חדשה כאן, ברוכות הנמצאות

אמיתמי

New member
אכן יש לנועה ריפלוקס

לשמחתי היא ישנה לילה שלם
במשך היום היא משלימה את האוכל של כל היום אבל אוכלת נורא לאט, כל ארוחה שעה ואחר כך צריך להחזיק אותה כדי שלא תקיא. היא אוכלת אוכל מיוחד אינפמיל אר. זה מעייף אבל יש בזה גם את ההנאה של להיות איתה. אני לא מאמינה עד כמה אני אוהבת אותה.אבל המחשבה על יציאה לעבודה ולמסור אותה למישהו פחות סובלני ממני מחרידה. אגב להשאר בבית זה לאו דווקא חסכון כי יש יותר צורך בלצאת לקניונים וכו. אני זקוקה לעצות פרקטיות למי שיש: א. מי מכירה מצב כזה ויודעת איך ליעל האכלות, לזרז גרפסים וכו' או סתם מכירה מצב כזה ויכולה להזדהות ב. אפשרויות בילוי זמן זולות יחסית. שוב תודה על ההתייחסויות המעמיקות כל כך.
 

daldan

New member
ממליצה לך לפנות לPOOH

היה לה נסיון ארוך עם רפלוקס ויתכן והיא תוכל לייעץ לך ולתת לך טיפים
 

מיריVA

New member
ברוכה הבאה - לפעמים

באמת התקופה הראשונה נורא קשה. החזיקי מעמד זה עובר... אני גם עם תינוק בן חודשיים (10 ליוני) והוא גם פולט (אולי מקיא ) המון. עד היום חשבתי שאין מה לעשות - אשמח אם תשתפי אותי אם יהיה לך איזה פיתרון. בקשר לעבודה - תחשבי שאם היה לך מקום עבודה לוחץ לחזור כמה היה כואב לך לחזור ולהשאיר אותה עם אנשים אחרים - את בטוח תמצאי הרי עבודה כשתחליטי לחזור... אני לא חושבת שההקאות קשורות להתעסקות עם ההאכלה - זה פיזי. מצד שני אני (בתור מניקה מלא) חושבת שאם ההנקה גורמת להרבה מידי לחץ לא חייבים להתעקש. המון בהצלחה
 

אמיתמי

New member
ממה שאני יודעת על הקאות/ פליטות

קודם כל, ברוכה הנמצאת ותודה על התגובה. ממה שאני יודעת על פליטות / הקאות, צריך להעריך קודם כל את החומרה. האם התינוק עולה במשקל? האם זה גורם לו לסבל? בוכה או ממשיך כרגיל? האם מה שיוצא נוזלי או מעט גבינתי? אם זה גבינתי זו הקאה, כיון שהאוכל עבר כבר תהליך בבטן. במקרים מסוימים כמו אצל נועה מדובר בחולשה של שריר הושט, משהו שעובר עם הגיל, תוך חודשים, אבל זה גם יכול להגרם מגזים. בועות של אויר שלכודות בבטן וכשהן עולות, הן לוקחות איתן נוזל. לכן הדבר שהכי חשוב לעשות זו הקפדה על גרפסים, במיוחד לפני שמשכיבים לישון. דבר שני שכדאי הוא להחזיק את התינוק במאונך או על הידיים או בסלקל או טרמפולינה, כחצי שעה אחרי האוכל. מתחת למזרון שמנו שמיכה, כך שהמזרון מעט משופע במקרה של פליטות בלילה. נועה אוכלת אינפמיל אר, שזה תמ"ל עם עמילן אורז שמתגבש יותר בבטן ומקבלת תרופה שמנטרלת חומציות. זנטק. זו כל התורה שאני מכירה. שוב חשוב להעריך את מידת ההפרעה לתינוק ולגדילה שלו, ואם יש צורך ללכת לרופא. בהצלחה.
 

אמיתמי

New member
חוץ מזה, דיברנו אתמול

אני ובעלי. התגובות שלכן עזרו לי מאוד להבהיר את העמדה שלי והיתה שיחה מאוד טובה. אלף תודות
 
ברוכה הבאה!../images/Emo39.gif

נשמע מצויין ששוחחת עם בעלך. לגבי התלות הכלכלית בבעלך - אני לא רואה זאת כך. זה לא שאתם שתי ישויות כלכליות עצמאיות שצריכות להתקיים במקביל בלי תלות זו בזו. אתם תא משפחתי וכלכלי אחד. כל אחד תורם את חלקו לתא. את מגדלת את בתכם והוא מפרנס כדי לאפשר לך לגדל. הוא תלוי בך לגידול בתו לא פחות ממה שאת תלויה בו לפרנסה. ככה זה במשפחה. ואם מאוד מפריע לך שאת לא עובדת - את יכולה להתחיל לחפש עכשיו עבודה. יש סיכוי שזה יקח זמן רב בהתחשב במגבלות הזמן שלך כרגע. אבל מי יודע, אולי תגלי שאת נהנית מאוד להיות עם הקטנה בבית?
 

0382

New member
אני יודעת מה עובר עליך...

קודם כל מזל טוב! גם לי נולדה תינוקת מקסימה לפני 3 חוד' וגם אני תלויה בבן זוגי כלכלית וזה מאוד מאוד לא נוח לי ומאוד מוזר לי כי מגיל צעיר מאוד היתחלתי להיות עצמאית ואף פעם לא היו לי בעיות אם כסף,הייתה אפילו תקופה שבן זוגי לא עבד ואני הייתי המפרנסת היחידה ועכשיו אני בבית מגדלת את הילדה שלנו ותלויה בו?! כן אני יודעת מה זה...לפחות בעלך "איתך" בכל הקשור בגידול הילדה את שלי אני בכלל לא רואה כי הוא כל הזמן עובד ואז חוזר ונשפך כי בסלון. אל תתרגשי ממה שהגבר שלך אומר על אופן הטיפול בילדה כי הם סתם לא מבינים שום דבר וכמה כיף להאשים ולרדת על מישהי שהיא גם ככה אם טריה וזה חדש לה והוא סתם משחק אותה חכמולוג יענו הספיק לגדל 20 ילדים.... בהצלחה
 

אמיתמי

New member
מזדהה עם הכעס

אבל אני מנסה לחשוב עליו, אולי כל זהנובע מן הלחץ של להיות אבא ומפרנס יחיד. פתאום אין על מי לסמוך.
 
למעלה