והשבוע... האוסף שלי

סגולים

גם כאן יש כמה פייבוריטים... אני אוהבת סגולים כמעט כמו שאני אוהבת ירוקים.... הבקבוק היחיד של לק שאי פעם סיימתי (עם קצת עזרה מאחיותיי) היה סגול קרמי של וואו, מהבקבוקים הישנים. לצערי אני לא זוכרת את המספר שלו, אבל אין להם יותר מדי צבעים שמתאימים להגדרה הזו... מימין לשמאל: שיק 315 שיק 54 orly - lollipop וואו 411 china glaze - c-c-courage

עדינים

בלקים האלה אני משתמשת לפרנץ'. אני די עקומה ולכן לא מציירת את הפס הלבן לבד, אלא בעזרת מדבקות של ביוטי-קר. מימין לשמאל: לק שקוף, לק ורדרד - שניהם מתוך ערכת הפרנץ' של ביוטי-קר לק שקוף-ורוד של אנדראה - המדבקה עם המספר נעלמה מזמן... יש לי אותו מעל לשנתיים... וואו 338 וואו לבן לפרנץ'

ronali3

New member
האם המדבקות עוזרות לך ../images/Emo13.gif ?

האם הן עוזרות לך בפרנץ ' ? אני מנסה כבר הרבה זמן לעשות פרנץ יפה אבל לא הולך לי
ניסיתי גם עם המדבקות וזה לא היה מוצלח במיוחד,בכל אופן כמה עולות המדבקות ? ראיתי בebay ב6 שקלים,שקלתי לקנות כי בכל אופן כמעט ולא יוצא לי להגיע לחנויות כמו ביוטי קיר... תודה

עוזרות מאוד...

אני לא מסתדרת בלעדיהן... גם לי היו כמה נסיונות לא מוצלחים איתן בהתחלה, עד שפיתחתי שיטה: אני קודם כל מחלישה את המדבקות - מדביקה אותן על בד כלשהו (שמיכה/פיז'מה בדרך כלל...) ורק אז שמה על הציפורן. השלב הזה חיוני למניעה של סימני דבק על הציפורן, שיישארו בולטים גם אחרי שתי שכבות של לק וסתם יהרסו את המראה הכללי של המניקור. רק אחרי זה אני מורחת את הפס הלבן ומחכה לייבוש מוחלט, לפחות עשר דקות, כדי שההרמה של המדבקה לא תהרוס אותו. ובסוף, כמובן מורחת את הלק השקוף/ורוד. בכל מקרה אל תקני באיביי, הן עולות שקל אחד בביוטי-קר/WOW... בטוח יש חנות של אחת משתי הרשתות האלה קרוב אלייך...

ronali3

New member
וואלה?שקל? חח

האמת שחשבתי וואי זה זול 5 שקל, בטח בארץ זה 10
בכל אופן אין לי קרוב לבית ובזמן האחרון אני עמוסה במבחנים מפה ועד להודעה חדשה
אז יצא לי להגיע לאזור דיזינגוף סנטר רק בסוף יוני..וזה רחוק!
(שתביני שאני כל היום בבית לומדת
) בכל אופן לכמה זמן הן מחזיקות לך ?(זאת אומרת ברור שהן חד פעמיות,אבל כמה דבקות יש בחבילה ולכמה פעמים של פרנץ' זה מספיק) ואית את שמה ? את שמה מדבקה על כל ציפורן ואז מורחת בכל הציפורניים לק לבן ואז מורידה אחרי 10 דקות ואז שמה שכבה של צבע בהיר? וואי זה נשמע ארוך..אבל התוצאה שווה!
בכל אופן תודה!!

יש 30 מדבקות בחבילה

שזה מספיק ל-3 פעמים... אצלי זה סוחב לפחות חודש וחצי, כי אין לי כוח להשקיע בפרנץ' יותר מפעם בשבועיים... לגבי תהליך העבודה הבנת נכון, אני מחלישה את כל המדבקות, מסדרת אותן אחת אחת על כל הציפורניים, מורחת לק לבן, מחכה לייבוש, מסירה את כל המדבקות, מורחת לק ורוד ואם יש לי כוח אז גם עושה קישוט. זה אכן ארוך ולכן אני לא הולכת עם פרנץ' באופן קבוע, רק כשבא לי ממש... :)

שחקני החיזוק

הנבחרת שבלעדיה מריחת לק לא תהיה שלמה... טופ של אורלי orly - top 2 bottom sally hansen - diamond strength - לא באמת חיזק לי את הציפורניים... הוא משמש כשכבת בסיס, בד"כ ברגליים (אני מתקמצנת על האחרים...). מחזק של ג'ייד- היה במבצע בניו פארם לפני שבועיים... אנחנו עדיין בשלבי היכרות ונסיון, נראה מה ייצא מזה עוד חודש... המחזק האגדי של תפוח - שהגיע לחצי בקבוק וכבר אי אפשר לעבוד איתו, אבל זה המחזק היחידי שעוזר לי!

וזהו...

ככה האוסף נראה בדרך כלל... דחוס בתוך קופסת נעליים, יחד עם צמר גפן, מסיר לק, מנקד, פצירה, באפר ועוד כמה חברים. מקווה שנהניתן!

dhara

New member
אוסף מקסים ../images/Emo140.gif

אני איתך באותה סירה אגב - הזמנה אחת ואז טראנס נעלו את שעריהם.. מרגיזים
אהבתי ממש ממש את כל הירוקים שלך! תודה ששיתפת :)

sHiR TaDmOr

New member
איזה אוסף חמוד ../images/Emo99.gif

התאהבתי בכמה מהלקים שלך, שנוספו לרשימה השחורה...
יש לך צבעים מקסימים. והאורלי(ם) הקטנים ממש מתוקים, אחד אחד
ממש נהניתי

Ultra marine

New member
אוסף מקסים :)

אני מבינה אותך לגבי טרנס אני מתבאסת עכשיו לעשות הזמנות בעלות גבוהה יותר..
הזמנתי לאחרונה עוד 4 לקים (+ עוד 2 בקבוקים לחברה) ויש לי עוד הזמנה שהייתי שמחה להוציא אבל מבאס אותי להוציא 30 ש"ח ללק כששילמתי הרבה פחות לפני זה...

סקרמנטה

New member
אוסף מגוון בהחלט!

טוב שאת מתנסה עם מותגים שונים. ההתנסות היא חצי מהכיף :) אצלי האוסף קצת יותר קטן, ורוב הלקים הם של שיק... אבל אני בתהליך של עבודה עצמית לשינוי המצב חחח. תודה על השיתוף

צונית

New member
אחלה אוסף!

מכסה את כל מה שאת אוהבת ועוד עם אקסטרות!
אהבתי מאוד, הצבעים מהממים! תודה על השיתוף

Witchcrafts

New member
הסירי (עם אצטון!) דאגה מלבך,

יש לך אוסף מרשים, מגוון ומעניין. תודה על השיתוף~

Marble Arch

New member
איזה כייף לראות!

תודה רבה על המאמץ!!
אני תמיד נהנית לראות אוספים של אחרים

תולי01

New member
אוסף מקסים ביותר ../images/Emo99.gif

את יכולה להסיר כל רגשי נחיתות, האוסף שלך ממש מהמם ! אהבתי מאוד את בחירת הצבעים והכל נראה ממש טוב

למעלה