התפקדות ספטמבר...

מתפקדת גם. ../images/Emo13.gif

אל דאגה לילך.
שם: נועה. שכבה: חמשושית עם שנת ניסיון.
סניף: ראשון מערב. תפקיד בסניף: מדריכת ו'. לקראת שנת הפעילות החדשה אני: מאחלת לכולם בהצלחה ומקווה שתהיה שנה מוצלחת! לקראת השנה החדשה בבית הספר אני: חוששת.
סתם משו שבאלי להוסיף: בהצלחה לכולם.. אל תפסיקו לחייך.

anat135

New member
נועה? את מדריכה בסוף?

איזה יופי..!! חח הרבה בהצלחה

Rioter

New member
מתפקדת

שם: שיר
שכבה: חמשושית
סניף: ראשל"צ מערב
תפקיד בסניף: מדריכת ה'
לקראת שנת הפעילות החדשה אני...: מתרגשת \ חוששת, אבל יודעת שיעבור בשלום
לקראת השנה החדשה בבית הספר אני...: כנ"ל
סתם משו שבאלי להוסיף: הלכתי לישון ב20:00 בערב, וקמתי לפני שעה
צ'או.

assafein

New member
נמנמנמנמנמ

שם: אסף אינהורן שכבה: שישיה סניף: נעלה
תפקיד בסניף: רכז טכני לקראת שנת הפעילות החדשה אני...: מבואס... לא היה לנו כלום לתחילת שנה, ואין רכז והכל... לקראת השנה החדשה בבית הספר אני...: מבואס, סתם כי זה ביה"ס
סתם משו שבאלי להוסיף: כדורגל זה משחק יפה

שקד9

New member
../images/Emo6.gif

שם: שקד שורק שכבה: שישיות!! אעעעע סניף:זכרון!! תפקיד בסניף: מדריכה בפרדס חנה.. (פרויקט שקד..) לקראת שנת הפעילות החדשה אני...: שתהיה כמו הקודמת!! לקראת השנה החדשה בבית הספר אני...: בגרויות.. ואוו אמאלהה סתם משו שבאלי להוסיף: חייך והעולם יחייך אליך בחזרה!! =]

Mgedera

New member
מתפקדת

שם: גל שכבה: שישיות סניף: גדרה תפקיד בסניף:מדריכת ה' ויש מצב להדריך בעוד פרוייקט שעוד לא סגור.. לקראת שנת הפעילות החדשה אני...: מחכה שתתחיל לקראת השנה החדשה בבית הספר אני...: מקווה שתיהיה יותר טובה מהקודמת חח סתם משו שבאלי להוסיף: עוד פחות משבוע ווליום ת"א! בהצלחה לכולם יום טוב

bergmanit

New member
מתפקדת.. :)

שם: נעמה ברגמן שכבה: שישיסטית !! סניף: נתניה (אימפרייה..!) תפקיד בסניף: מדריכת ז' (צוות אמ"ה שולט...) לקראת שנת הפעילות החדשה אני...: מקווה לבנות שכבת ז' חזקה ולא לקבל הרבה מכות מהרכז שלי.. לקראת השנה החדשה בבית הספר אני...: מבואסת. יש לי כיתה של חרשנים/חופרים. סתם משו שבאלי להוסיף: בקורס מדריכים השנה, לסניף נתניה יצאו (מינימום!!) 15 חטניקים!! :)

רחלונה

New member
התפקדות...

שם: רחל אושקי שכבה:שישיסטית סניף: עמידר :] תפקיד בסניף: מדריכת ו' לקראת שנת הפעילות החדשה: שיהיה מלא חניכים א-מ-ן לקראת השנה החדשה בבית ספר: בהצלחה בבגריות... סתם משהו שבא לי להוסיף: הייתי אתמול במקס ברנר :p

noa08128

New member
mine

שם:נועה מיז שכבה: שמיניות! (ואוו) סניף:ראשון לציון תפקיד בסניף: מזכירה (מי היה מאמין) לקראת שנת הפעילות החדשה אני...: מקווה לטובות לקראת השנה החדשה בבית הספר אני...: קונה יומן חדש! סתם משו שבאלי להוסיף: ומה שמכם? שמי-ניסט רק אהבה
ליל קסום
נועה

SoulDancer

New member
3 פעמים כבר ניסיתי לשלוח ת'הודעה..

