התוכנית היומית- 22.8.06

loveyourself

New member
../images/Emo20.gifהתוכנית היומית- 22.8.06 ../images/Emo20.gif

וואו, אני עדיין בהלם טוטאלי מהתוכנית
- קשה בכלל לתפוש את מה שהיה בתוכנית: לטובת כל מי שלא רעה, הובאה משפחה שחושדת בבן הבכור, מיקאי, שמתנהג בתוקפנות מינית ולדעתם הטריד את אחותו הקטנה בת ארבע, כשהייתה צעירה, ובמקביל פגע גם בבנות אחרות. מתברר שכל המשפחה כמעט הוטרדה מינית- ההורים, הבן הבכור עצמו, ואף דודים ודודות וכנראה שזה סיפור של קורבן שהפך לתוקף. עושים לו בדיקה אם הוא דובר אמת- והתוצאות בתוכנית הבאה- מחר... מה דעתכם- הוא דובר אמת או שיקר בעניין

הטרדות מיניות וניצול מיני

זה עצוב מאוד ליקרוא ולישמוע סיפורים כאלו, אני כתבתי הצגה ושיחקתי בה על אמא לילדה שבילדותה נוצלה מינית על ידי אביה (הסיפור דימיוני ואינו קשור אלי ואל בני משפחתי תודה לאל). זה לא מתחיל וניגמר רק בעניין הפיזי עצמו- זה עניין נפשי שלא ניתן להשתיק אותו הרבה מאוד זמן. עשיתי קצת תחקיר על הנושא של ניצול מיני בתוך משפחה- מפחיד מאוד לדעת שהמקום הבטוח ביותר עבור הילדה- הבית שלה, המשפחה שלה, אלו שצריכים לתת לה את מלוא הביטחון בחיים- שם היא נפגעה.זה הורס את החיים ואת תפיסת המציאות של ילדה כזו.

תוכנית קשה לצפייה ללא ספק../images/Emo70.gif

ואכן המשפחה עברה הרבה טראומות, בין אם זה הילדים או ההורים
תאמת אין לי מושג בנןוגע למיקאי, אך מה שבטוח, שמשהו יש לו.. רק צריך לדעת למה ונקווה שד"ר פיל באמת יוכל לעזור לו...
ונראה לי הילד שיקר... כאילו יש יותר מידי מידע על דברים לא הולמים שעשה כך שאין לדעת כבר איתו..

brum

New member
אין לי ספק שהוא סוטה

סליחה אבל אני לא מוצאת סיבה לייפות את המילים - הוא סוטה מין והוא צריך טיפול דחוף והאמת קשה לי להבין למה ההורים לא טיפלו בזה לפני שנים, נכון שהעבר שלהם מקשה עליהם להודות שהם מגדלים אדם כזה, אבל להתעורר רק עכשיו ? הרי תקיפה מינית שווה לרצח, מי שנאנסה רצחו את הנשמה שלה, היא אף פעם לא תשכח, היא לא תתנהג שוב כרגיל בכל מה שקשור למין. אני לא מאמינה לו שהוא הותקף מיני בכל הפעמים האלו - יתכן והוא הותקף אבל לא כל כך הרבה ובטח שלא בגיל 15-16 זה היה תרוץ עלוב להצדיק את הסטיות שלו. ד"ר פיל בעצמו אמר שהוא מרגיש שהוא לא אמר מילה אחת של אמת בכל הזמן שהוא ישב איתו. ואגב בדיקת פוליגרף לא תמיד אמינה מאחר ואם הנבדק מאמין בשקרים של עצמו למרות שהוא יודע שאלו שקרים הבדיקה לא תראה זו (ולכן בדיקות פוליגרף אינו מהוות הוכחה בבית משפט) היה לי מספיק לראות את התמונה בה הוא נראה משחק עם הילדה הקטנה בשביל שלא יהיה לי ספק לגבי הסטיה שלו. אני רק מקווה שהילה הזו היא מספיק קטנה בשביל להתאושש מזה. לא דיברו על זה אבל אני הייתי שואלת, האם גם הילדים האחרים הם סוטים בעצמם ? האם הם גם נוצלו מינית ? (סטיסטית נראה שכן) האם זו הסיבה שהם אולי מגנים אותו עכשיו ומדברים עליו ככה אבל גם יתכן שהם הסתירו מהוריהם הרבה דברים שמקאי עשה כי הם היו שותפים להם?

