זה יום רביעי בשבוע

בר2י

New member
חח לא חושבת...נו מישהו חייב לדעת זה

היה סיפור כזה על כל הימים..זה היה ככה "אני יודע שזה יום רביעי בשבוע בגלל שאמא מכינה עוגה (סתם דוגמא חח) אני יודע שזה יום שני.." וכו' וכו'.. ובסוף הוא אומר על יום שישי שהוא לא יודע איזה יום זה כי ביום שישי אמא מכינה עוגה..סבתא מביאה ממתקים (חח כל מה שהוא אמר על הימים האחרים בשבוע) חח אני מזבלת לכם במוח אה? ..עכשיו זה לא יעזוב אותי עד שאני אדע איזה ספר זה..

עונהה!

איזו כתה סיימת
ח'! סוף כל סוףף!
איך היית מגדיר את השנה שעברה מבחינת לימודים (מצוינת/טובה/גרועה)
טובה..!
מקצוע אהוב: ספרות! הכי קל!
מקצוע שנוא: מדעים!בעע..
מורה אהוב/ה (לאיזה מקצוע): סימונה! לספרות! עושה לי פרוטקציות
מורה שנוא/ה (לאיזה מקצוע): רוזי! איזה מורה מתלהבת יוו!! לערבית!
כמה תלמידים אתם בכיתה
35 בלי עין הרע! חוץ מעין הרע ל2 ילדים! חח...
וכמה כיתות בשכבה
7! אנחנו מספר 7
יש תכנונים לחופש
לא.. אבל בטוח שיהיו הרבה דברים שאני יעשה!
מחכה לשנה הבאה
לאא! האם אתה אוהב את...
הכיתה שלך
ברור!
השכבה שלך
ברור!
המורים שלך (בכלליות)
כן..
הבי"ס שלך מבחינת מבנה
ווו! הבצפר שלנו כל כך אבל כל כך ענקי! זה מגן חובה עד כיתות יב' וגם יש מכללה לסטודנטים! וכל שכבה איזה 8 כיתות..!!
הבי"ס שלך מבחינת אווירה
כן אחלה! זהו

עונה ../images/Emo88.gif

איזו כתה סיימת: י'ב
איך היית מגדיר את השנה שעברה מבחינת לימודים (מצוינת/טובה/גרועה): מעולההה מקצוע אהוב: אמממ אמממ אממ כלכלה :) מקצוע שנוא: מתמטיקה
מורה אהוב/ה (לאיזה מקצוע): מורה למתמטיקה, נשמה!!!! מורה שנוא/ה (לאיזה מקצוע): מורה לחיבור, בוז. כמה תלמידים אתם בכיתה: 40 וכמה כיתות בשכבה: 18 יש תכנונים לחופש: עבודה, בעזרת השם מחכה לשנה הבאה: לראות ולהבין שב1 בספטמבר לא הולכים לבית הספר יותר האם אתה אוהב את... הכיתה שלך: איכס, הילדים סנובים. השכבה שלך: לא. המורים שלך (בכלליות): כן. הבי"ס שלך מבחינת מבנה: נחמד עד שהשנה הופיע מנהל חדש. הבי"ס שלך מבחינת אווירה: נחמדה. לתיכוניסטים שמבינינו: מה מיקצועות ההרחבה שלך: פסיכולוגיה וכלכלה כמה יח"ל מתמטיקה: 4 כמה יח"ל אנגלית: 4 עשית בגרויות השנה במה:בעעע, כלכלה, חיבור, אנגלית, מתמטיקה, ספרות, פסיכולוגיה בע"פ, אזרחות(מחר) והיסטוריה (שלישי) בהצלחה לאלו שממשיכים ללמוד, תאזרו כוח לשנה הבאה!!

purple rain2

New member
18 כיתות?!?!?!?!!?../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

עדידי15

New member
../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif

איזו כתה סיימת
ח' איך היית מגדיר את השנה שעברה מבחינת לימודים (מצוינת/טובה/גרועה)
גרועה מקצוע אהוב:יש כזה דבר? מקצוע שנוא:הכל חח מורה אהוב/ה (לאיזה מקצוע):ללשון מורה שנוא/ה (לאיזה מקצוע):ספורט וערבית כמה תלמידים אתם בכיתה
35-37 נראה לי וכמה כיתות בשכבה
7 יש תכנונים לחופש
עדיין לא מחכה לשנה הבאה
לא האם אתה אוהב את... הכיתה שלך
לא כל כך השכבה שלך
ממש לא המורים שלך (בכלליות)
הם בסדר הבי"ס שלך מבחינת מבנה
כן הבי"ס שלך מבחינת אווירה
לא

purple rain2

New member
עדי לאן נעלמת לנו?!../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

בדיוק באתי לשלוח לך מסר...

