התוכנית היומית- 22.8.06

HILj

New member
כן גם לי קרה משהו דומה

וזה כ"כ השפיע עליי..כ"כ נפגעתי ולא היה שום דבר שהצדיק את מה שנאמר.. אולי מפה באה הסימפטיה אליו.. אני לא מצדיקה מה שהוא עשה כמובן אבל לכי תדעי מה עבר עליו.. אם הוא שיקר בנוגע לכך שהוא חווה מה שהוריו עברו אז הוא באמת זקוק לטיפול כי הוא שקרן. היו רגעים שבאמת חשבתי שהוא לא ביצע את מה שטוענים שהוא עשה.. אבל אם הוא לא..אי אפשר לשפוט. זה משפיע בצורה רצינית על החיים.. חברה שלי נאנסה בגיל .12..ובמקום שזה יגרום לה לחשוש ממגע פיזי עם אנשים זה רק עשה ת'הפך..בצורה קיצונית היא עד עכשיו בטיפולים אתה לא יודע מה עובר על אנשים..אני מקווה שזה לא מאוחר בשבילו

brum

New member
יש תוכנית מעקב בעוד כשבועיים

כמו שרשמתי פה במקום אחר (לשאלה האם אנחנו באותה עונה כמו בארה"ב) הפרק הספציפי הזה שודר ב- 23 לפברואר 2005, תוכנית מעקב שודרה ב 9 למרץ, עוד 9 תוכניות עד התוכנית הזו אז אצלנו זה משהו כמו שבועיים (התוכנית הרי משודרת 5 פעמים בשבוע)

OrLiTooSh

New member
למה הופתעת?!

את בכלל יודעת מה הם עברו במשך כל החיים שלהם!!!...?!! ברור שהם היו צריכים להגיב ככה...נכון אולי המילים שלהם היו מוקצנות! אבל זה מה שהם הריגשו לומר! אחותם הקטנה עברה התעללות! זה הרס משפחתי!! הם לא יכלו להמזין חברים! אין פלא שהם הגיבו ככה! ואני לא שופטת אותם בסנטימטר! הנער הזה צריך טיפול אצל חולי נפש.

מבחינתי, התוכנית הזאת הראתה לי

פתאום כמה שאני לא מעריך את ד"ר פיל. הוא טיפל במקרה בצורה הכי לא מקצועית שהיה אפשר לטפל בה. פתח פצעים בשידור עצום שכזה וגרם לנזק כל כך עצום שאני לא מאמין שאפשר לתקן. טלוויזיונית-הצלחה נפלאה. מבחינה אמיתית, של רצון לתת עזרה לנער ולמשפחתו-כשלון חרוץ, מפלה. הרייטינג זה הדבר היחיד שדגדג לו באותו הזמן וזה מגעיל ביותר.

HILj

New member
בדיוק. כבר חששתי שהוא ילך להתאבד

אחרי התוכנית.. זה ממש היה לא במקום לשידור בטלויזיה...יותר מדי.

Y. Welis

New member
העיקרון שמאחורי ה'פתיחה' מאוד פשוט

'אינך יכול לטפל (או להתמודד) בדבר שאינך מכיר בקיומו'. ד"ר פיל חזר ואמר זאת כמה פעמים במהלך השיחות שנוהלו בשתי התוכניות האלה, כך שאין סיבה לדעתי לבוא אליו בטענות: זו השיטה שלו, והמשפחה שבאה אליו מרצונה היתה מודעת לכך (או לפחות אמורה להיות מודעת). כל ההפתעות באו מצד הבחור שהודה - הוא סירב להכיר באחריותו אפילו אחרי הפוליגרף. בסופו של דבר הוא הסכים להכיר, ובכך גם פתח אפשרות, ולו קלושה, לפיוס בינו למשפחתו בעתיד הרחוק. הנזק כבר הותחל אצלו שנים לפני כן, כאשר היה קורבן לניצול מיני. לא ניתן היה להשיג את התשובה לשאלה מבלי לפתוח את הפצע. אבל שוב, הבחירה היתה *שלו* ושל המשפחה, שהעדיפה את הטיפול הזה על פני משהו רגיל יותר (דבר שהם היו צריכים לעשות כשהוא היה צעיר יותר).

rotemikig

New member
מישהו יכול לסכם לי את התוכנית

כי ראיתי רק את ההתחלה? תודה ושבת שלום

למעלה