חג שמח לכווווווולם!!

בהצלחה!!!../images/Emo48.gif../images/Emo42.gif../images/Emo48.gif

מבינה אותך בהחלט...
זה קצת מייגע לארח אבל גם כייף, לא?

python 4

New member
גם אצלי זה היה בבית

ואני מכריז בזאת כי ביומיים הקרובים לא יבוא דבר לפי (כלומר, שום דבר עם ערך קלורי כלשהו). אחרי כל הגפילטע, המצות, הקניידלך, המרק, וכל זה לפני שדיברנו בכלל על האוכל (אגב גם אתם חושבים כמוני שכל העסק הזה של יציאת מצריים היה קנוניה של מוכרי דגים?) שלא נדבר על שתי עוגות מוס מ-ד-ה-י-מ-ו-ת של דודה שלי האחת ועוד עוגת מצות (לא כשרה לפסח..) של דודה שלי השנייה. בקיצור, אני מקדים את יום כיפור למחר. גם ככה צברתי מספיק חטאים בחצי שנה האחרונה שלא יחכו ליום כיפור הבא... (כמו למשל שאכלתי היום עוגת מצות שלא כשרה לפסח).

דווקא אצלנו

האוכל היה די מגעיל, לפחות לטעמי. (מה לעשות שאמא שלי לא בישלה בסדר הזה
) "השיא" היה פשטידת בשר-תפו"א, טעימה קטנה הספיקה בשביל ש"הוריק" את זה. טעם כזה זוועתי כבר הרבה זמן לא היה בפה שלי
ומשם עוברים לביצים מן הסתם
(סלט, סלט ביצים) זה היה הדבר הכי סביר הערב המרק עצמו היה טעים, הקניידלך ממש לא (אכלתי חצי כדור והתייאשתי. טוב גם ככה יש באחד בסביבות המאה קלוריות לא
לא שאני צריך דיאטה, חלילה וחס
) דגים אני לא אוכל, תודה רבה (לא סובל גם את הריח) מבחינתי זו סתם היתה ארוחה שיגרתית כזאת של תפו"א... OH WELL להתראות בסדר הבא

python 4

New member
מממ..ממממ... אין כמו סבתא.../images/Emo21.gif

גפילטע פיש כהילכתו, עם גזר מלמעלה. מרק עם מצה מפוררת. ביצים במלח. עוגת מצות לא כשרה. אין, אין על ארוחת ליל הסדר. בכלל זה החג שאני הכי אוהב בשנה. בערב הזה אני מרשה לעצמי להתפרע בלי חשבון - גם ככה מחר אני יבלה איזה שעתיים בחדר כושר, ואני גם אצום (מן הסתם עד לארוחת הצהריים).

אור2221

New member
בואו נראה

מרק עם קניידלך, דגים וגפילטע, חזרת נהדרת של סבתא, ו...תקשיבו היטב - חרוסת מצופה בשוקולד לבן! המצאה חדשה של הדודה. בשר, עוף בקפה (מתוק, ואחד הדברים היותר טעימים), תפוחי אדמה שבושלו כל הלילה, שזיפים ממולאים בבשר, קציצות, גזר מתוק, וולדורף וכהנה וכהנה. ולקינוח, סלט פירות, עוגת שוקולד, עוגת שקדים ואגוזים + קצפת ועוגת גזר.

junny

New member
בלי תלונות

היה לנו אוכל מעולה- כמו תמיד הפסח היה אצל ההורים שלי. כמו תמיד דוד שלי בישל כי הוא השף במשפחה וכמו תמיד היה אוכל מעולה והיתה סעודה גדולה שהמשיכה גם אתמול בצהרים ומאתמול אני בדיאטת ירקות ופירות. צריך להוריד את האוכל לפני הטיסה לא??

junny

New member
חול המועד

ואני בעבודה- חרא... היה סדר מקסים- אני אוהבת את המשפחתיות של הפסח. אל תשכחו לבלות!!! ג'ני

miss chief

New member
חג שמח לכולם גם ממני ../images/Emo24.gif

אולי אני צריכה לשנות את הניק חזרה לשמיצית
למי שלא הבין - מיסטצ'יף=מעשה קונדס באנגלית... ולענייננו - מקווה שכולם אכלו טוב וישנים מצויין עכשיו
אצלנו עבר בשלום - דוד שלי ואבא שלי החליפו ביניהם משפט שלם
לכל אלו שעושים בחול המועד (כולל שפחתכם הנאמנה) - תנחומיי והזדהותי הכנה
ים ו
ות

dviridit

New member
אני לא אכלתי הרבה

בטח תצחקו כשתשמעו מה אכלתי אבל תאמינו לי שזה הכי טוב למי שלא רוצה לקבל כאב בטן ולהקיא כמה פעמים כמו שקרה לי בראש השנה. כמה שאכלתי אז! אז הפעם כדי שלא יהיה שידור חוזר של אותו ערב. החלטתי לאכול את העיקר בצהרים כרגיל (גם לא הרבה. אני לא חסידה של אוכל). בערב אכלתי מצה עם תחינה ומלפפפפפון חמוץ ושר ירקות הסלט.

למעלה