מי אני ומה שמי?

Fairywitch

New member
../images/Emo20.gifמי אני ומה שמי?../images/Emo20.gif

טוב, הפורום מאוד התעורר לאחרונה, הצטרפו הרבה חדשים, המון דברים התעדכנו, וכו' וכו'... זה זמן מצויין ל...
שרשור הכרות
אז נעשה את זה קצר: שם: גיל: אזור מגורים: עונת הישרדות אהובה: שורדים אהובים: איך הגעתי לפורום: פורומים אחרים שאני גולש בהם: תמונה
(טוב, נו- רק מי שרוצה
)

Confide In Adam

New member
עונה

שם: אדם גיל: 23 אזור מגורים: חולון עונת הישרדות אהובה: 11 ו12 שורדים אהובים: סטפני, אראס, דניאל, סירי, אוזי, קנדיס, קת'י, אנג'י, ראיין או, סינדי ועוד כמה.. איך הגעתי לפורום: סתם בדקתי לראות אם יש לתפוז פורום להישרדות, וגיליתי שכן! פורומים אחרים שאני גולש בהם: אין לי כח לכתוב...

אז ככה

שמי שירלי בת 30 ואמא לתינוקת קטנה ומשגעת. גרה בדרום החם. העונה האהובה: אולסטאר, אין פרקים משעממים שם ואין הכריות זה GAME ON מהדקה הראשונה. שורדים אהובים: איתן, ג'ימי,אנג'י, רוג'ר, וקולין. הגעתי לפורום: חיפשתי משהו שקשור בהשרדות ו.... פורומים נוספים: הורים לתינוקות, ואבודים לפעמים.

NamelessGirl

New member
אוקיי

שם: לא סתם השם שלי הוא NamelessGirl גיל: 18 אזור מגורים: גליל עליון עונת הישרדות אהובה: 8 שורדים אהובים: אוזי ובוסטון רוב איך הגעתי לפורום: גלשתי בפורום אחר ואז ראיתי הודעה כזאת מתפוז שנפתח פורום חדש לסדרה הישרדות אז נכנסתי:) פורומים אחרים שאני גולש בהם: הקבועים כרגע הם מתגייסים, וקייל XY

Fairywitch

New member
וגם אני מתפקדת:

שם: חנה גיל: 30 אזור מגורים: חיפה עונת הישרדות אהובה: 1, 10, 11, אולסטארס, 7, 13. שורדים אהובים: קולין, רופרט, אנדרו סבאג', סטפני, קימי, כריסטי, מיסטי, אוזי, יול, יאו-מן, ארל, ועוד כמה, אבל אלה בעיקר. איך הגעתי לפורום: דרך הודעה גורפת של
על פורומים חדשים. ממש לא חשבתי שיום אחד אנהל אותו, וזה כבוד ואושר גדולים מאוד
פורומים אחרים שאני גולש בהם: אמריקן איידול ורוקסטאר (אני מנהלת אותו
), חומריו האפלים, פיות שדונים וכל השאר, מידענות וספרנות, קומונת רובין הוב, והפורום של קהילת "הארי פוטר לבוגרים" (לא בתפוז).

Confide In Adam

New member
ממש אהבתי את הסדרה הזאת..

לפחות את 2 העונות הראשונות.. בעונה השלישית זה התחיל קצת להדרדר ואז כשכל הדמויות המקוריות עזבו זה כבר הפך להיות ממש גרוע

CoolBoy 17

New member
אוח גם אתה מהאנשים האלה

מגי עשתה את הסדרה ועונה 4 היתה הכי טובה

Fairywitch

New member
התוכן ברח לי-

זכרתי שזה מה שתמיד אמרת גם שם. אני, בכל אופן, פרשתי באמצע עונה 4 ולא הסתכלתי יותר. וזה קרה לי בכל פעם שזה שודר- גם אז, פעם, מזמן, וגם בשני השידורים החוזרים שהיו עכשיו. מילא מגי, אבל ברגע שקווין נעלם- כבר לא היה טעם לצפות.

CoolBoy 17

New member
אני הכי אהבתי את הרעיון של הסדרה

אז הייתי רואה אותה גם אם זה היה רק רמברנט קולין ודיאנה אבל באמת אני לא מבין למה כולם חוץ ממני כמעט אוהבים את העונות הראשונות עם מגי זה היה כל כך הרבה יותר טוב גם אותי עצבן שקווין עזב אבל עדיין מאוד אהבתי את עונה 5 ולדעתי עונה 4 הכי טובה

Fairywitch

New member
../images/Emo201.gif

אני אפגוש את הנהלתה בדרכים (ז"א, כשהם יבואו לחיפה).

למעלה