מילון המונחים עלה לאויר!

perrinat

New member
../images/Emo11.gifהודעה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

רדו למטה : : : : : עוד למטה : : : : : עוד קצת : : : : : אחד באפריל שמח לכולם
לא סוגרים את הפורום
זו היתה מתיחה ל-1 באפריל. המנהלים עבדו על הגולשים בידיעת הנהלת הפורומים....... אם מישהו נפגע- אני ממש ממש ממש ממש מצטערת
לא התכוונתי לפגוע במישהו.
אני מקווה שתקחו את זה בצחוק
LOVE YOU

michalas

New member
ידעתי ידעתי../images/Emo70.gif ../images/Emo187.gif

חחח...אחלה מתיחה!! אהבתי!

brunu

New member
לא מדבר איתך יותר...

כמעט שלחתי מכתב למנהלת תפוז [דנית הכוונה לטוקסיק את גם מכירה אותה] וגם מכתב לאחד ממנהלי הנהלת הפורומים......אני כועס עליייייייייך

R A P e m E

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

איזה מזללללללללל יאאאאא איך ניבהלתייייייייייייייייי יווו חיחיחיחי אבל אני שמחה שזה סתם בסוף

taltal girl

New member
אני כועסת עלייך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo25.gif

זה מגעיל
פשוט קיבלתי את זה נורא קשה....... רר, אני דורשת פיצויים
*אהםאייסיאהם* זה לא היה יפהה....

VooSa

New member
רינת../images/Emo70.gif (שימי ../images/Emo23.gif אין יייי בסוף../images/Emo70.gif

משוגעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הקפצת לי את ה
לא עושים כאלה דברים
(למרות שאני חייבת להודות שהמתיחה נחמדת...) אבל אני סולחת לך רק בגלל שאת כל כך מתוקה.... (וגם אתמול היה 31.3 ולא 1.4 אבל לא משנה...)

לאה 13

New member
יואו רינת לא חשבתי שאת

כזאת שעובדת על אנשים ותמיד סמכתי עליייךךךך אני בשוק ממך להבהיל ככה אנשים לא מתאים לךךךךךךךךך!!!!!!!! אני כועסת .. .. . . . . . . . עוד קצת. . . . . . . . . מתיחה סוף הדרך מתה עליךךךךךךךך!!!!

smgfan

New member
רינתי... לא יפה! ../images/Emo3.gif

ככה מורידים לי ת'לב לתחתונים??
אפילו כמעט התחלתי לכתוב חמשיר!!!!!!! תראי למה גרמת...
חחחחחחחחחחחחח 1 באפריל שמח לכולכם!!!

perrinat

New member
../images/Emo122.gif......../images/Emo103.gif

חחחחח....לא נורא...... אחד באפריל.... העיקר שתסלחו לי...... אני אעשה מה שתרצו: I'm at your feet, Estoy a tus pies, אני לרגליכם....

למעלה