**כי אין לי!
J JULI4561 New member 17/3/06 #25 טוב אז הרוב רוצים מסנג'ר למרות שאני לא מבינה למה לא בצ'אט כי יש כאלה שאין להם מסנג'ר וצריך להתחשב בכולם! .. אז מה אתם אומרים באיזה שעות
טוב אז הרוב רוצים מסנג'ר למרות שאני לא מבינה למה לא בצ'אט כי יש כאלה שאין להם מסנג'ר וצריך להתחשב בכולם! .. אז מה אתם אומרים באיזה שעות
S SummerNightCity New member 17/3/06 #26 שמעי ג'ולי. ../images/Emo13.gif קבענו בצ'אט. למרות שצריך להתחשב באלו שלא יכולים להכנס. תבואו לא תבואו, אבל אל תשכחו שלא לכולם יש אתכם במסנג'ר.
שמעי ג'ולי. ../images/Emo13.gif קבענו בצ'אט. למרות שצריך להתחשב באלו שלא יכולים להכנס. תבואו לא תבואו, אבל אל תשכחו שלא לכולם יש אתכם במסנג'ר.
F Fergie7 New member 17/3/06 #34 יש לנו פה אורחים עכשיו... אז אני לא יכולה להיות במחשב... אבל מחר אני חופשייה
J JULI4561 New member 17/3/06 #29 אז בצ'אט ..../images/Emo70.gif פשוט הם הציעו במסנג'ר למרות שכבר כתבתי שלפי דעתי צ'אט זה יורת טוב
I IkMfNiY New member 17/3/06 #27 אממ.. ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif [email protected] אבל עדיף בצ'אט, לא? יעל
F Fergie7 New member 18/3/06 #36 אם אני לא טועה.. 4 וחצי, ככה היה פעם שעברה נראלי, הם כל פעם משנים. בואו פשוט נקבע בארבע או חמש.