למסירה ברעננה. נעליים לילדים
א אמא של אופירי New member 24/9/07 #22 למסירה: מיטת מעבר ../images/Emo203.gif מת"א מיטת מעבר בצבע עץ: היא של שילב ונמסרה כאן בפורום אך לצערי בעלי לא הצליח לייצב אותה (אולי חסר לה חלק..)
למסירה: מיטת מעבר ../images/Emo203.gif מת"א מיטת מעבר בצבע עץ: היא של שילב ונמסרה כאן בפורום אך לצערי בעלי לא הצליח לייצב אותה (אולי חסר לה חלק..)
כ כובע22 New member 24/9/07 #24 למסירה מיידית סלקל לתינוק סלקל של אוונפלו ישן אבל במצב מצויין חייב להימסר מיידי הסלקל נמצא ברעננה רק שיבואו לקחת
למסירה מיידית סלקל לתינוק סלקל של אוונפלו ישן אבל במצב מצויין חייב להימסר מיידי הסלקל נמצא ברעננה רק שיבואו לקחת
O obh2 New member 24/9/07 #25 למסירה ספרייה וספה מעוניינים למסור ספרייה המורכבת לקיר הכוללת שולחן ומגירות במצב טוב. כמו כן מעוניינים למסור ספה בודדת עם ארגז מצעים נפתח. המסירה מיידית, שינוע על חשבון הלוקח. לפרטים: טלפון: 0544223602. הריהוט נמצא בגבעתיים.
למסירה ספרייה וספה מעוניינים למסור ספרייה המורכבת לקיר הכוללת שולחן ומגירות במצב טוב. כמו כן מעוניינים למסור ספה בודדת עם ארגז מצעים נפתח. המסירה מיידית, שינוע על חשבון הלוקח. לפרטים: טלפון: 0544223602. הריהוט נמצא בגבעתיים.
S sidharta New member 24/9/07 #26 מעוניינת לתרום מגזינים של "מסע אחר" אם אתם מכירים ספריה/ מועדון נוער שמעוניינים לקבל אותם, אנא שלחו לי מסר. אני גרה ברעננה.
מעוניינת לתרום מגזינים של "מסע אחר" אם אתם מכירים ספריה/ מועדון נוער שמעוניינים לקבל אותם, אנא שלחו לי מסר. אני גרה ברעננה.
א אמאשלרננה New member 25/9/07 #27 לSIDHARTA את יכולה לתת לשאול בגן ילדים הקרוב לביתך אם רוצים, אני בתור גננת הייתי שמחה לכזה אוצר...כרגע לא פעילה וגם רעננה לא מספיק קרובה אבל תשאלי בגנים בסביבה.
לSIDHARTA את יכולה לתת לשאול בגן ילדים הקרוב לביתך אם רוצים, אני בתור גננת הייתי שמחה לכזה אוצר...כרגע לא פעילה וגם רעננה לא מספיק קרובה אבל תשאלי בגנים בסביבה.
מ מילימילי New member 25/9/07 #28 למסירה עגלת תינוק של איזי ביבי מתאימה מאוד לתינוק שנולד בצבע גינס במצב טוב מאוד השינוע מחולון באופן מידי (אין לי מקום בבית} מי שמגיע ראשון לוקח בתודה וערב טוב
למסירה עגלת תינוק של איזי ביבי מתאימה מאוד לתינוק שנולד בצבע גינס במצב טוב מאוד השינוע מחולון באופן מידי (אין לי מקום בבית} מי שמגיע ראשון לוקח בתודה וערב טוב
T tamidb New member 27/9/07 #29 מעתיקה מאגורה -שידת תינוק למסירה : שידת תינוק למסירה שידת תינוק די גדולה, צבע עץ, במצב טוב מאד(ללא מזרון). חיפה והקריות חיפה אהוד שם: יונתן טלפון 1: 8251926 - 04
מעתיקה מאגורה -שידת תינוק למסירה : שידת תינוק למסירה שידת תינוק די גדולה, צבע עץ, במצב טוב מאד(ללא מזרון). חיפה והקריות חיפה אהוד שם: יונתן טלפון 1: 8251926 - 04
ח חיפוש ית New member 27/9/07 #30 תנור משולב גז יש לי תנור משולב גז למכירה הרוחב שלו הוא 60 ס"מ. קצת ישן אבל עובד מעולה פרטים במסר
ת ת מ ו ש New member 28/9/07 #32 למסירה בגדים לגבר מידה 42 לדעתי..( שני שקים גדולים( בעיקר חולצות ומכנסיים שצריך למיין) ייתכן ואצליח להעביר למי שצריך מאזור ת"א/גבעתיים/ר"ג
למסירה בגדים לגבר מידה 42 לדעתי..( שני שקים גדולים( בעיקר חולצות ומכנסיים שצריך למיין) ייתכן ואצליח להעביר למי שצריך מאזור ת"א/גבעתיים/ר"ג
ח חגיגה19 New member 28/9/07 #33 למסירה אנציקלופדיה מלאה של מכלל אנציקלופדיה לנוער של מכלל חדש הוצאת יבנה, 1992 למסירה בת"א פלא: 052-3987578 איתי
למסירה אנציקלופדיה מלאה של מכלל אנציקלופדיה לנוער של מכלל חדש הוצאת יבנה, 1992 למסירה בת"א פלא: 052-3987578 איתי
ס סאג 1 New member 29/9/07 #34 למסירה: לבת12-14,גופיות,חולצות,חצאיות.נעלי ס ספורט37-38 כפכפי גומי"אצבע"32-33 חולצןת לגבר l'מכנסיים42 ספורט,מחויט.יפות,גקטים:דק,קודרוי ספורטיבי כמו חולצה עליונה. l nmc yuc/
למסירה: לבת12-14,גופיות,חולצות,חצאיות.נעלי ס ספורט37-38 כפכפי גומי"אצבע"32-33 חולצןת לגבר l'מכנסיים42 ספורט,מחויט.יפות,גקטים:דק,קודרוי ספורטיבי כמו חולצה עליונה. l nmc yuc/
מ מיץ פז זהב New member 29/9/07 #35 בגדי נשים/נערות למסירה ../images/Emo204.gif עדיין לא נמסרו: מכנסיים וג'ינסים- מידה 34-36 נעלים/סנדלים- מידה 36 ועוד.. הכל מותגים, מתאים לנשים צעירות או נערות רזות במיוחד ברמת גן חג שמח!!
בגדי נשים/נערות למסירה ../images/Emo204.gif עדיין לא נמסרו: מכנסיים וג'ינסים- מידה 34-36 נעלים/סנדלים- מידה 36 ועוד.. הכל מותגים, מתאים לנשים צעירות או נערות רזות במיוחד ברמת גן חג שמח!!