purple rain2

New member
קבלי את הזדהותי הכנה

גם המחשב שלי התחרפן השבוע ועבר פירמוט
העיקר שחזרת אלינו

PadfootGirl

New member
עונה..../images/Emo115.gif

איזו כתה סיימת?- ז' איך היית מגדיר את השנה שעברה מבחינת לימודים (מצוינת/טובה/גרועה)- מצוינת, אני מניחה מקצוע אהוב:- אממ... לא היה דבר כזה. מקצוע שנוא:- לשון וערבית מורה אהוב/ה (לאיזה מקצוע):- המורה לספורט. המורה נחמדה וטובה, אבל זה המקצוע שאני לא אוהבת. מורה שנוא/ה (לאיזה מקצוע):- ערבית. מטומטמת. כמה תלמידים אתם בכיתה- 33. היינו. שמנה הבאה מעיפים תלמידים, אבל עוד יצטרפו. וכמה כיתות בשכבה- 8. יש תכנונים לחופש- לישון!! מחכה לשנה הבאה- אממ.. לאדעת.. האם אתה אוהב את... הכיתה שלך- יחסית לשאר הכיתות בשכה, זאת כיתה ממש טובה. השכבה שלך- לא המורים שלך (בכלליות)- מבחינת הלימוד, כן. מכל הבחינות האחרות, לא. הבי"ס שלך מבחינת מבנה- אממ.. נחמד. הבי"ס שלך מבחינת אווירה- אממ... לא נחמד לתיכוניסטים שמבינינו:- אני לא תיכוניסטית, אז אני רואה את עצמי פטורה מהשאלות הבאות. מה מיקצועות ההרחבה שלך כמה יח"ל מתמטיקה כמה יח"ל אנגלית עשית בגרויות השנה במה

PadfootGirl

New member
והשאלות השכוחות->../images/Emo115.gif

תן ציון לתעודה שלך, מ-1 עד 10- 10. אני מניחה. מה הציון הכי גבוה בתעודה שלך- 100. מה הציון הכי נמוך בתעודה שלך- 90 *מתגונת מפני סקילה*

tOmMy GiRl 1

New member
../images/Emo13.gif אני ../images/Emo13.gif

איזו כתה סיימת? י"ב... א-ו-ש-ר איך היית מגדיר את השנה שעברה מבחינת לימודים (מצוינת/טובה/גרועה) טובה. מקצוע אהוב: שמגיעים לכיתה י"ב שום מקצוע הוא לא אהוב... מקצוע שנוא: תנ"ך מורה אהוב/ה (לאיזה מקצוע): המורות שלי כולם נחמדות.... מורה שנוא/ה (לאיזה מקצוע): המורה שלי לתנ"ך... כמה תלמידים אתם בכיתה? נראה לי ש 30 וכמה כיתות בשכבה? 8 יש תכנונים לחופש? כן, בערך... מחכה לשנה הבאה? השאלה לא רלוונטית אליי... :) האם אתה אוהב את... הכיתה שלך? כן, כיתה כייפית! השכבה שלך? בערך... יש ויש... המורים שלך (בכלליות)? כן, הם סבבה... הבי"ס שלך מבחינת מבנה? מבנה מדהים. הבי"ס שלך מבחינת אווירה? חרא בצפר, באמת! לתיכוניסטים שמבינינו: מה מיקצועות ההרחבה שלך? כלכלה ומנהל עסקים, עבודת גמר. כמה יח"ל מתמטיקה? 3, המספרים לא אוהבים אותי... כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה במה? סיימתי עם כל הבגרויות לכל החיים!!!!

victoria777

New member
טופ..

איזו כתה סיימת:י"א איך היית מגדיר את השנה שעברה מבחינת לימודים (מצוינת/טובה/גרועה):סבירה מקצוע אהוב:פסיכולוגיה מקצוע שנוא:אנגלית מורה אהוב/ה (לאיזה מקצוע):למתמטיקה מורה שנוא/ה (לאיזה מקצוע):להיסטוריה(החומר מעניין אבל היא מעבירה אותו בצורה משעממת) כמה תלמידים אתם בכיתה:40 פלוס-מינוס וכמה כיתות בשכבה:8 יש תכנונים לחופש:לא מחכה לשנה הבאה:לאאאאאאאאאאאאאא האם אתה אוהב את... הכיתה שלך:הם בסדר השכבה שלך:לא מכירה חצי מהם לפחות המורים שלך (בכלליות):סבירים הבי"ס שלך מבחינת מבנה:איכס הבי"ס שלך מבחינת אווירה:סביר לתיכוניסטים שמבינינו: מה מיקצועות ההרחבה שלך:כימיה ופסיכולוגיה כמה יח"ל מתמטיקה:4 כמה יח"ל אנגלית:5 עשית בגרויות השנה במה:אנגלית,מתמטיקה,פסיכולוגיה,כימיה,עיונית בספורט,ספרות

JULI4561

New member
עעעעעוווננננהההה ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

איזו כתה סיימת
ז' איך היית מגדיר את השנה שעברה מבחינת לימודים (מצוינת/טובה/גרועה)
טובה מאוד חח מקצוע אהוב:מורשת הכי קללל מקצוע שנוא: מתמטיקהה שונאתתתת בטירוףף מורה אהוב/ה (לאיזה מקצוע): המורה שלי להיסטוריה דנה אין עליה מורה שנוא/ה (לאיזה מקצוע): המורה שלי לספורט רחל מעצבנת כמה תלמידים אתם בכיתה
34 וכמה כיתות בשכבה
4 יש תכנונים לחופש
בינתיים לא אני ספונטנית מחכה לשנה הבאה
חיכיתי לחופש
שנה הבאה בינתיים לא
האם אתה אוהב את... הכיתה שלך
לא את כולם השכבה שלך
כן בכלליות כן המורים שלך (בכלליות)
לא משהו .. הבי"ס שלך מבחינת מבנה
בערך הבי"ס שלך מבחינת אווירה
יאפ..

למעלה