התפקדות ספטמבר...

../images/Emo20.gifהתפקדות ספטמבר...../images/Emo20.gif

מותר לי גם לפתוח, נכון?
אז ככה- שם: שכבה: סניף: תפקיד בסניף: לקראת שנת הפעילות החדשה אני...: לקראת השנה החדשה בבית הספר אני...: סתם משו שבאלי להוסיף: המון המון בהצלחה לכולם בשנה הקרבה..
בהצלחה לחמשושים החדשים וכן לשימנסטים ולרכזים שעזבו, בהצלחה בהמשך הדרך. וכמובן- לכולם. שנה טובה והמון בהצלחה.
אוהבת.

orlupo

New member
מתפקד!../images/Emo196.gif

שם: אור שכבה: 1/5 או לא להיות! כן להיות 1/5! סניף: ראשון לציון תפקיד בסניף: מדריך ג'... לבסוף אחרי כל ההתלבטויות וזה שהשכבה שלי לא בחרה אותי... לקראת שנת הפעילות החדשה אני: מתרגש וחושש לקראת השנה החדשה בבית הספר אני: חושש... מנהלת ומחנכת חדשות... סתם משו שבאלי להוסיף: שנת הפעילות הקודמת היתה באמת מדהימה מבחינתי... גיליתי הרבה דברים על עצמי... היו לי אתגרים, חידושים וכ'ו... מקווה שככה תהיה גם זאת...

מתפקדת...

שם:שירלי שכבה:שביעיסטית בהכחשה סניף:ראשון מערב תפקיד בסניף:מדריכת ז'+מזכירה+נספחת סדנאות לקראת שנת הפעילות החדשה אני...:מתרגשת..ומקווה שזה לא יפדע בלימודים אחרי מה שאמ אמרה זה העלה קצת חשש"אם זה יפגע טיפה בלימודים אני מוציאה אותך לגמריי ממכבי" לקראת השנה החדשה בבית הספר אני...:מגלה אצלי קמטים(זקנה) סתם משו שבאלי להוסיף:נועה את חשב!

בפעם האחרונה? ../images/Emo2.gif

שם: אסיף, שרתוק, דרור, אתם יכולים בקצרה - א. ש"ד
שכבה: ז', מסתבר. סניף: בעיקרון אני חיה בכרמי יוסף. אבל בסוף ההודעה תופתעו לגלות שאני כבר לא שייכת לשום סניף. תפקיד בסניף: הפורשת
לקראת שנת הפעילות החדשה אני...: מסיימת את הקריירה הזוהרת כחניכה האהובה (או לפחות כחניכה) ונוטשת את מכבי לאנחות. לקראת השנה החדשה בבית הספר אני...: הייתי עושה אות דבר, אבל לצערי אין זה ביכולתי. סתם משו שבאלי להוסיף: תהנו לכם. החיים קצרים יותר ממה שאתם חושבים, נצלו את הזמן כדי להינות עכשיו ולא כדי לחשוב על איך אתם נהנים אחר כך.
עד הפעם הבאה, החניכה הנצחית.
אכן, דרמתי.

anat135

New member
אסיףף!!! ---

את פורשת?!!? למה?! מה קרה?! ככ מתאים לך להישאר בסניף, ולהפוך לבוגרת מדהימה.! מה קרה?

בגדול כמחאה על הניהול הכושל...

...של הסניף הספציפי שלי השנה, ובקטן יותר כי אני כבר לא נהנית. זהו. נגמר. ...אבל תודה על המחמאות.

SoulDancer

New member
כולנו צריכים..

אבל תני לשנה החדשה צ'אנס, כמו שאמרת החיים קצרים-לא חבל לבזבז אותם בלי מכבי
? תראי אני חניכה רק מכיתה ח', אבל בתור מדריכה ידוע לי שז' ח' זה השכבות.. לפחות תנסי=) חבל לראות אותך עוזבת.. {למרות שאין לי מושג איך את נראית
}

ובכן יקירתי (אם מותר לי כמובן),

גם ו' היא שכבה לא רעה בכלל. אבל 'לא נהניתי במיוחד' זו דרך ידידותית לתאר את השנה, שעברה עליי לפחות. אני אנסה בח'. חבל לראות אותי עוזבת? נהה, שטויות
. החיים קצרים - לא, לא חבל לבזבז אותם בלי מכבי. אבל תודה על הנסיון
.

אני=))

שם:טל פלג שכבה:שישית סניף:ראשון לציון תפקיד בסניף: מדריכה ו' לקראת שנת הפעילות החדשה אני...: מלאת אמביציה ורצון לפעול לקראת השנה החדשה בבית הספר אני...: מבואסת..בכל זאת..ביצפר..=\ סתם משו שבאלי להוסיף: להיות חולה בשבוע האחרון של החופש זה מבאס!

anat135

New member
../images/Emo176.gif עעעווונה!

שם:
ענתתת שכבה:
אני כבר נחשבת בשכבת השישיות? סניף:
זכרון !! תפקיד בסניף:
מדריכה ד'.
לקראת שנת הפעילות החדשה אני...:
אעשה משהו שלא עשיתי שנה שעברה, ותוצאות, רק בסוף השנההה
לקראת השנה החדשה בבית הספר אני...:
רוצה להתחיל ללמוד, רק לא בכיתה שלי..חחח סתם משו שבאלי להוסיף:
איך אפשר בלי המשפט -
קח פרי- ותיהיה לי בריאא!

מתפקדת.. =]]

שם:לילך ירושלמי שכבה:שביעיסטית!?!?!
סניף:ראשל"צ מערב!!!!
תפקיד בסניף:אחרי ששנה שעברה היו לי 3 תפקידים
..... השנה נשארתי עם הדרכת ח' בלבד ורצון חזק, עז לחזור לטכני.... טכני, אני מצטערת שעזבתי...
לקראת שנת הפעילות החדשה אני: מקווה שיהיה יותר טוב משנה שעברה... =]] ולא, לא בגלל ה-ח' שלי של שנה שעברה, שאותם אני ממש אוהבת
לקראת השנה החדשה בבית הספר אני:לא מרגישה עדיין שהחופש ניגמר.... אבל מפחדת... זה יא'
סתם משהו שבא לי להוסיף: אנשים, הנה, נגמרה רישמית השנה.... אבל כל סוף הוא התחלה חדשה [העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה
]. אני מאחלת ל-כ-ו-ל-ם שתהנו השנה, הן במכבי, הן בלימודים [כמה שאפשר] וכל הזמן
נ.ב נועה, את לא צריכה גם לענות על ההתפקדות

bergmanit

New member
לילך

דיברת איתי בטלפון (נעמה מנתניה :) ) אני אשמח אם תשלחי לי את מה שדיברנו עליו (כתב חידה משהו כזה..) לאייסיקיו 330450404 תודה :)

למעלה