא רוצה ממנו ילד, הוא אומר לה שכשהוא יחזור הם יוכלו להתחיל לנסות לעשות ילד והיא אומרת לו שסביר להניח שיהיה לה דימום והם יאלצו להמתין נשיקה וזהו...
איתן חוזר מאילת לדניאלה, הוא אומר לה שהוא לא אוהב את אילת ,שלאיה טוב שם מאוד, דניאלה אומרת לו שגם היא לא אוהבת את אילת בעצם אמרה שונאת...ואז כשהוא אומר שהוא נשאר לתמיד היא נותנת לו להיכנס, אח"כ רואים אותם בבוקר הוא מכין לה קפה והכל סבבה כזה, אבל לאיתן יש כאבי ראש כל הזמן , הוא מקבל טיפול פסיכיאטרי, הכדורים מייבשים אותו לדבריו והוא צריך להחליף אותם , צריך להיפגש עם הפסיכיאטר. מראים את יואל נוסע לכיוון זכרון וגם את אלה , ברכבת... שניהם חושבים כזה. דניאלה מקבלת טלפון מעיתונאי בקשר לשיר , היא מבקשת שיתנו את מס' הטל' שלה , יואל מגיע לזכרון ומחפש ב 144 יעל בראון ומוצא רק יעל ורמי בראון , בסוף מתפשר ומגיע לבית של יעל ורמי, את השאר ראית אני חושבת... אלה מגיעה לזכרון הולכת לקליניקה יושבת בתור , קמה ויוצאת משם לטייל בטבע
יואל מגיע לשער אדום ואז מגיעה יעל , בשמלה ורודה (יפה לה ורוד) הו אשואל מי זה רמי? בינתיים מראים את העיתונאי , ינאי שהגיע לראיין את דניאלה , מתחיל איתה , בחור עם מעיל עור וזקנקן שאלות משעממות איתן מגיע, הוא שואל אותו איך זה להיות שותף של זמרת? איתן אומר שהוא לא מכיר זמרת , הוא מכיר דניאלה מדהימה נותן לה נשיקה גדולה על הלחי והולך היא אומרת שהם "אחים" ינאי מזמין אותה לדייט היא מסכימה ,כל הסיטואציה מביכה אותה ומצחיקה אותה אבל יאללה ב'סדר כזה... מכאן אתה ראית את אלה פוגשת את האיש מזכרון. מקווה שעזרתי ברוך הבא ובהצלחה במבחן הגדול

מו 29

New member
תודה מקרב לב!

רק עכשיו שמתי לב שמישהו הגיב! בחיי, זאת בערך הפעם הראשונה שמגיבים לי בפורום באינטרנט. תודה על העדכון, הוא מאוד מפורט. ממש שמתי רייס בשביל לראות את מה שאני אתפוס.

qt1

New member
בכייף מו...אם חסר משהו תכתוב../images/Emo13.gif

אני אוסיף...

פנתררר

New member
אחלה פרק

פרק מדהים!! כבר מתחילת הפרק הסצנה המדהימה של אלון ואלה בחושך שתמונה של רכבת עוברת בינהם נתן רמיזה גדולה למה שיקרה בפרק, הרכבת פיצלה בין אלון ואלה והיה ברור מה הולך להיות בפרק. התשובה של אלה לאיזה יין היא אהבה יותר הייתה גאונית!!! או שזה רק אני אבל שהיא אמרה "אני אהבתי יותר את הראשון" זה היה לי ברור שהיא מתכוונת לרפי. גםהקטע שאיתן לא מת או משהו נדוש כזה ובסוף הם מתשקים עשה לי את זה. ובזכות זכרון המדהימה הפרק היה אחד הטובים העונה אם לא הוב ביותר.

zoeid

New member
כל מילה בסלע

צודק בהחלט, אבל פעם הבאה בבקשה תשרשר להודעות שכבר קיימות כדי לא להעמיס על העמוד

למעלה