תפוז האלה..חח שם: יסמין שכבה:שביעיסטית!!! סניף:נס ציונה! תפקיד בסניף: ממ.. כשנעשה סמינר פתיחת שנה אני אעדכן אתכם..מבטיחה!
לקראת שנת הפעילות החדשה אני...:מקווה שבכלל תיהיה אחת, אסור לנו לפתוח שנה...=/ לקראת השנה החדשה בבית הספר אני...: מתעודדת בעובדה שאני יותר לא אלמד ב1 בספטמבר!=) סתם משו שבאלי להוסיף: ממ.. הלוואי שההודעה תשלח הלוואי הלוואי הלוואייי

5may5

New member
מתפקדתתתת =]]

שם:מאי חנינא שכבה:שביעיסטיתת!!! סניף:רמת עמידר תפקיד בסניף:מדריכת ח' לקראת שנת הפעילות החדשה אני...:אופטימיתת+ לקראת השנה החדשה בבית הספר אני...:מאחלת לכווולם בהצלחה !!! סתם משו שבאלי להוסיף: אחרי הרבה זמן שלא הייתי כאןןן חזרתי :)) ובגדול....חחח סתאאם

מאיייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חחחח שתינו היינו אמורות להיות רכזות צעיר
אבל בגלל שאמור זה שם של דג [חחחחח], שתינו מדריכות ח'

5may5

New member
חחחחחחחחחחחחח

כן אהה...!!! הכיי שווולטט!! בואי נפתח צוות ארצי משלנו למדריכי ח' חחחחחח שיהיה לך המון בהצלחה! =]] המשך שבוע נפלאאא

ממתתתפפפפקקקקקדדדדדתתתת ! :)

שם: חן שרון :)) שכבה: חמשושששששששהה סניף: אור יהודהה :] הסניף והאגדה חחח ! :] תפקיד בסניף: מדירכה !! לקראת שנת הפעילות החדשה אני...: מדריכת ה' עם שישיסטית :)) לקראת השנה החדשה בבית הספר אני...: אלמדדדדד ! מה שלא עשיתי בזמן האחרון ! :p אממממממ :)))) '' כי מי שלא מדריך לא חתיך :p '' צוות הדרכה 2006-2007 שליטהה
)

idanshaf2

New member
עדיין כאן ../images/Emo13.gif

שם:עידן שפריר שכבה:מבוגר סניף:כפר שמואל איפמריה תפקיד בסניף:רכז (במיל') לקראת שנת הפעילות החדשה אני...:עצוב כי אני עוזב לקראת השנה החדשה בבית הספר אני...:שמח שסיימתי ביה"ס סתם משו שבאלי להוסיף:כשאין ציפור שיר גם תחת יהיה זמיר

ו...אני

שם: נועה ויס! שכבה: שביעיסטית סניף: כפר שמואל א-י-מ-פ-ר-י-ה-!-!-! תפקיד בסניף:עדיין בגדר סוד...עוד אסור לגלות... לקראת שנת הפעילות החדשה אני...:מקווה לטוב... ולמלאן חניכים! לקראת השנה החדשה בבית הספר אני...: מקווה למורים שפויים ולציונים טובים... סתם משו שבאלי להוסיף: עידן{ג'ינג'י} אנחנו נתגעגע אליך ונבוא להתנחל הרבה...! בהצלחה בהמשך!

hadita22

New member
גמאני=]]

שם: רביד שכבה: חמישיות [יייאי
] סניף: גדרהה כמובן
תפקיד בסניף: מדריכת ד' לקראת שנת הפעילות החדשה אני: מתרגשת.. מקווה שיבואו חניכים ושיאהבו אותי..=]] לקראת השנה החדשה בבית הספר אני: כבר התחילה... :| מקווה שתהיה שביתה פתאום... ל-נ-צ-חח סתם משו שבא לי להוסיף...: ילד כותב בתוך דלי.. [עכשיו תקראו את זה הפוך..]

cenas girl

New member
קצת באיחור..../images/Emo9.gif

שם:חני :) שכבה: 1/6 לפאאנים:) סניף:ראשוןןןן:)) תפקיד בסניף:מדריכת ז' לקראת שנת הפעילות החדשה אני...:מקווה להוכיח את עצמי מחדש ולהביא מיליוני חניכים
לקראת השנה החדשה בבית הספר אני...:אנסה להשקיע קצת...=\ סתם משו שבאלי להוסיף: סניף ראשון מגניב :)

למעלה