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifתוכנית קשה../images/Emo70.gif

לדעתי ללא ספק משהו לא בסדר עם הבחור הזה
אני חושבת שאולי בגלל המקרים שקרו לו בעבר-ההטרדות וכל זה אז הוא עושה מה שעשו לו.. זה מה שעשו לו אז כאילו הוא לא מבין שזה לא בסדר או משהו.. הבחור חולה ואני מקווה שד"ר פיל יעזור לו כמה שיותר אבל מה שכן לדעתי ההורים שלו עשו טעות גדולה שהם הביאו אותו לתוכנית עכשיו מי יסמוך עליו מתישהו
לא בעבודה ולא בשום מקום. אנשים יפחדו ממנו גם אם הוא ירצה להתחיל חיים במדינה אחרת. אבל אם זה מה שיעזור לו..
היה לי מאוד קשה להאמין למה שהוא אמר.. ושראיתי את הסרטון שהם הקרינו לפני הכל-בתחילת התוכנית ראיתי את הקטע הזה שהוא עם אחותו בסלון ומדגדג אותה ואחר כך נוגע בה במקום מוצנע-עוד לפני שד"ר פיל הראה את זה- לא היה אפשר שלא לשים לב לזה וזה זיעזע אותי
זאת אחותו
זה מפתיע מאוד
וכואב מאוד
אני גם לא רוצה לחשוב מה הוא עשה לה בשירותים במשך הזמן שהם היו שם. אבל מה שכן אני מאוד מאוד מאוד מרחמת עליו
היום פספסתי את התוכנית.. הייתי במספרה
אני אראה מחר בבוקר

loveyourself

New member
../images/Emo41.gif החלק השני של התוכנית ../images/Emo41.gif

מה דעתכם על החלק השני
מה דעתכם על התוצאות של הפוליגרף
לדעתי גם אם הפוליגרף יגיד שהוא לא עשה כלום, עדיין הם לא יוכלו לתת בו אמון לעולם, ובצדק- הוא נתן סיבות טובות לכך. הורג אותי שהוא לא מפסיק לחייך כאילו הכל בדיחה אצלו ורק עכשיו כשד"ר פיל הטיח בו שהוא מתחמק מלענות נכון לשאלות שמציגים לו, הוא הפסיק לחייך ואפילו ירדו לו דמעות- לא שזה עושה עליי רושם גדול... מה דעתכם

brum

New member
לא הייתה הפתעה רבה

היה אפשר לראות על הפנים הקפואות שלו שהוא משקר (וד"ר פיל כאמור אמר את זה) מספיק היה לראות את התמונה שלו עם אחותו ולשמוע שכל כך הרבה תלונות הגיעו - נו באמת כולם משקרים ? אפילו האחים ? כמו שאמר ד"ר פיל אם אתם מרגשים באינסטיקטים שלכם שמשהו לא בסדר במשפחה, תבררו את זה לדעתי ד"ר פיל עדיין לא ממש שבר אותו וההוא עדין שקוע בהצגה, לפחות ההורים שלו התעוררו והאחות מוגנת מפני האח הגדול, רק אני מאוד מקווה שאין עוד אח שהולך בדרכו האם התעללו בו מינית ? ,- אני לא ממש בטוחה מצד אחד רק מישהו שהיה קורבן יכול להיות כזה קר ומצד שני ראו שכל הזמן הוא מחפש איך ללחוץ על הכפתורים הרגישים של כולם (ומה יותר רגיש אצל ההורים מניצול מיני) והוא מצא את התרוץ הטוב מכולם וזה רק בשביל להוציא מעצמו את האחריות

MaaYaNiT 15

New member
זקוק לטיפול.

חד וחלק, רואים שמשהו לא בסדר.. כשהוא מחייך, הוא מנסה להכחיש את הכל בעזרת חיוך. אני מרחמת על המשפחה שלו, האבא לקח את זה הכי קשה. האחים, אין מה לדבר.. לא מחשיבים אותו כאח כבר. טיפול, לזה הוא זקוק.

OrLiTooSh

New member
חובה על האבא לקחת את זה קשה!

זה הרי א=ס=ו=ן! .....האמא הייתה יותר בשוק ולא התעסקה בלצעוק...אני במקומה הייתי צוקחת עליו כמו האבא.....מה הוא בכלל מחייך הילד הזה?!?!?!

הבכי

היה כל כך הצגה...אם הוא היה בוכה ובאמת היה לו אכפת, העיניים שלו היו יוצאות, הוא רק רצה רחמים... וגם ראו כשהוא בא להבדק בפוליגרף, הוא הזיע, עם פנים אדומות..אז הוא כבר היה לחוץ..

