יום חמישי הגיע- הדבר הטוב של השבוע

candy77091

New member
בעבר כשלמדתי מקצוע אחר,בכלל לא הרגשתי ככה

הרגשתי שהחיים דבש,התואר קלי קלות,אין שום צורך להתאמץ הכל היה בא לי בקלות.התואר שאני לומדת עכשיו זה "רצח בדם קר" זה מוציא את כל הכוחות והמיצים מהבנ"א, אין לי חיים..

הקשר ההדוק במילים פשוטות יותר

כשם שאת כ"כ מתאמצת בלימודי התואר הנוכחי (=צערא) - כך אני מאמינה ומקווה שתחושי סיפוק לעסוק בתחום הזה (=אגרא). כלומר שיהיה שכר למאמצייך.

candy77091

New member
בכלל בכלל לא.

תאמיני לי שיש קשה ויש קשה מאוד ולא בהכרח מה שקשה מאוד - כיף מאוד. קשה זה מספק סיפוק לא צריך שיהיה קשה מאוד.

candy77091

New member
איי נואו אבל זה לא אומר שצדקת

בקשר "לפום צערא אגרא" הוצאת את המשפט מהקשרו חז"ל דיברו על מצוות,לפי צער שיוצא לך מהמצווה כך שכרה גדול יותר.אבל פה זה ממש לא שייך.

../images/Emo45.gifגם לי זה צרם...

כמו שצורם לי שמכניסים בפרסומות פסוקים מהתורה או מושגים של קדש ומעוותים ת'משמעות שלהם

candy77091

New member
../images/Emo45.gif לא לכל מקום צריך לדחוף פסוקים

ולהרגיש וואלה איזה חכמים אנחנו.

קנדי!!! האם אני שומעת חרטה מבין מילותיך???

אם היית יכולה להחזיר ת'גלגל אחורה היית פונה ללימודים הללו? אמממ אני כבר לא יודעת על מה לחשוב אז אולי תגלי לי בכל זאת מה את לומדת !? ואיפה את ממוקמת מבחינת השגים שלך?- לפחות במקום טוב באמצע?

candy77091

New member
אם הייתי יכולה להחזיר הכל

לא הייתי משנה דבר. אני ממוקמת במקום הטוב ביותר מבחינתי.לא יכולה להגיד לך היכן אני ממוקמת כי -יש כאלה שנכשלו ביותר קורסים ממני ויש להם ממוצע גבוה משליי-אז מה טוב יותר ממוצע גבוה ולהוציא עוד כסף על קורסים חוזרים או ממוצע נמוך ולעבור בכל הקורסים? יש בשנה שלי 3-5 גאונים והם כולם בנים.

טחג

New member
וואו, מבחן אחרון בתואר

זה באמת שלב משמעותי בחיים! למרות שנראה לי שכשיש כבר ילדים החשיבות שלו קְטֶנָה ביחס למה שזה נראה לפני, אבל אולי את מרגישה אחרת.

טחג

New member
הקטן שלי התחיל ללכת בלי להחזיק

רהיטים, ידיים, חצאית או כל חפץ אחר שיכול לעזור. רק מה, השובב הזה עשה את השני צעדים ראשונים מולי ומאז הוא משחזר את ההישג רק במעון! האמת היא שזה לא מפתיע בהתחשב בעובדה שבמעון יש הרבה יותר מרחב והרבה פחות רהיטים להעזר בהם.

טחג

New member
בן שנה וארבע

ועדיין זה מוקדם יחסית לאחותו שהתחילה את השלב הזה בגיל שנה וחצי בערך.

למעלה