טו בשבט בפתח - שרשור רעיונות

ShirShir

New member
עציצים בתוך גביעים של מעדני חלב../images/Emo20.gif

אפשר לשתול עציצים ואפשר ליצור צמחים מניירות צבעוניים וכו'..

ShirShir

New member
ואפשר גם להכין עציצים/זרים מתוקים

משוקולדים, סוכריות וממתקים...

כמה רעיונות שלי,סליחה עם כבר הציעו:

-כמובן,בובות מפירות יבשים... -הכנת תכשיטים אכילית מ...כן,פירות יבשים. -מוביילים מאיצטרובלים וכו'. -ראש דשא. -הכנת עץ ממתקים,סוכריות וכו'. אהם..מה עוד? טוב נחשוב ונחזיר לכם תשובה...

בובות פירות הדר+יבשים

ואין שום בעיה לאכול אותם אחר-כך. מכינים פרצופים על פירות הדר שונים, מרכיבי הפרצוף: פירות יבשים נעוצים באמצעות קיסמים וחצאי קיסמים (עיניים צימוקים, פה חצי משמש, אף שזיף וכו'). אפשר גם נעליים. סטייל איש תפו"א.

ורדה 1

New member
הנה כמה רעיונות נוספים עציץ מקופסא של גבינה או שוקולד, מצופה בבצק מלח. בתוך הבצק אפשר להטביע ריבועי פסיפס. כמובן שאי אפשר לאפות בתנור אלא לחכות לייבוש באויר. לאחר הייבוש אפשר לצבוע. טנא מעיסת נייר - לוקחים צלחת חד-פעמית ומצפים קודם כל את החלק התחתון שלה. לאחר היבוש מחברים לה ידית מקרטון לא דק מדי, אבל מספיק דק בשביל להיות גמיש וממשיכים לצפות את הצלחת והידית בעיסת נייר. לאחר ייבוש אפשר לצבוע או להדביק מפית של פירות.

לפני שנה ארחתי 5 ילדים מהכיתה של

בני הגדול, לכבוד טו בשבט הכנו עוגיות עצים. נתתי לכל ילד בצק, הם עיבצו אז זה בצורת עץ ובעזרת שוקולד צ'יפס הם קישטו את זה, גם טעים, גם מריח טוב בבית וגם תעסוקה נחמדה לימים קרים מאוד. אפשר כמובן להכין עצים ממרמשלו וכו',

../images/Emo49.gif לפורום החדש והמקסים ומזל טוב לגלי של משה ולאילאיל היקרה שאותה מכירה מפורום אומנות שימושית. לגבי טו' בשבט -רעיונות שביצעתי עם ילדים מגיל חמש ועד גיל 14 . על קרטון ביצוע בגודל שמינית גיליון כל אחד עיצב תמונת טבע מ- עלים יבשים שאספנו בטבע ,אבנים קטנטנות ,אפשר לשלב כדורי קלקר עגול ואו ביצה חתוך לחצי ולהדביק (הקלקר נותן אפקט כמו הרים וגבעות )קטניות יבשות ועוד. עיצבנו הרים ,גבעות,אדמה ,שמיים וכו' ,ציפורים וצבענו לבסוף בצבעי זהב ,ברונזה,חום ,כסף ,הגדולים ריססו עם ספריי .מכסים עם עיתונים את מה שלר רוצים לרסס. רעיון אחר שהם מאד אהבו -עץ מחוטי מתכת ירוקים שנמכרים בחנויות הפרחים.לכל ילד היה מספר חוטים נדמה לי -10 חוטים.התחלנו מהתחתית ,שורשים ,והמשכנו לגזע.ליפפנו ואחר הגזע הפרדנו לענפים ועיצבנו את הענפים.קניתי חרוזים של פרחים ורודים ויצרנו עץ שקדיה .הם הניחו זאת על מדף בבית הוריהם .אפשר פרחים לבנים וכו'.יש גם עלי זהב וכסף. בהצלחה .

בקבוק שכבות קטניות

למלא בבקבוק שכבות של קטניות בצבעים שונים ובצורות שונות. בסוף לסגור טוב טוב. לקשט את פית הבקבוק בסרט רפיה.

smady a

New member
../images/Emo20.gifחג האילנות מתקרב יש רעיונות?

אני שנים הייתי מכינה עם ילדים על קרטון ביצוע שקדייה פורחת... הילדים היו מציירים גזע וענפים... ומדביקים צמר גפן.... חבל שלא צילמתי... יש לי פה צילום אחד של ילד שהכין.

למעלה