Y. Welis

New member
ואילו הוא לא היה נאשם, הוא היה יכול

להיות שחקן נהדר. תופס את המצלמה בכישרון גדול (מזכיר את קולין פרילס האוסטרלי).

nkotb

New member
ראיתם איך הוא נרגע אחרי בדיקת הפולי

גרף? איזה נשימה הוא נתן? הוא היה כל כך לחוץ והיסטרי לנצח את המכונה ואת ד"ר פיל,שהוא חשב שהוא באמת יצליח הפדופיל המכוער הזה. היה ברור שהוא משקר ומשחק משחקים פסיכולוגיים עם ד"ר פיל ועם הקהל הוא נראה נהנה מהתשומת לב. שקרן ופדופיל, המקום שלו בכלא טיפולי לכל החיים!

elena20

New member
ללא ספק,התוכנית הכי טובה וחזקה

שהייתה עד היום, לפני שאמרו את התוצאות הייתי בטוחה שהוא שיקר כי פשוט רואים עליו,אממ... אני לא יודעת מה אני יותר... כועסת עליו או מרחמת עליו. הוא שקרן פתולוגי וחי בהכחשה,לפחות הוא עשה את הצעד הראשון והודה,אבל זה גם כי ד"ר פיל דחק אותו לפינה והוא כבר הסתבך בשקרים של עצמו,נורא מבינה את האבא.. מסכן.מקווה שיעזרו לילד הזה שהוא בן19,אבל עדיין ילד חולה שזקוק לעזרה דחופה על מנת לא להחמיר את המחלה שלו...

החלק השני היה הכי קשה../images/Emo70.gif

לראות כיצד בחינת הפוליגרף בעצם מאשרת את החששות הכי איומות של ההורים פשוט שבר לי את הלב
אני רק מקווה עבורו שהוא יזכה לטיפול הראוי וישתנה.. למרות שאני בספק שהמשפחה שלו סלח לו אי פעם על כך...
תוכנית קשה ביותר אך בהחלט במקום, כך בעצם הוא הציל את שאר בני המשפחה

cool miki

New member
אוף אני לא יהיה בבית מחר בבוקר כדי

לראות את החלק השני...מה יהיו תוצאות הפוליגרף שלו? מישהו יודע?

loveyourself

New member
ראיתי- לא ראיתי אבל לפי מה שהבנתי

הוא הודה שהוא נגע באחותו הקטנה באיבר המין שלה ומתחת לחולצה, ושהטריד מינית נערות אחרות בגילאים שונים. תרגישו חופשי לתקן אותי אם אני טועה

HILj

New member
ראיתי...ובכיתי..תוכנית קשה לאללה

כבר אתמול הייתי בטוחה שהוא משקר...הוא פשוט נתן תירוץ לכל דבר והתמקד בעיקר בזה שזה קרה לו והוא חשב שזה בסדר...הוא מספיק בוגר להבין מה מותר ומה אסור.. אבל אני מאמינה שכאשר ד"ר פיל אמר לו שהוא "החבר היחידי שיש לו באולם הזה כרגע" נראה לי הוא אשכרה הפנים מה הוא עשה... ואני יודעת שאי אפשר לשפוט או משהו אבל האבא מאוד הבהיל אותי...מאוד. הוא לא היה צריך להגיב ככה...ולהגיד לו שהוא מת מבחינתם. אחרי שהוא אמר את זה הוא פשוט התחיל לבכות..ואני מאמינה שהבכי היה אמיתי. בשלב הזה הוא כבר הבין..בכל מקרה... הילד צריך עזרה דחוף.. אני מקווה שעכשיו בסדר איתם. הם נראים משפחה טובה כזו..אנשים טובים

HILj

New member
אני לא יודעת מה המשפחה

הזאת עברה..אני לא שופטת לא ת'אימא, לא ת'אבא...לא ת'אחים..לא אף אחדויכלו להיות שזה היה ההלם שהם גילו ת'אמת אבל להגיד "מבחינתי אתה מת" , "אני שונא אותו כרגע יותר מכל.." מה זה?ודיי הופתעתי כד"ר פיל לא אמר על זה כלום.אגב....בעוד כמה פרקים תיהיה תכנית עליהם שוב...יראו מה עובר על המשפחה בלעדיו בבית...ומה איתו...ועם האחיםוהוא ישב עם ההורים וישוחח איתם..מישהו יודע באיזה תאריך היא תשודר? תודה מראש

loveyourself

New member
אין לי מושג בעניין.. בטח בקרוב ../images/Emo13.gif

ובואי נאמר במאמר מוסגר שלצערי נאלצתי לשמוע משפט מאוד דומה - "חבל שנולדת" וזה לא היה בגלל שאנסתי/רצחתי או פגעתי במישהו חס וחלילה, אלא על זה שלא עשיתי משהו באותו רגע שאמרו לי לעשות אותו. וזה משהו שאני בחיים לא אשכח למי שאמר לי את זה.

למעלה