והשבוע... האוסף שלי

../images/Emo20.gifוהשבוע... האוסף שלי../images/Emo20.gif

לפני שנתחיל אני רק רוצה לומר שאני מכורה די טריה, כך שהאוסף לא גדול מספיק כדי לעמוד בסטנדרטים של הפינות הקודמות... (מי אמר רגשי נחיתות ולא קיבל?
) רוב הלקים נקנו כאן בארץ, למעט הזמנה אחת שהספקתי לעשות מטראנסדיזיין לפני שהם נהיו סנובים והפסיקו לשלוח לארץ... יאללה, לתמונות...

אפורים ושחורים

מימין לשמאל: לייף 268 orly - iron butterfly (באופן די מפתיע, שני אלה די דומים אחד לשני, רק שהלייף מבריק ואורלי מאט) שיק 32 לוראל שחור-טורקיז

כחולים

מימין לשמאל: וואו 51 - למרות המפלס הנמוך הוא לא כזה חרוש... אני כל פעם מורחת אותו ואז מחליטה שאין לי אומץ לצאת איתו החוצה... orly - calypso breeze orly - blue suede שיק 290

Come Alive

New member
חחחח גם לי יש את הוואו הזה, וגם אני ככה!!!

אני מורחת אותו, מתלהבת לכמה דקות, ואז אני כזה- לא לא, זה לא מתאים, ומורידה
הפעם היחידה שיצאתי איתו החוצה הייתה כשהלכתי לראות את הסרט אווטאר אז מרחתי אותו במיוחד

dhara

New member
אוי אני אכולת קנאה

אני כל כך רוצה את הblue suede הזה!!! יש אותו בארץ?

בטח!!

הוא נקנה בסופר פארם לפני חודשיים-שלושה, אני רואה אותו כל הזמן גם בס"פ וגם באפריל...

Forest Girl

New member
אם זה עוזר, ראיתי היום מלא כאלה בסופר פארם ב-

קניון איילון

dhara

New member
קניתי היום!!

אותו ועוד שני לקים יפהפיים של אורלי, וכולם ב-20 ש"ח לאחד במקום 40!! רק בפורום הזה יבינו אותי כשאני אגיד שזה עשה לי את היום :)

Witchcrafts

New member
יה, אני חייבת את הכחול הזה של וואו.

מחר (אם התכנון יצא לפועל) אחסל להם את המלאי של הלקים ההזויים.

Witchcrafts

New member
אוי, חשבתי שהוא בוהק יותר.

יש בו משהו קצת סגול, לא? נו, אבצע מחר פשיטה על הסטנד שלהם ונראה מה יהיה. תודה!

ירוקים

יקיריי האהובים... אני פשוט חולת ירוקים שזה לא להאמין... מימין לשמאל: orly - gumdrop orly - mint mojito וואו 29 (אותו סיפור כמו עם הוואו הכחול, אין לי באמת אומץ לצאת איתו החוצה, כך שהוא בעיקר משמש אותי לקישוטים לפרנץ') opi - jade is the new black orly - enchanted forest - הבקבוק שלא נגמר... לא משנה כמה אני מורחת אותו המפלס לא יורד... כן יירבו לקים כאלה!

Forest Girl

New member
שני הימניים... וואו!

מה זה הדבר המהמם הזה? הם גם יפים כ"כ במציאות? :)

אכן...

gumdrop הוא ירוק-תכלכל פסטלי, ועל פי הפוסט הזה של Harlot גם מאוד מזכיר את for audrey המפורסם... והשני כשמו כן הוא, פשוט ירוק מנטה מהמם...

כתום וצהוב

יש לי בדיוק אחד מכל צבע... בצהוב אני מאוהבת קשות, הכתום, כמו הלקים של וואו, משמש בעיקר לקישוטים... כתומים פשוט לא מתאימים לי וזה כל כך מבאס...
הצהוב - orly - lemonade הכתום - orly - sol cabana

ורודים ואדומים

האמת שדי הופתעתי מכמות האדומים והוורודים שיש לי, כי אני כמעט לא שמה אותם... הם משמשים נאמנה את חברותיי היקרות שבאות לפדיקור/מניקור מדי פעם... אולי גם אני צריכה להתחיל לשים אותם על בסיס יומיומי ולא רק לאירועים (וגם זה רק כי לא נעים לי להגיע לחתונה עם לק כחול רויאל...) מימין לשמאל: orly - happily ever after jade 329 קרליין 344 (שמחזיק מעמד מצויין.. הוא כבר בן שנתיים ועדיין לא צריך מדלל!) orly - teeny bikini וואו 305 orly - cotton candy

lilo4

New member
יש לי את ה329 של ג'ייד

הוא ה-לק האדום מבחינתי
אני ממש אוהבת אותו. יש לך אחלה אוסף, למרות שהוא לא מאוד גדול יש לך ממש מגוון רחב של צבעים. כיף לך
אגב, את קונה לקים של אורלי בארץ? איפה ובכמה?

תודה!

חלק מהלקים של אורלי אכן נקנו בארץ... שניים מהסופר פארם, אחד מאפריל... אני קונה אותם במבצעים, כך שלא יוצא לי לשלם יותר מ-20 ש"ח ללק... הלקים הקטנים וה-cotton candy הוזמנו מטראנסדיזיין ממש לא מזמן...

למעלה