מילון המונחים עלה לאויר!

perrinat

New member
../images/Emo20.gifמילון המונחים עלה לאויר!../images/Emo103.gif

מכיל כרגע 88 מונחים, והוא עוד יגדל
אז מזל טוב לנו

perrinat

New member
../images/Emo94.gifהגלריה ה-28../images/Emo103.gif

גלריה חדשה- "קולאז'ים" - עלתה לאויר
הכניסה חופשית...

perrinat

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo103.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאא......... דייייייייי, אל תשאלו איזה באסהההההההה...........
תפוז חושבים לסגור את פורומי המעריצים.... כנראה שלא יהיו פורומי מעריצים כמו בוואלה ובנענע....... בוווווווווווווווווווווו
מה נעשה

michalas

New member
לללללאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif

הם לא יכולים לעשות לנו את זה!! זה לא פייר!! שייסגרו פורומים אחרים שבאמת צריכים להיסגר! לא את שלנו!!!! אנחנו לא רבים אף פעם והפורום פעיל ומתעדכן בקצב טוב וכולם פה חמודים והכל והמנהלת היא הכי טובה שיש בתפוז!! אני לא רואה שום סיבה שייסגרו אותנו!! זה ממש לא פייר! מה נעשה?? עם מי נדבר על שאקי??? עם מי נעשה שירשורי תמונות שלה?? עם מי נדבר על נושאים שקשורים אליה אם לא עם חבריי הפורום
בואו נעשה עם זה משהו! לא יובשים בשקט!! לא אכפת לי1 הפורום הזה לא ייסגר! מה אתם אומרים?? תגיבו!

taltal girl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo25.gif

זה בדיוק מה שאמרתי בקטע שכתבתי. וזה בדיוק הייתה התגובה שלי כששמעתי...

taltal girl

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif ../images/Emo25.gif

אני מניחה שרינת כבר סיפרת לכם... בקשר לסיגרת פורומי המעריצים. אם לא, אז היא עוד מעט תגיב ותכתוב מה קורה, כי אני לא במצברוח להסביר. אניוואי, כתבתי משהו לשלוח להנהלת הפורומים בתפוז. הנה: לסגור את קהילות המעריצים זה ממש לא פייר. יש קהילות ענקיות של מעריצים, וזה יהיה מאוד חבל, ואובדן גדול לתפוז וגם למעריצים. קהילות המעריצים הן מאוד חשובות, בגלל שיש בהן המון מידע בקשר לזמר\להקה שצריכים עליה חומר, או מחפשים עליה תמונות. גם אנשים שרוצים לשאול משהו בקשר לזמר או ללהקה יכולים להכנס לפורום, לשאול שאלה, ותוך זמן קצר עונים לו. וגם המנהלים משקיעים המון בקהילות שלהם, בגלריות, במאמרים, בקישורים, ובכלל בניהול הפורומים. זה באמת הוגן לסגור, ולהרוס, קהילות כאלה גדולות, יפות ומוצלחות? מה דעתכם

perrinat

New member
../images/Emo41.gifטוב, תעזרו לי בניסוח...../images/Emo103.gif

בואו נכתוב איזה חמשיר בחרוזים, הם אוהבים את זה שם בהנהלת הפורומים... מממממ.... תפוז נכבד, הנהלה יקרה, כאן חברי פורום שאקירה, רוצים לפנות אליכם בקשר לבשורה המרה. בבקשה בבקשה אל תסגרו את הפורום האהוב, כי לנו הוא מאוד חשוב! להוריד את פורומי המעריצים זה ממש לא הוגן וזה אפילו ממש מעצבן.... טוב, תמשיכו בכיון הזה.......

taltal girl

New member
הנה: ../images/Emo25.gif

אנחנו לפורום נורא קשרים וכך גם אלה בפורומים האחרים. אממ, את תשלחי להנהלת את מה שכתבתי? זה די חשוב לי שתשלחי להם את זה

לאה 13

New member
לאאאאאאאאא

איך אני אחיה בלי הפורום ובלי
רינת? שחר ? תמר? אלה? שיר? אלכס? ברונו אם בא לך עומרי? מיכל? צליל? מיכל ווסה? דן? אור? כמו המשפט הישן שמתאים לכל דבר עם שינוי קטן אמא אמרה לי שפרחים אסור לקטוף
ושאלתי
ומעריצים כן???? ועוד הערה אל תשימו לב אליי

perrinat

New member
../images/Emo41.gifואווווו../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

משפט חזק ביותר
אני אדאג שזה יעבור הלאה

ּHippieּ

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

לאלאלאלאללאללא
למממממהההההההההההההההההההההה?!
! הנה, צרפי את זה
: הנהלה יקרה הנהלה חביבה, התחשבו בכולנו וחשבו עוד דקה. המוני מעריצים בקהילה שלנו
, אם מוחקים את הפורומים- מחקו גם אותנו
. אחד לשני ולפורום התרגלנו, והמון דיונים מהנים השגנו.
לכל אחד יש כוכב נערץ בלב, לכל מעריץ יש את הפורום שהוא אוהב
אז חברי פורום שאקירה אומרים פה אחד, שנו גישה עכשיו ומיד

Shir Life

New member
מה?!?!?!?!!??!

לאאא!!! אתם לא רציניים אנשים!! זה לא יכול להיות!!!!!!!! מה!??!?!.! לאאא!!!!!!!! טוב בכל מקרה.. אם סוגרים כאן, נמצא מקום אחרר ונעשה פורום יותר טובב!!!

perrinat

New member
../images/Emo88.gifמחריפים את המאבק...../images/Emo103.gif

אני כבר הוספתי לחתימתי את המשפט: הצטרפו לשביתה - לא לא לא ניתן, פורום שאקירה בתפוז לא יסגר!!! כל מי שמזדהה, מוזמן לעשות כמוני

taltal girl

New member
רינתייי... ../images/Emo25.gif

את בטוחה שזו לא מתיחה לאחד באפריל
כי אם כן, אז.. אז זה לא יפה

Shir Life

New member
חשבתי על זה הרבה, והחלטתי לעזוב!

אתם פשוט אנשים מגעילים!!! חחח סתאאאאאאאאםם!!! אנשים, אני לא יכולה להגיד שאתם מגעילים אפילו לשניה!!!!!!!
1 באפריל שמח לכולם (
איך מברכים ב-1 באפריל?!)!!! LOL..

perrinat

New member
../images/Emo7.gifלאאאאאאאאא../images/Emo103.gif

פליזזזזזזזזז, אל תעזבי
הא, רק עכשיו ראיתי שזו הודעה לאחד באפריל.......
ועוד אחד שיגרום לי להתקף לב......... אנימרביצה לו

למעלה